Ауу, ако е Иван Асен ще е страхотно!mihaela_a написа:Тази година всички говорят,че щяло да се падне Йоан Асен или ВРУ заради някаква годишнина.А Йоан Асен изобщо не ми харесва тематаАз мислех да мина за предварителния без Нова История,но след днешния урок ще преговоря най-малко ВРУ и Съединението.
![]()
КСК 2009 - История
- iliyana_blg
- Да живей словото
- Специалност: Балканистика
- Курс: трети
Re: КСК 2009 - История
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
Абе вие хубаво много учите, ама не се престаравайте..30 страници как ще ги изпишете на изпит бе хора.. О.о
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

...let the Lord of Chaos reign.
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
30 странички не са малко наистина. Много е важно на самия изпит да действате организирано, без кумене, стегнато и да си оставите време за всичко - план, изложение, проверяване. Не си губете времето в ходене по 5 пъти до тоалетна, изпиване на 2л Ред бул, изяждане на 5 шоколада Милка със стафиди и други глупости, които съвсем спокойно можете да свършите преди и след изпита.
Някой май го беше споменал(допускам скорпион, защото той мисли практично), че е хубаво да носите ръчен часовник, за да не се чудите нон стоп, колко време ви остава. Аз бих посъветвал и друго - да си вземете тънка химикалка, която се държи лесно и пише по-свободно, че аз на единия изпит бях взел една хипер неудобна и в началото писах с нея, та ми омекна китката направо. Това, разбира се, е прекалено де, ама все пак ако има някой, чиято ръка не е толкова тренирана със самозадоволяване, може да помисли и за по-удобна химикалка
Някой май го беше споменал(допускам скорпион, защото той мисли практично), че е хубаво да носите ръчен часовник, за да не се чудите нон стоп, колко време ви остава. Аз бих посъветвал и друго - да си вземете тънка химикалка, която се държи лесно и пише по-свободно, че аз на единия изпит бях взел една хипер неудобна и в началото писах с нея, та ми омекна китката направо. Това, разбира се, е прекалено де, ама все пак ако има някой, чиято ръка не е толкова тренирана със самозадоволяване, може да помисли и за по-удобна химикалка
- sweety.girl
- Пишете, о, братя
Не е невъзможно,миналата година на изпита по история изписах 32 страници,зависи от темпа на писане.Аз лично ви съветвам без планчета и други странични работи-директно текстаScionOfStorm написа:Абе вие хубаво много учите, ама не се престаравайте..30 страници как ще ги изпишете на изпит бе хора.. О.о
п.с. Ей,липсва ми тръпката-насладете и се и дано има резултат
32 стр...аа не мерси!предоп4итам да съм нормален.12стр са ок пак има6 6 и свър6ва6 по бързичкоsweety.girl написа:Не е невъзможно,миналата година на изпита по история изписах 32 страници,зависи от темпа на писане.Аз лично ви съветвам без планчета и други странични работи-директно текстаScionOfStorm написа:Абе вие хубаво много учите, ама не се престаравайте..30 страници как ще ги изпишете на изпит бе хора.. О.о![]()
но все пак всеки си преценява!
- sweety.girl
- Пишете, о, братя
Кой докъдето му стигат възможностите...
-
Borislavaaa
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
32 станици. Браво на теб! Знам, че оценката ти е висока, но колко е, все пак?
Последно промяна от Borislavaaa на 21 Апр 2009, 11:17, променено общо 1 път.
Kim Wilde - You keep me hangin' on
- sweety.girl
- Пишете, о, братя
-
Borislavaaa
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
Искам да помоля всеки, който пожелае да каже своето мнение по въпроса за формулировките и за това евентуално на какво трябва да се наблегне за темата за Пайсий и Софроний.
Например , ако е формулирана "Ранно българско Възраждане. Пайсий Хилендарски и Софроний Врачански."
Или, ако е "Зараждане на българската национална идея. Пайсий Хилендарски и Софроний Врачански."
Например , ако е формулирана "Ранно българско Възраждане. Пайсий Хилендарски и Софроний Врачански."
Или, ако е "Зараждане на българската национална идея. Пайсий Хилендарски и Софроний Врачански."
Kim Wilde - You keep me hangin' on
Това малко ми звучи като : "не знам какво включва конкретната тема ,за това ще пиша всичко ,каквото се сетя,пък било то и не по темата " или " Да,обема е важен ,трябва да пиша разкрачено ,по-малко редове на страница и да се фукам после с най-много страници" хи хиsweety.girl написа:Не е невъзможно,миналата година на изпита по история изписах 32 страници,зависи от темпа на писане.Аз лично ви съветвам без планчета и други странични работи-директно текстаScionOfStorm написа:Абе вие хубаво много учите, ама не се престаравайте..30 страници как ще ги изпишете на изпит бе хора.. О.о![]()
П.с. А към авторката ,...нищо лично
Последно промяна от ILOVEME на 21 Апр 2009, 11:48, променено общо 1 път.
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
И като темата ми е 15 листа,това не значи,че разтягам локуми.Пиша широко и темата си има всичко,не мисля,че греша,а и г-жата си е била в СУ проверяваща и знае най-добре.
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Мацка ,казах нищо лично към авторката с 32-те страничкиmihaela_a написа:И като темата ми е 15 листа,това не значи,че разтягам локуми.Пиша широко и темата си има всичко,не мисля,че греша,а и г-жата си е била в СУ проверяваща и знае най-добре.
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
От тези 15 листа,както са ми темите от Възраждането и по 13 от Средновековие,аз не мисля,че ще пиша всичко.Да,стрес и така нататък има роля,разбира се.А и трябва да се оставят 15 мин. за проверка.Очаквам към 10 листа да напиша,ако не дай си боже зацепя

"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Съвсем нормално е да се напишат 10-12 листаmihaela_a написа:От тези 15 листа,както са ми темите от Възраждането и по 13 от Средновековие,аз не мисля,че ще пиша всичко.Да,стрес и така нататък има роля,разбира се.А и трябва да се оставят 15 мин. за проверка.Очаквам към 10 листа да напиша,ако не дай си боже зацепя![]()
- sweety.girl
- Пишете, о, братя
Не ме ядосвай с глупости-като не знаеш,не изказвай мнение.Аз пиша с лупа да четеш,така че 32 истински страници,без локуми и широки букви и два пръста разстояние между редовете.Просто винаги съм пишела много бързо.Така че,айде да си имаме уважението!!!chikchirik написа:Това малко ми звучи като : "не знам какво включва конкретната тема ,за това ще пиша всичко ,каквото се сетя,пък било то и не по темата " или " Да,обема е важен ,трябва да пиша разкрачено ,по-малко редове на страница и да се фукам после с най-много страници" хи хиsweety.girl написа:Не е невъзможно,миналата година на изпита по история изписах 32 страници,зависи от темпа на писане.Аз лично ви съветвам без планчета и други странични работи-директно текстаScionOfStorm написа:Абе вие хубаво много учите, ама не се престаравайте..30 страници как ще ги изпишете на изпит бе хора.. О.о![]()
п.с. Ей,липсва ми тръпката-насладете и се и дано има резултатСпоред мен е физически невъзможно да изпишеш за 4 часа 32 страници (говоря за нормален шрифт и стандартен брой редчета) ..... Хора,не разбрахте ли ,че няма значение колко като обем ще е работата ви ... Да си кажа честно ,подбна оценка (дори и по-висока) би могло да се изкара и с мноооооооооого по-малко странички ... Успех на всички и не се шашкайте от подобни мнения
![]()
П.с. А към авторката ,...нищо лично