КСК 2009 - История
-
Borislavaaa
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
Re: КСК 2009 - История
Толкова си приличаме по вкус. И аз искам Симеон без "Златен век" и Асен и Петър без Калоян. 
Kim Wilde - You keep me hangin' on
- Anna-Molly
- Пишеща машина
- Курс: първи
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
И до 2090-та няма да се падне. Спете спокойно!
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
Защо ?babangida написа:И до 2090-та няма да се падне. Спете спокойно!
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Прогноза!chikchirik написа:Защо ?Защо ?babangida написа:И до 2090-та няма да се падне. Спете спокойно!
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
Аз пък искам да се падне САМО "Златен век" ......хаха
Наивна съм ,нали ? Хахахахахахахахахаха
- nmlss
- В началото бе словото
Ааа Вес, и ти ли се бутна при насUes написа:Да се пада Руско-Турска и да се отърваваме, викам аз :Р)
Ренн ?
I on facebook suddenly
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... ef=profile
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... ef=profile
znae6 li koe 6te e mn iako da se padnat primerno Stambolov i Mejdusuizni4eskata togava mislia 4e 6te ima pla4e6ti kandidad student4eta (devil)nmlss написа:Могат да се паднат от един раздел темите - така например ако и двете са от Нова история около 80% от нас са viciously f*ck*dMimiNkaa написа:Искам да питам дали може да се паднат двете теми от един и същ раздел? Кой ли не съм питала и ми дават все различни отговори. И сега поне се надявам да плуча еднозначен и точен отговор. Между другото откъде знаете в коя зала сте.. излезнали ли са вече разпределенията? Защото на мен като се записах ми казаха да проверя ч ден репди изпита а т остава 1 седмица още. Мерси и успехАма ние го пресмятахме с нашата група - шансът да стане така е около 8%
Да, шашнах ви тука с тея статистики
Колкото до разпределенията, публикувани са в сайта на СУ: http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... lni_izpiti
Нито една от двете теми не съм учила (дори не съм ги чела) ,но не бих проронила и 1 сълзаilia_n написа:znae6 li koe 6te e mn iako da se padnat primerno Stambolov i Mejdusuizni4eskata togava mislia 4e 6te ima pla4e6ti kandidad student4eta (devil)nmlss написа:Могат да се паднат от един раздел темите - така например ако и двете са от Нова история около 80% от нас са viciously f*ck*dMimiNkaa написа:Искам да питам дали може да се паднат двете теми от един и същ раздел? Кой ли не съм питала и ми дават все различни отговори. И сега поне се надявам да плуча еднозначен и точен отговор. Между другото откъде знаете в коя зала сте.. излезнали ли са вече разпределенията? Защото на мен като се записах ми казаха да проверя ч ден репди изпита а т остава 1 седмица още. Мерси и успехАма ние го пресмятахме с нашата група - шансът да стане така е около 8%
Да, шашнах ви тука с тея статистики
Колкото до разпределенията, публикувани са в сайта на СУ: http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... lni_izpiti
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
Точно тея двете теми ги знам най-добре от нова история, а като че ли и от всичките теми, дето ги "знам" :Д
В реда на нещата - чест и слава на загиналите преди 133 години в името на родината ни! Ще бъдат помнени винаги, надявам се!
В реда на нещата - чест и слава на загиналите преди 133 години в името на родината ни! Ще бъдат помнени винаги, надявам се!
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

...let the Lord of Chaos reign.
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
Тази година всички говорят,че щяло да се падне Йоан Асен или ВРУ заради някаква годишнина.А Йоан Асен изобщо не ми харесва темата
Аз мислех да мина за предварителния без Нова История,но след днешния урок ще преговоря най-малко ВРУ и Съединението.

"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Като пеленаче.chikchirik написа:Аз пък искам да се падне САМО "Златен век" ......хахаНаивна съм ,нали ? Хахахахахахахахахаха
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Кой го е казал това ?mihaela_a написа:Тази година всички говорят,че щяло да се падне Йоан Асен или ВРУ заради някаква годишнина.А Йоан Асен изобщо не ми харесва тематаАз мислех да мина за предварителния без Нова История,но след днешния урок ще преговоря най-малко ВРУ и Съединението.
![]()
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
- Специалност: Право
Ако се падне ВРУ, не е толкова зле.. май... нали? След като ми се падна Батенберг на втория кръг на олимпиадата по история и заради него се издъних, съм го назубкалаmihaela_a написа:Тази година всички говорят,че щяло да се падне Йоан Асен или ВРУ заради някаква годишнина.А Йоан Асен изобщо не ми харесва тематаАз мислех да мина за предварителния без Нова История,но след днешния урок ще преговоря най-малко ВРУ и Съединението.
![]()
И никой не иска Златен век и Просвета, защото там само зубриш - керамики, книжки, туй-онуй - скучно...
Руско-Турската война е благодатна тема, ама има доста неща, дето ги пропускам. Напр. второто прегрупиране на руската армия все бъркам кой генерал на кой отряд е
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.