Влюбени ли сте?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Заключено
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

да влюбена съм в изпитите. направо умирам от кеф по време на сесия :love7:
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Lorie
Летящите Пръсти

Мнение от Lorie »

и аз така...!
Аватар
bazunek
От дъжд на вятър

Мнение от bazunek »

peterdi написа:Утре е като празник за всеки.... човек да съжалява, че има изпит на другия ден

Аз и милото ми днес ще решим какво точно да правим утре.
Как какво ще правите - ЛЮБОВ!!!! :love6: :...: :lol: :lol: :lol:
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

а какво всъщност значи да си влюбен? някой може ли да ми обясни? мислите ли че изобщо има влюбване и състояние на влюбеност или всичко е някаква странна заблуда?
човек веднъж ли се влюбва наистина?
а човек ли е , ако изгуби способността си да се влюбва?
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

kokteil_molotow написа:а какво всъщност значи да си влюбен? някой може ли да ми обясни? мислите ли че изобщо има влюбване и състояние на влюбеност или всичко е някаква странна заблуда?
Ама разбира се, че има! За мен няма състояние, в което човек не е влюбен в някой или в нещо.
kokteil_molotow, не знам как са се развили нещата при теб, но не спирай да вярваш в любовта! Не се отчайвай!
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

как
Аватар
Malizia
Постоянно присъствие

Мнение от Malizia »

kokteil_molotow написа:а какво всъщност значи да си влюбен? някой може ли да ми обясни? мислите ли че изобщо има влюбване и състояние на влюбеност или всичко е някаква странна заблуда?
мммм, макар и в момента да съм от групата на "влюбените единствно в себе си" :wink: , предпочитам да съм положително настроена към любовта- въпрос на нагласа...имало я е и ще я има пак (надявам се)- въпрос на време.. :)
Най-малкото хубаво е в този ден да заеш, че всичко около теб е в розово и червено- буквално; колкото и да са банални всички тези сърчица и т.н....и това да допринася за доброто ти настрооение..
Има състояние на влюбеност, kokteil_molotow, и ти го знаеш... :thumbleft:
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Malizia написа:Има състояние на влюбеност, kokteil_molotow, и ти го знаеш... :thumbleft:
Какво ти състояние, то се влошава в геометрична прогресия... така де, не се влошава, а се усложнява... ее, както и да е, вие ме разбрахте :love10:
Изображение
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

kokteil_molotow написа: човек веднъж ли се влюбва наистина?
1. не - на мен ми се е случвало два пъти + още 1-2 по-силни залитания
2. не можеш...можеш да се пазиш, ама то те тряска в главата в един момент :roll:
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

мерси на крематорито за убедителния отговор :P .мерси и на останалите за куража. някой ден вероятно ще имам сили да мисля като вас защото така е много по-добре. сега изобщо не мисля че съм жива.просто защото хората се влюбват и имат 1 ПРЕКРАСЕН ЧОВЕК В ЖИВОТА СИ.
аз се Влюбих и този прекрасен човек СЕ ПРЕВЪРНА В ЦЕЛИЯ МИ ЖИВОТ БУКВАЛНО- любовта на живота или там каквото е.вярвах. обичах.бях влюбена , вярвах, вярвах , вярвах, вярвах, но -клопка.
всичко е било илюзия. нищо не е било за него.нищо.след всичко-нищо.просто няма , ей така всичко което имах се оказа че никога не съм го имала и всичко за което бях живяла вече го нямаше. а вече бях прекалено навътре в чувствата си...
разбирате ли-просто няма вече нищо!няма мечти, няма смях, няма смисъл има само болка
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Лудо съм влюбен!!! ...В себе си! :oops: :oops: Страшно се харесвам, изпитвам страстни чувства към себе си!
Просто съм жороцентрист! :twisted:
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master

Мнение от Berserker »

kokteil_molotow написа:мерси на крематорито за убедителния отговор :P .мерси и на останалите за куража. някой ден вероятно ще имам сили да мисля като вас защото така е много по-добре. сега изобщо не мисля че съм жива.просто защото хората се влюбват и имат 1 ПРЕКРАСЕН ЧОВЕК В ЖИВОТА СИ.
аз се Влюбих и този прекрасен човек СЕ ПРЕВЪРНА В ЦЕЛИЯ МИ ЖИВОТ БУКВАЛНО- любовта на живота или там каквото е.вярвах. обичах.бях влюбена , вярвах, вярвах , вярвах, вярвах, но -клопка.
всичко е било илюзия. нищо не е било за него.нищо.след всичко-нищо.просто няма , ей така всичко което имах се оказа че никога не съм го имала и всичко за което бях живяла вече го нямаше. а вече бях прекалено навътре в чувствата си...
разбирате ли-просто няма вече нищо!няма мечти, няма смях, няма смисъл има само болка

много ми е мъчно за тебе, защото за съжаление знам точно какво имаш предвид..... дано намериш истинска любов.... ако има такава... но като чета какво си написала, и като знам и аз през какво минах... абе да гледаме положителното.... :) хората забравят....
а любов... дано има :wink:
Изображение

Изображение
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

мерси на крематорито за убедителния отговор .мерси и на останалите за куража. някой ден вероятно ще имам сили да мисля като вас защото така е много по-добре. сега изобщо не мисля че съм жива.просто защото хората се влюбват и имат 1 ПРЕКРАСЕН ЧОВЕК В ЖИВОТА СИ.
Съжалявам за това,което ти е причинил.Предполагам,че още не си готова да се влюбиш в друг,защото изпитваш някакви чувства към него или просто те е страх да не се получи отново същото.Съгласна съм с Crematory,че човек не се влюбва само веднъж в живота,просто всяка любов е различна.А за това дали може да изгуби способността си да обича-и аз като теб мислих,че съм я изгубила,дори не исках да се влюбвам,но ето че се случи.Така че и ти ще намериш друг "прекрасен човек",имай търпение :) .
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

благодаря на nightwish :flower: най-хубавото е че успяхте да ми дадете отговор на въпроса - има ли любов изобщо и може ли човек да я загуби в сърцето си съвсем. щом я има, и щом не може ( да я загуби човек в сърцето си ) , добре.....някой ден искам да повярвам в това .защото явно е че е така .мерси :P
Аватар
Swаy
Пишеща машина
Специалност: АФ
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Swаy »

Влюбена съм , за пръв път в живота си истински и вярвам, че това е голямата любов.. която вече и да отмине просто ще остане в мен завинаги!
Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
Заключено

Обратно към “Любов, романтика...”