Студентски стипендии и награди от Европейския социален фонд

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика
Курс: първи

Re: Студентски стипендии и награди от Европейския социален фонд

Мнение от FMI »

Не са по борба а по бойни изкуства :) За да не навлизаме в подробности, да речем че са по кик-бокс ;)

Отдавна не съм във форма, но не бих отказал една среща с Марков например :bounce:

П.П. Много са ни умрели спортовете в университета... Да вземем да направим едно отборче, а после и турнирчета по муай-тай например :)
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
hazart
В началото бе словото
Специалност: МБ

Мнение от hazart »

Абе възможно ли е , който ходи до факултета си да снима с телефон класиранията и после да ги качи в тази тема :) Дано да има някой от БФ :(
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

hazart написа:Абе възможно ли е , който ходи до факултета си да снима с телефон класиранията и после да ги качи в тази тема :) Дано да има някой от БФ :(
Утре ми е по път :)

П.П. така или иначе след месец ще разберете, че и по рано, когато там е първия превод :)

П.П.П. Освен от БФ, ако има някой от ФзФ, ХФ и ФМИ и не може да отиде утре а му е зор да разбере веднага, мога и за него да проверя. Днес ме съмнява някой да ходи, то просто няма нищо, най много да има някой КСК, но едва ли :) Мен ми трябваше администрацията и ходих в петък, но ядец...

hazart
В началото бе словото

Мнение от hazart »

Е глупости какво ще се разкарваш през БФ-то само заради мен :) Аз тая седмица все ще се наканя да отида по някое време до там :) Уж щях да си правя почивка, ама нещо... май няма да се развият така нещата :wink: Според мен някой трябва да ги врънка да започнат да използват сайта на СУ пълноценно. И е-студент да се попълва, и класирания за стипендии, проекти също да се изнасят в него :wink: А не само за пред МОН и ЕС да имаме хипер модерен сайт, с функции от сорта на е-студент. Май само този е-студент ми е в главата :) :) :)
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

Те на какво му викат е-студент, на суси-то ли? Какво не му работи на него, при мен си работи перфектно, поне на пръв поглед и най ме кефи секцията с невзетите изпити :) В смисъл че по рано в темата някой беше писал че въобще не работи, а иначе ако няма информация за стипендиите там значи пак някой не си е свършил работата :) Няма ли нещо за сигнали, оплаквания, предложения :) Надявам се да не е правено един път и така да остане, а да се развива!

Мен например не ме кефи как се използва пощата... Не че не работи, просто не ми харесва и най-вече що за простотия е това "До: Избери адрес" :) Не може ли просто да си го въведа, а непременно трябва да го търся половин час... Разбирам че искат да се ползва само локално, но биха могли да го реализират по много по добър начин!

А за БФ, не ми е голямо разкарването, така или иначе често ми се налага да се прикачвам на журналист, ако преди това е имало контроли :")

hazart
В началото бе словото

Мнение от hazart »

Поне ние нямаме регистрации в е-студент. И не знам някои от БФ да има :( Може би само ние сме прецакани :roll: А за стипендиите, няма нужна аз ще мина тия дни даже май в сряда :-) Иначе мн благодаря за отзивчивостта :wink:
Аватар
lifeSux(svg);
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от lifeSux(svg); »

И все пак .. някой да има представа кога може да разберем ще вземаме ли кинти ?
И дали ще има най-сетне някакво инфо в нета за които и да било стипендии .. или все трябва да пътувам 2 часа до факултета за да проверявам :|
Stay hungry, stay foolish.
www.blogobg.com
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

А аз си мислех че само аз не ходя на лакции :) Но чак пък никой да не може да отскочи до университета еднократно...

За е-студента, при нас е автоматично... Не може при едни да няма, при други да има... В най лошия случай да не автоматично някъде, но поне със сигурност можеш да се регнеш и сам или да го изискаш ако е необходимо :)

hazart
В началото бе словото

Мнение от hazart »

Ще се поинтересувам като отида в унито ( за е-студента). Хич не ми се разправя с наща инспекторка ама... какво да се прави мн би ми олеснило живота
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

FMI написа:
hazart написа:Абе възможно ли е , който ходи до факултета си да снима с телефон класиранията и после да ги качи в тази тема :) Дано да има някой от БФ :(

П.П. така или иначе след месец ще разберете, че и по рано, когато там е първия превод :)

П.П.П. Освен от БФ, ако има някой от ФзФ, ХФ и ФМИ и не може да отиде утре а му е зор да разбере веднага, мога и за него да проверя. Днес ме съмнява някой да ходи, то просто няма нищо, най много да има някой КСК, но едва ли :) Мен ми трябваше администрацията и ходих в петък, но ядец...
Ако можеш да провериш за химическия , специалност компютърна химия съм аз... би било много хубаво, ако успееш да видиш :D
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Pisobella написа: Освен това ще ви помоля без лични нападки,и малко да вземете да пишете(в това число съм и аз) по темата, щото нещата съвсем започват да се разводняват.. отвсякъде.
Подкрепям Писобела. Последните постове, несвързани пряко с темата, бяха изтрити. Това ще се случва и на всички бъдещи подобни.
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
neycheva87
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от neycheva87 »

JudyRamone написа:
FMI написа:

Ако можеш да провериш за химическия , специалност компютърна химия съм аз... би било много хубаво, ако успееш да видиш :D
Подкрепям :) И аз искам да разбера за Компщтърната химия колко е минималният бал :)
Who ever said I needed you! Lied!
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

neycheva87 написа:Подкрепям :) И аз искам да разбера за Компщтърната химия колко е минималният бал :)
Класирането е за факултети, не за специалности. :D
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
neycheva87
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от neycheva87 »

Norwegian Wood написа:
neycheva87 написа:Подкрепям :) И аз искам да разбера за Компщтърната химия колко е минималният бал :)
Класирането е за факултети, не за специалности. :D
Пфф, дам, знам това. Обаче май нещо съм била разсеяна като съм го писала. За ХФ се интересувам от минималния бал :D
Who ever said I needed you! Lied!
Аватар
rumiana
В началото бе словото

Мнение от rumiana »

Хора, в какво превърнахте темата :shock: :?: Човек трябва да изчете милион лични мнения по един или друг въпрос ( които въобще не го интересуват !) за да стигне до съществената информация ,свързана със стипендиите...Пуснете си друга тема просто :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”