КСК 2009 - История

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Borislavaaa
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Re: КСК 2009 - История

Мнение от Borislavaaa »

Толкова си приличаме по вкус. И аз искам Симеон без "Златен век" и Асен и Петър без Калоян. :)
Kim Wilde - You keep me hangin' on
Аватар
Ues
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Ues »

Да се пада Руско-Турска и да се отърваваме, викам аз :Р :))
Ренн ?
Годо?
Аватар
Anna-Molly
Пишеща машина
Курс: първи

Мнение от Anna-Molly »

:bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: Съгласна съм, както не се падала от 90 насам :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

И до 2090-та няма да се падне. Спете спокойно!
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
ILOVEME
Драскач

Мнение от ILOVEME »

babangida написа:И до 2090-та няма да се падне. Спете спокойно!
Защо ?
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

chikchirik написа:Защо ?
babangida написа:И до 2090-та няма да се падне. Спете спокойно!
Защо ?
Прогноза! :lol:
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
ILOVEME
Драскач

Мнение от ILOVEME »

Аз пък искам да се падне САМО "Златен век" ......хаха :) Наивна съм ,нали ? Хахахахахахахахахаха
Аватар
nmlss
В началото бе словото

Мнение от nmlss »

Ues написа:Да се пада Руско-Турска и да се отърваваме, викам аз :Р :))
Ренн ?
Ааа Вес, и ти ли се бутна при нас :) Аз съм с две ръце и с два крака за Руско-Турска, да минава и да мисля за прически и рокли до бала :D
ilia_n
От дъжд на вятър
Специалност: право

Мнение от ilia_n »

nmlss написа:
MimiNkaa написа:Искам да питам дали може да се паднат двете теми от един и същ раздел? Кой ли не съм питала и ми дават все различни отговори. И сега поне се надявам да плуча еднозначен и точен отговор. Между другото откъде знаете в коя зала сте.. излезнали ли са вече разпределенията? Защото на мен като се записах ми казаха да проверя ч ден репди изпита а т остава 1 седмица още. Мерси и успех :)
Могат да се паднат от един раздел темите - така например ако и двете са от Нова история около 80% от нас са viciously f*ck*d :) Ама ние го пресмятахме с нашата група - шансът да стане така е около 8% :) Да, шашнах ви тука с тея статистики :D

Колкото до разпределенията, публикувани са в сайта на СУ: http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... lni_izpiti
znae6 li koe 6te e mn iako da se padnat primerno Stambolov i Mejdusuizni4eskata togava mislia 4e 6te ima pla4e6ti kandidad student4eta (devil)
ILOVEME
Драскач

Мнение от ILOVEME »

ilia_n написа:
nmlss написа:
MimiNkaa написа:Искам да питам дали може да се паднат двете теми от един и същ раздел? Кой ли не съм питала и ми дават все различни отговори. И сега поне се надявам да плуча еднозначен и точен отговор. Между другото откъде знаете в коя зала сте.. излезнали ли са вече разпределенията? Защото на мен като се записах ми казаха да проверя ч ден репди изпита а т остава 1 седмица още. Мерси и успех :)
Могат да се паднат от един раздел темите - така например ако и двете са от Нова история около 80% от нас са viciously f*ck*d :) Ама ние го пресмятахме с нашата група - шансът да стане така е около 8% :) Да, шашнах ви тука с тея статистики :D

Колкото до разпределенията, публикувани са в сайта на СУ: http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... lni_izpiti
znae6 li koe 6te e mn iako da se padnat primerno Stambolov i Mejdusuizni4eskata togava mislia 4e 6te ima pla4e6ti kandidad student4eta (devil)
Нито една от двете теми не съм учила (дори не съм ги чела) ,но не бих проронила и 1 сълза :) Дреме ми :)
Аватар
xRainx
Стенограф
Специалност: Международни отношения

Мнение от xRainx »

Точно тея двете теми ги знам най-добре от нова история, а като че ли и от всичките теми, дето ги "знам" :Д

В реда на нещата - чест и слава на загиналите преди 133 години в името на родината ни! Ще бъдат помнени винаги, надявам се!
The storm is coming...
Изображение
...let the Lord of Chaos reign.
Аватар
mihaela_a
Постоянно присъствие
Специалност: Право-редовно

Мнение от mihaela_a »

Тази година всички говорят,че щяло да се падне Йоан Асен или ВРУ заради някаква годишнина.А Йоан Асен изобщо не ми харесва темата :twisted: Аз мислех да мина за предварителния без Нова История,но след днешния урок ще преговоря най-малко ВРУ и Съединението. :( :roll:
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

chikchirik написа:Аз пък искам да се падне САМО "Златен век" ......хаха :) Наивна съм ,нали ? Хахахахахахахахахаха
Като пеленаче.
lacuna_coil
Писаружяк

Мнение от lacuna_coil »

mihaela_a написа:Тази година всички говорят,че щяло да се падне Йоан Асен или ВРУ заради някаква годишнина.А Йоан Асен изобщо не ми харесва темата :twisted: Аз мислех да мина за предварителния без Нова История,но след днешния урок ще преговоря най-малко ВРУ и Съединението. :( :roll:
Кой го е казал това ? :shock: Не че темата за Иван Асен е лоша, де. :D
Аватар
ShadowsInBlue
Пишеща машина
Специалност: Право

Мнение от ShadowsInBlue »

mihaela_a написа:Тази година всички говорят,че щяло да се падне Йоан Асен или ВРУ заради някаква годишнина.А Йоан Асен изобщо не ми харесва темата :twisted: Аз мислех да мина за предварителния без Нова История,но след днешния урок ще преговоря най-малко ВРУ и Съединението. :( :roll:
Ако се падне ВРУ, не е толкова зле.. май... нали? След като ми се падна Батенберг на втория кръг на олимпиадата по история и заради него се издъних, съм го назубкала :twisted: .. или поне така си мисля :lol:

И никой не иска Златен век и Просвета, защото там само зубриш - керамики, книжки, туй-онуй - скучно...

Руско-Турската война е благодатна тема, ама има доста неща, дето ги пропускам. Напр. второто прегрупиране на руската армия все бъркам кой генерал на кой отряд е :(
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”