Академия на МВР
Re: Академия на МВР
приемането на документите вече започна!
успех!
успех!
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
Много се притеснявам от физическия ....
- p.e.s.h.o
- В началото бе словото
- Специалност: Пожарна и аварийна безопасност, Академия на МВР
- Обратна връзка:
Не се притеснявай, няма смисъл. Казвам ти го от личен опитp_e_t_i_a написа:Много се притеснявам от физическия ....
IMPOSSIBLE IS NOTHING
пешо,колко хора са в комисията
междудругото искам да се оплача-не мога да си подам документите!в районното крият кадровичката!!!!!!!!!явно си пазят местата за свои хора!!
комисията на физическия
мерси
- Policaikata
- В началото бе словото
- Специалност: ППООР
Ако наистина си пазят местата за свои хора, дори да си ги подадеш, просто могат да ти кажат, че не са ти ги одобрили. Може наистина да я е нямало, когато си ходила. В кое районно си? Продължавай да опитваш!p_e_t_i_a написа:междудругото искам да се оплача-не мога да си подам документите!в районното крият кадровичката!!!!!!!!!явно си пазят местата за свои хора!!
Ръката на закона
за факултет полиция
в 7-мо съм-при Вушева.
Полицайке,наистина ли има вероятност да ми кажат,че не ми одобряват документите?Ти коя година кандидатства?как беше при теб?
в 7-мо съм-при Вушева.
Полицайке,наистина ли има вероятност да ми кажат,че не ми одобряват документите?Ти коя година кандидатства?как беше при теб?
- Policaikata
- В началото бе словото
Петя, миналата година кандидатствах. По принцип има вероятност, но не знам точно на какви основания могат да не одобрят даден кандидат. Трябва всичко да ти е изрядно с документите и няма да имаш проблеми. Тези с връзките могат и по-натам да си ги вкарат, според мен просто жената не е била там. При мен специално не е имало проблеми, но самото чакане да ти се обадят е крайно изнервящо.
Ръката на закона
за какво чакаш да ти се обадят?
обясни ми по-подробно за документите ,моля те-нося си свидетлството за съдимост и удостоверението от 4 км ,нали?за другите неща тя ще ми даде декларации за попълване,нали?а здравен картон?
обясни ми по-подробно за документите ,моля те-нося си свидетлството за съдимост и удостоверението от 4 км ,нали?за другите неща тя ще ми даде декларации за попълване,нали?а здравен картон?
- Policaikata
- В началото бе словото
Декларациите аз си ги свалих от сайта и предварително ги попълних. После ги предадох с удостоверението от психото и свидетелсвтото за съдимост. Вече не помня дали имаше и други документи, които искат. Предаваш ги и чакаш да ти се обадят, за да отидеш и да си вземеш листчето с датите за психо изпита и физическия.
Ръката на закона