Английска Филология

Архив на теми от раздел "Студенти"
Заключено
Optimist
Драскач

Мнение от Optimist »

Wisp написа:Абе аз ли съм единствения кретен, дето нищо не разбира от морфология :?
Аз не знам някой да се чувства сигурен за този изпит. :?
бъррр :shock: :roll: ...
The empires of the future are the empires of the mind.
Librarian
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Librarian »

Бе мани, всички само стоят и разправят как няма да учат толкова много, как разбирали....нинам :shock:
http://www.afeasbg.com/lit/

Форумът на Английска филология! :D
Optimist
Драскач

Мнение от Optimist »

Успех на всички на 18-ти и на всички колеги изобщо!1,2,3 курс!! :lol:
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Optimist написа:Успех на всички на 18-ти и на всички колеги изобщо!1,2,3 курс!! :lol:
'

Мерси, подобно! :)

Имам един въпрос за стипендийте, някой знае ли каква бройка ще бъде отпусната и по факултети ли са или по специалности? Не знам дали имам шанс, явно ЛТЗ ще е определящо..имам 5.50 и на латинския и на езикознанието (само дето там има около 40 оценки отличен :roll: ), а по литература съм чел само за стихосложенията :?
Evi
В началото бе словото

Мнение от Evi »

Sw1tched, един въпрос, как така имаш 5.50 и на латински и на езикозн.? Оценките не се ли пишат закръглени? А за стипендии не се ли взема оценката от протоколите, които са закръглени?
И ако трябва утре да избирам,
отново тебе аз ще избера.
Librarian
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Librarian »

Мисля, че се взима закръглената оценка от протокола. Просто като си смятате 5,50-то си го смятате като 6. И после да не се криете, а да черпите с тия стипендии, че аз няма да доживея.

п.с. Така яко си отспах не е истина, но пък вече знам цели две теми по морфология :toothy7:

Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Е, виж това не го знаех! То не е ли нечестно така спрямо хората с пълни 6?! Сега търся из форума, но нещо не успявам да намеря информация за това как се закръглят оценките. (Edit: а така не е ли прекалено голям шанса броя на хората със средно аритметично 6 да е по-голям от броя на отпуснатите стипендии...кого ще орежат тогава?? Edit2 :) пропуснах че цялата специалност се взима предвид а не само нашия курс = около 500 души = примерно 140 стипендии)

Успях да намеря това:
Има определени бройки за всяка специалност. И бала за всяка специалност е различен. Грубо казано бройките, които са отпуснати за
стипендия са равни на общия брой на студентите в дадена специалност, разделено на 3.6. Това беше за миналата година, тази може да делят на 3.1 или на 4.5 или на колкото си изчислят.
Последно промяна от Sw1tched на 13 Фев 2006, 20:34, променено общо 2 пъти.
Аватар
Santina
В началото бе словото

въпросче

Мнение от Santina »

а да ви питам по ЛТЗ от къде четете(освен лекциите)??? :lol:
All good things are wild and free.
Librarian
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Librarian »

Е ти се сети :P

Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Честит ви 14-ти Февруари :)

За когото е празник де...за мен е ден по-близо до изпита по литература ;) Някой може ли да каже по колко време горе-долу протича изпита при камбуров? И колко обширни са въпросите, които се падат, защото в конспекта 40-те теми, които имаме, обхващат по минимум 20 печатни страници? :roll:
Optimist
Драскач

Мнение от Optimist »

Въпросите ли,ох,много зависи как ще започнеш да говориш,не е дълго като време,чак всичко да изпееш,няма физическо време,важното е да личи,че говориш с разбиране,а не накълваното!
Спокойно!
Librarian
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Librarian »

Ще стискаме палци на 16 а вие на 18-ти...на 19-ти можем да се съберем и да изличим ужасните спомени от сесията. :lol: Кой е за?

п.с. Колега, Оптимист, гледам от политика се интересуваш. :) Та по този повод чел ли си Чомски? :lol:
И бтв ще ми кажеш ли кой си ?

Librarian
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Librarian »

Fleur, успокой се малко. Можеш да препишеш до толкова до колкото като ти дадат въпрос сядаш за 5-10 минути да помислиш и да си напишеш нещо на листче, но не разчитай малко. Сега всичко ти се струва каша, ама като дойде самия изпит и ти дадат конкретен върпос, ще видиш как всичко друго изветрява и остава само важното, така че спокойно. U can do it. :D

п.с. Сега някой да успокои и мен и да ми каже как ще си взема морфологията, след като 5 дена уча по темите за семинарите, а не по конспекта.....What an Epic-Level screw up! :?

Optimist
Драскач

Мнение от Optimist »

Спокойно по лтз,САМО не се шашкайте,защото няма полза.Wisp е прав,като му дойде момента всичко ще се избистри в главиците ви.
Успех! :D
Заключено

Обратно към “Студенти - АРХИВ”