Отдавна не съм във форма, но не бих отказал една среща с Марков например
П.П. Много са ни умрели спортовете в университета... Да вземем да направим едно отборче, а после и турнирчета по муай-тай например
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Утре ми е по пътhazart написа:Абе възможно ли е , който ходи до факултета си да снима с телефон класиранията и после да ги качи в тази темаДано да има някой от БФ
Ако можеш да провериш за химическия , специалност компютърна химия съм аз... би било много хубаво, ако успееш да видишFMI написа:Утре ми е по пътhazart написа:Абе възможно ли е , който ходи до факултета си да снима с телефон класиранията и после да ги качи в тази темаДано да има някой от БФ
П.П. така или иначе след месец ще разберете, че и по рано, когато там е първия превод
П.П.П. Освен от БФ, ако има някой от ФзФ, ХФ и ФМИ и не може да отиде утре а му е зор да разбере веднага, мога и за него да проверя. Днес ме съмнява някой да ходи, то просто няма нищо, най много да има някой КСК, но едва лиМен ми трябваше администрацията и ходих в петък, но ядец...
Подкрепям Писобела. Последните постове, несвързани пряко с темата, бяха изтрити. Това ще се случва и на всички бъдещи подобни.Pisobella написа: Освен това ще ви помоля без лични нападки,и малко да вземете да пишете(в това число съм и аз) по темата, щото нещата съвсем започват да се разводняват.. отвсякъде.

ПодкрепямJudyRamone написа:Ако можеш да провериш за химическия , специалност компютърна химия съм аз... би било много хубаво, ако успееш да видишFMI написа:Утре ми е по пътhazart написа:Абе възможно ли е , който ходи до факултета си да снима с телефон класиранията и после да ги качи в тази темаДано да има някой от БФ
П.П. така или иначе след месец ще разберете, че и по рано, когато там е първия превод
П.П.П. Освен от БФ, ако има някой от ФзФ, ХФ и ФМИ и не може да отиде утре а му е зор да разбере веднага, мога и за него да проверя. Днес ме съмнява някой да ходи, то просто няма нищо, най много да има някой КСК, но едва лиМен ми трябваше администрацията и ходих в петък, но ядец...
Класирането е за факултети, не за специалности.neycheva87 написа:ПодкрепямИ аз искам да разбера за Компщтърната химия колко е минималният бал
Пфф, дам, знам това. Обаче май нещо съм била разсеяна като съм го писала. За ХФ се интересувам от минималния балNorwegian Wood написа:Класирането е за факултети, не за специалности.neycheva87 написа:ПодкрепямИ аз искам да разбера за Компщтърната химия колко е минималният бал