Но сега си мисля да заложа и на двата... и вече по-високата оценка да ми се вземе, естествено
Кажете, объркала ли съм се сер'озно
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Мерсажpink floyd написа:Имаш избор между ЛИС и есе
Loli написа:Само че критериите за есе на български и на английски не се ли различават значително? Според мен, ако до сега не си се упражнявала да пишеш есета на български, по-добре си карай с ЛИС-а. А иначе и аз смятам да направя като теб, Brizeida.
Ще ходя, да...Loli написа:Мда записах се, макар че не знам какво ще направя,защото за месец и половина трябва да мина всички автори, понеже преди това ме мързеше да уча...Ама поне ще се пробвам да видя на какво ниво съм.
А ти ще ходиш ли на предварителния?
А между другото, колко време след изпита излизат оценките?
Не разбирам разликата честно казано, аз затова си уча за моя си изпит, защото по БЕЛ ще имам 4.00 в дипломата, дано на матура изкарам нещо по-високо.Loli написа:В дължината ли? Не трябва ли и двете да са еднаква дължина?
Loli написа:В дължината ли? Не трябва ли и двете да са еднаква дължина?
Brizeida, значи ще се видим там :р
има избор?????наистина???????????????????Brizeida написа:А на изпита по БЕЛ няма ли опция за избор между ЛИС и есе? Аз така съм чувала, но просто не се бях интересувала особено, защото ще полагам по английски изпит.
Но сега си мисля да заложа и на двата... и вече по-високата оценка да ми се вземе, естествено![]()
Кажете, объркала ли съм се сер'озно
Зависи колко е надарен. За теб каква е нормалната дължина?Loli написа:В дължината ли? Не трябва ли и двете да са еднаква дължина?