Ами конституцията... Понякога пренебрегваме логичното, защото е логично, някои разбират нашата прозорливост и ни изненадват.
КСК 2009 - История
-
Borislavaaa
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
Re: КСК 2009 - История
Ние се чудим, а някои хора вече знаят темите, но такъв е животът...
Ами конституцията... Понякога пренебрегваме логичното, защото е логично, някои разбират нашата прозорливост и ни изненадват.
Kim Wilde - You keep me hangin' on
- yav
- От дъжд на вятър
- Специалност: Европеистика немски език
- Курс: първи
Scorpion написа:Ето някои съвети: от Нова история да не се пропускат ВРУ, Съединението и Стамболов. От Възраждане почти всичко трябва да се учи - аз от него претупах само Руско-турската. XV-XVII век много ме съмнява да се паднат, особено пък тая Църква и култура, където има 2 дати на кръст, а хронологическата последователност е основен критерий за оценка все пак. От средновековие си спестих Падане под византийско.
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
- Специалност: Право
Yav, мога ли да те взема с мен на изпита?
Жив пищов!
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
-
Borislavaaa
- От дъжд на вятър
- yav
- От дъжд на вятър
Хахах! Ех, добре че сте вие, та да ми оправите малко настроението (:. В ректората ще съм на изпита, в стаята със 170 кандидат-студенти (ет.3, ст.272). Може би ще тегля темата
... ама и да не съм аз, някой от нашата зала ще е.
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
Късметлия ли си? Ако си, се набутай. Ще ти дам списък с темите, които искам да се паднат! Телепатични способности имаш ли? И да нямаш, до неделя има време да развиешyav написа:Хахах! Ех, добре че сте вие, та да ми оправите малко настроението (:. В ректората ще съм на изпита, в стаята със 170 кандидат-студенти (ет.3, ст.272). Може би ще тегля темата![]()
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
-
Borislavaaa
- От дъжд на вятър
Аз се записах на четвъртия ден и не знам защо се надявах да бъда в ректората, но не съм ...
Kim Wilde - You keep me hangin' on
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
В ректората май са последните записани.
Кандидат-студент, който говори по време на изпита, се счита, че прави опит за преписване, и изпитът му се анулира.
А ако си говорим сами? На мен ми се случва... и да си пея също - то те са виновни, тва са си професионални изкривявания
Кандидат-студент, който говори по време на изпита, се счита, че прави опит за преписване, и изпитът му се анулира.
А ако си говорим сами? На мен ми се случва... и да си пея също - то те са виновни, тва са си професионални изкривявания
- yav
- От дъжд на вятър
Не, не са. Не знам каква е точно последователността, но аз се записах още на 12-ти март, което е вторият ден от началото на записването, ако си спомням добре, и съм в ректоратаShadowsInBlue написа:В ректората май са последните записани.
yav написа:Хахах! Ех, добре че сте вие, та да ми оправите малко настроението (:. В ректората ще съм на изпита, в стаята със 170 кандидат-студенти (ет.3, ст.272). Може би ще тегля темата![]()
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.
-
brigit
- От дъжд на вятър
ilia_n
Не мисля ,че съм длъжна да ти давам какво ще уча но всеки случай нямам желание да е право дори няма да кандидатствам за право.Аман от адвокати!
Не е честно някой дето се бъхти цяла година да изкара по малко от някой дето го е приел на майтап този изпит не мислиш ли ?
Не мисля ,че съм длъжна да ти давам какво ще уча но всеки случай нямам желание да е право дори няма да кандидатствам за право.Аман от адвокати!
Не е честно някой дето се бъхти цяла година да изкара по малко от някой дето го е приел на майтап този изпит не мислиш ли ?
-
RA[sgB]
- Да живей словото
- Курс: четвърти
Ilia,това знаеш ли на какво ми прилича-на баснята с лисицата,която като не можела да достигне гроздето и казала,че е кисело...При теб обаче става въпрос за това,че като те мързи да си научиш темите,другите,които знаят са ти виновни!Изказваш се неадекватно и неуместно!Аз също не смятам,че едни теми са критерий за интелигентност и ум,но всеки труд е достоен за уважение...защото е много лесно да си безотговорен,по-трудно е да си отговорен!Такива мнения си ги запазвай за себе си,защото най-малкото издават ниска култула...!ilia_n написа:lele imate ebasi ambiciite za tova pravo... napravo grani4i s neadekvatnost!az mislia 4e ako ima6 vuzmojnost 6te udavi6 4ovek v kapka voda,za da vleze6 bridg... ne 4e tova te pravi lo6a noo tova 4e niakoi ne si u4i temite dale4 nezna4i 4e ne e 500 puti po umen ot mn drugi hora.brigit написа:da,koeto e oshte po nechestno.EDin da se bahti cqla godina i da znae 20 ot 22 temi i da mu se padne tazi koqto ne znae.a drug da e uchil 1 tema ot vsichki i da mu se padne tq....Za kakvo si govorim ...Vmesto nqkoi kadaren da vleze shte se natrese nqkoi palen vashlio deto daje ne e chuval polovinata neshta ot tezi temi...Ama kakvo da se pravi...Da minava izpita che veche aman ot nervi... i pritesneniq
-
brigit
- От дъжд на вятър
RA[sgB]
Преспокойно мога да ти кажа че си мега ограничен тъп и смотан и без да те познавам мога да ти кажа да ми ядеш ушите !
По скоро теб те мързи да си седнеш на задника да учиш .
Заради ей такива като теб държавата ни е на това дередже.
А като не ти харесва мнението ми просот не чети какво пиша.
Всичко говори колко ограничен човек си.
Направо те съжалявам
Преспокойно мога да ти кажа че си мега ограничен тъп и смотан и без да те познавам мога да ти кажа да ми ядеш ушите !
По скоро теб те мързи да си седнеш на задника да учиш .
Заради ей такива като теб държавата ни е на това дередже.
А като не ти харесва мнението ми просот не чети какво пиша.
Всичко говори колко ограничен човек си.
Направо те съжалявам
-
brigit
- От дъжд на вятър
RA[sgB]
Опс съжалявам не видях че си написал че това се отнася за ilia съжалявам
Опс съжалявам не видях че си написал че това се отнася за ilia съжалявам
-
RA[sgB]