ники написа:JudyRamone написа:Нях нях нях.... вчера беше баси якият мач! Второто ни полувреме беше вълшебно

Вчера отивам у адаша и той ми вика, че мачът ви бил купен. Той още не беше почнал. Вика 0:1 за Локо на първото полувреме и после 3:1 като краен резултата с
три говежди гола през второто. Носели се слухове. Изобщо не му повярвах, ама то стана тооооочно така. Така че ти не си ходила на мач, а на театър. Нищо, на 9ти няма да ви простим.
You are the man.
Само да те питам едно нещо. Не ми се влиза в спорове за глупости, ама ми е любопитно да коментираш ти като фен на ЦсКа този мач:
" "Литекс” и ЦСКА през пролетта на 1999 година, играна на стадион “Българска армия”. Преди двубоя „Литекс” е на първо място, а на две точки зад него е “Левски”. Победа на ЦСКА над ловчанлии означава, че сините са новият шампион на България. Любопитното е, че освен тази среща, на Литекс и ЦСКА предстои финал за купата на България, който е единствената възможност за армейците да се доберат до евротурнирите. И така преди двубоя на “Армията” дори и публиката на червените иронично подхвърля “тръгнали сме да погледаме театър”, усещайки какъв ще е крайният изход от мача.
По време на първото полувреме обаче става “чудо”. ЦСКА повежда с 2:0, а в тима на червените личат имената на сегашната звезда на „Манчестър Юнайтед” Димитър Бербатов, а също така и на съотборниците му в английското първенство Мартин Петров и Стилян Петров. Мнозина от феновете на армейците започват да мислят, че любимците им ще играят “Феърплей” в името на футбола, при което започват да ги аплодират. Постановката обаче се оказва “много шум за нищо”, „Литекс” съвсем очаквано обръща мача до 3:2, а третото попадение е отбелязано минути преди последния съдийски сигнал. Така „Литекс” става шампион, а малко по-късно губи финала за купата на България срещу ЦСКА с 1:0, който се играе на… “Българска армия”. Със спечелването на отличието пък червените получават така необходимата им квота за Европа."
Източник:
http://e-vestnik.bg/?p=5869&cp=1
Един коментар от мен: като оставя настрани кои отбори играят с чиста съвест мога да кажа, че това беше един от мачовете, който ме отврати от родното първенство.
Сори, това не е футбол, това е сметкаджийство.