КСК 2009 - История
- nmlss
- В началото бе словото
Re: КСК 2009 - История
Аз пък си взимам късметлийската химикалка.
I on facebook suddenly
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... ef=profile
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... ef=profile
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
- Специалност: Право
- Курс: първи
Мисля, че е по-добре да не е писалка все пак. Най-добре един хубав здрав роден китайски син химикал
Малко оф топик, ама не прекалено, защото всъщност това ми пречи да уча: какво им става на тъпите котки през пролетта?! Егати хормоните, егати чудото
Нон-стоп: мяо-мяо-мяо-мяяяо, врещят като заклани! Направо ми иде да се гръмна, чета си аз най-спокойно за Паисий и Софроний и изведнъж някоя разгонена котка отвън почне да приглася. СУ няма ли кампания против разгонените котки?
Малко оф топик, ама не прекалено, защото всъщност това ми пречи да уча: какво им става на тъпите котки през пролетта?! Егати хормоните, егати чудото
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
-
Borislavaaa
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
Kim Wilde - You keep me hangin' on
[quote="Borislavaaa"]Ами не знам за писалката. Виждам, че си свикнал да си пишеш с нея, но аз ще те посъветвам да заложиш на обикновен химикал, за да нямаш съмнение и притеснения. 
xaxa ok зна4и зимам си и писалката за всеки слу4ей и питам на място дали мога с нея ако не пи6а с едно шнайдер4е и си4ко е тип топ мерси за съвет4ето!мацката с 32 стр сиг е носила поне 3 химикалки за по сигурно 4е 6те и стигнат!:D
xaxa ok зна4и зимам си и писалката за всеки слу4ей и питам на място дали мога с нея ако не пи6а с едно шнайдер4е и си4ко е тип топ мерси за съвет4ето!мацката с 32 стр сиг е носила поне 3 химикалки за по сигурно 4е 6те и стигнат!:D
i az go sledia ako slu4aino niakoi koito znae se izpusne...niakoi blagodetel ahahha da be da naivni sme kato pelena4eta!Borislavaaa написа:![]()
![]()
И аз чета сега за тях. Знаете ли какво правя? Чета и щом имам свободна минута, тичам да видя кой какво е писал във форума. Не знам какво толкова очаквам да видя? Може би, че някой ще напише темите, които ще се паднат в неделя.
![]()
![]()
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
вие почвате да изпушвате бе, хора
кротката, не се претоварвайте (което не означава тотално да отпуснете работата). финално претоварване невинаги е на добро..
и аз ще (уча, обаче) Софроний и Паисий днес, че съм ги забравил.. ;п
кротката, не се претоварвайте (което не означава тотално да отпуснете работата). финално претоварване невинаги е на добро..
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

Какви ти теми да напише някой, то всеки предположи по 1-2 и те не останаха такива, които няма да се паднат според нас.
П.П. И аз съм на Софроний. ;/
П.П. И аз съм на Софроний. ;/
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.
- yav
- От дъжд на вятър
- Специалност: Европеистика немски език
Адски ученолюбиви се извъдихте всички
. Аз нещо не мога да се съсредоточя да започна да чета днес
... още сутринта минах набързо Илинденско-преобръженско въстание и Балкански войни и засега толкова.
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
Аз на единия изпит изписах 15 листа и свърших 2 мин. преди 4 часа.Не е невъзможно.В СУ ще има и вълнение и притеснение,трябва човек да има спокойно време да огледа всичко,да си почива отвреме-навреме 1-2 мин.и така.Не смятам да се форсирам и да се напрягам.И аз мисля,че обема не е важен,но в примерно една тема от 8 страници какво по-напред в нея?Една тема е стойностна,когато си е обезпечена и с дати,и личности,и анализи,а в толкова малко не знам как става?
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Като ви чета с този обем направо се комплексирах. Абе пишете каквото знаете, пък то ще излезе колкото трябва.
Ако темата я знаеш добре и мисълта ти тече гладко- ще изпишеш повече.
Ако не- нито времето ще ти стигне, нито листовете ще са много.
Ако знаете пък чак толкова много неща, които да запълнят брой страници, за който времето няма да ви стигне- еми евала тогава.

Ако темата я знаеш добре и мисълта ти тече гладко- ще изпишеш повече.
Ако не- нито времето ще ти стигне, нито листовете ще са много.
Ако знаете пък чак толкова много неща, които да запълнят брой страници, за който времето няма да ви стигне- еми евала тогава.
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.
abe stiga ste pisali 4e ste za Paisii i Sofronii 4e 6te vidiat tea ii 6te re6at da ne go slagat vuv vuprosite!(i az sum za Paisii4o de ne e nikak trudna tazi temi4ka)ScionOfStorm написа:вие почвате да изпушвате бе, хора![]()
- ники
- Легендарен флуудър
- Курс: пети
Препоръчително е всеки ден преди изпита по два тека. Последната седмица почивкаRA[sgB] написа:Ти май подтикваш хората да се самозадоволят преди изпитаники написа:30 странички не са малко наистина. Много е важно на самия изпит да действате организирано, без кумене, стегнато и да си оставите време за всичко - план, изложение, проверяване. Не си губете времето в ходене по 5 пъти до тоалетна, изпиване на 2л Ред бул, изяждане на 5 шоколада Милка със стафиди и други глупости, които съвсем спокойно можете да свършите преди и след изпита.
Някой май го беше споменал(допускам скорпион, защото той мисли практично), че е хубаво да носите ръчен часовник, за да не се чудите нон стоп, колко време ви остава. Аз бих посъветвал и друго - да си вземете тънка химикалка, която се държи лесно и пише по-свободно, че аз на единия изпит бях взел една хипер неудобна и в началото писах с нея, та ми омекна китката направо. Това, разбира се, е прекалено де, ама все пак ако има някой, чиято ръка не е толкова тренирана със самозадоволяване, може да помисли и за по-удобна химикалка
Не че има нещо лошо,ама едва ли ще ми е до това
Съединението на Източна Румелия с Княжество България (1885)
Съединисткото движение в Източна Румелия. Осъществяване на Съединението. Отношение на Великите сили и на балканските държави към Съединението. Сръбско-българска война (1885). Признаване на Съединението.
Хмм.., в конспекта не е включено следосвобожденското устройство на Източна Румелия с Органическия устав и двете основни партии в областта. В моята тема за Съединението този въпрос заема една немалка част. Това, че тук е изпуснато, ме навежда на мисълта, че трябва само да споменем за тамошната конституция и двете партии само накратко и след това - кютека на БТЦРК и войната със Сърбия...
Съединисткото движение в Източна Румелия. Осъществяване на Съединението. Отношение на Великите сили и на балканските държави към Съединението. Сръбско-българска война (1885). Признаване на Съединението.
Хмм.., в конспекта не е включено следосвобожденското устройство на Източна Румелия с Органическия устав и двете основни партии в областта. В моята тема за Съединението този въпрос заема една немалка част. Това, че тук е изпуснато, ме навежда на мисълта, че трябва само да споменем за тамошната конституция и двете партии само накратко и след това - кютека на БТЦРК и войната със Сърбия...
1968 - 1999 - 2008 - ?
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
амбъре, нема се шашкаш 
пък то ако аз бях проверяващ всичко над 25 страници щеше просто да ми писне да го проверявам. предполагам, че и на тях самите не им е кеф да преглеждат теми около трийсетака.. :п
никъв Софроний нямаше за мен днес, защото бабата врътна 80така, но и утре е ден, предполагам. тъкмо ще ги съберем с г-н Раковски за мултифункционално изживяване.
Ники,
фтв, ахах!
пък то ако аз бях проверяващ всичко над 25 страници щеше просто да ми писне да го проверявам. предполагам, че и на тях самите не им е кеф да преглеждат теми около трийсетака.. :п
никъв Софроний нямаше за мен днес, защото бабата врътна 80така, но и утре е ден, предполагам. тъкмо ще ги съберем с г-н Раковски за мултифункционално изживяване.
Ники,
фтв, ахах!
The storm is coming...

- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
Хахах, тс тс, какви хора пускат в СУ... значи ще влеземники написа: Препоръчително е всеки ден преди изпита по два тека. Последната седмица почивка
Исках да питам относно черновата, къде се пише?
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.