Студентски стипендии и награди от Европейския социален фонд

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
Markov
Танцуващия с клавиатури
Курс: завършил

Re: Студентски стипендии и награди от Европейския социален фонд

Мнение от Markov »

Norwegian Wood написа:Изчаткал е младежът, ето, в последния си пост говори най-вече за гаджето си, за любовта и изобщо много-иска-да-каже-нещо-на-света.

Е, ти си издържал до последния пост...
Аз видях около 15 усмихнати емотикона и безброй удивителни и се отказах...
hazart
В началото бе словото
Специалност: МБ

Мнение от hazart »

:) Хахахах не бе, базикам се с вас. Просто ми писна да се оплаквате в 10 страници как заслужавате, а не получавате :) Аз лично искам да видя като се появят резултати от класирането :shock: В предишен пост го бях напосал, ама вие го пренбрегнахте и реших да се побазикам с вас :rr: Но за тези, които ги поинтересува социалното ми положение (апропо не говорех за теб, и твойто изказване, скивай поста над поста ми с "съвестно") уча Биология и химия, не знам кой как я разбира тази специалност... но всеки се е срещал с тези 2 предмета, материята хич не е лека. Студент съм в Биологически факултет. Някъде в горните постове някой коментира приятелката ми, мога да кажа само няколко неща за нея - уникално печена, уникално красива (според мен) :-) А най-якото е, че няма нищо общо с пари :-) Друго предположение беше, че не взимам стипендия. Е не в интерес на истина взимам. И съм твърдо против в стипендията за УСПЕХ да се взима предвид социално положение, доходи в семейството. Все пак говорим за стипендия за успех! Иначе с най-голямо разочерование откривам, че няма социална стипендия, което според мен е недопустимо и е престъпление реално погледнато. Относно правописа ми, е не е идеален верно (но искам да отбележа, че мн от грешките са от бързане, то си личат кои не са от това :wink: )... общо взете има какво да се желае от него. Какво бих ви посъветвал - сядайте си на задниците и се борете! С оплкване и плюене по другите нищо няма да постигнете! Това е положението, стипендии няма... не зависи нито от нас, нито от вас.

С уважение Крис

ПС:
FMI написа:А като се замислиш, той къде каза че има гадже ;) Аз видях само да казва че имането е повод за завист, което предполага в доста голяма степен че това е нещо което на него му липсва :)

В случай че държавата ми "отпусне" такава вместо стипендия, ще му я подаря на него :) Тук в никакъв случай не искам да определям жените като предмети, но след като той вече го е направил, аз няма как да го избегна, особено иронизирайки го, за което моля милите дами да ме извинят :) Абе като се замисля що ли да не ти я продам и така всички да са доволни :) О боже и аз уча в икономическа специалност, как ще ти я продавам, като ми е по изгодно под наем да ти я дам :)
Иронизирах вас колега :) :) :)
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Аз имам чувството, че за първи път пишеш в някой форум :shock: .
Просто това мнение не мога да го коментирам, уникално е :mrgreen: !
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
hazart
В началото бе словото
Специалност: МБ

Мнение от hazart »

:) :) :) Че какво ми е на мнението. Видях коментари засягащи моя милост и има отговарям :)
Няма да ме карате сега да чета всички изписани глупости нали? :wink: Кажете ми директно къде съм сгрешил :scratch:
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика
Курс: първи

Мнение от FMI »

Markov написа:
Norwegian Wood написа:Изчаткал е младежът, ето, в последния си пост говори най-вече за гаджето си, за любовта и изобщо много-иска-да-каже-нещо-на-света.

Брей :) Аз усмивчиците вместо точки ги слагам, защото съм такъв един жизнерадостен, лъчезарен и усмихнат човек :) Обаче удивителните ми са безброй - хм - ти си имал много интересно разбиране за това понятие. Първо не знам защо за един пост говориш сякаш са хиляди :) После в самия пост има точно един удивителен и в послеписа още един, та общо за два удивилтелни в последния ми пост ти казваш безброй? Значи стигам до извода че ти можеш да броиш само до 1 и всичко след това е безброй. Но пък веднага възниква логичния въпрос, как тогава преброи усмивките? Дори си ги преброил точно. Програма ли използва или някой ти подсказа :lol:
Последно промяна от FMI на 19 Апр 2009, 21:08, променено общо 1 път.
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Markov
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Markov »

FMI написа:
Markov написа:

Брей :) Аз усмивчиците вместо точки ги слагам, защото съм такъв един жизнерадостен, лъчезарен и усмихнат човек :) Обаче удивителните ми са безброй - хм - ти си имал много интересно разбиране за това понятие. Първо не знам защо за един пост говориш сякаш са хиляди :) После в самия пост има точно един удивителен и в послеписа още един, та общо за два удивилтелни в последния ми пост ти казваш безброй? Значи стигам до извода че ти можеш да броиш само до 2 и всичко след това е безброй. Но пък веднага възниква логичния въпрос, как тогава преброи усмивките? Дори си ги преброил точно. Програма ли използва или някой ти подсказа :lol:
Мдам подсказа ми майка ти, проблем? :lol:
Аватар
Fed
Летописец Виртуоз
Специалност: Компютърни науки

Мнение от Fed »

Ако бях администратор щях да ви банна всичките :lol:
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

Аз не съм администратор, затова мога само да го бамна по тъпата кратуна :) Особено ако продължава в същия дух
Markov написа:Мдам подсказа ми майка ти, проблем? :lol:
Предполагам че все още не е осъзнал че не е анонимен и че ръката ми е доста тежка :)

Markov
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Markov »

FMI написа:Аз не съм администратор, затова мога само да го бамна по тъпата кратуна :) Особено ако продължава в същия дух
Markov написа:Мдам подсказа ми майка ти, проблем? :lol:
Предполагам че все още не е осъзнал че не е анонимен и че ръката ми е доста тежка :)
Няма как да съм анонимен, понеже се познавам с майка ти. Мисля, че се познавате с нея , аможе би греша?
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Имам чувството, че в тая тема са се събрали най-големите егоцентрици от форума и това логично ми набива в очите липсата на Кристо :shock: Но както и да е, ще бъда кратък.
Не сте изкарали необходимия успех за вашата специалност, следователно не взимате стипендия за успех - толкова е просто. Естествено, че хората с по-висок успех от вас заслужават повече стипендия, която се дава САМО за успех !?! Да съгласен съм, че трябва да има и социални стипендии, но само ако са разграничени от стипендиите за успех.
Лично аз не съм си скъсал задника от учене и ще взимам редовната стипендия този семестър. Няма да ви се обяснявам какво уча, дали ми е труден живота и прочие щото тия неща НЯМАТ ЗНАЧЕНИЕ за 120-те лева на месец, които ще харча без капка съжаление, защото не съм ощетил никой и никой няма право да ми вменява вина, че имам доходи, при положение, че процедурата, при която съм ги придобил е абсолютна прозрачна и всеизвестна (изказаната по-горе теза, че работещите студенти ми осигуряват стипендията чрез данъци само ме разсмива).

:salute:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
sandinmyshoes
В началото бе словото

Мнение от sandinmyshoes »

Markov написа:Няма как да съм анонимен, понеже се познавам с майка ти. Мисля, че се познавате с нея , аможе би греша?
Марков, искам да ти се извиня за това, че ти изгубих времето със себе си и мнението си. Човек, който е способен да изговори такива глупости по интернет, не може да притежава достатъчно интелект да осмисли написаното от мен. Щом смееш да засягаш чуждите майки, то аз ще ти кажа нещо на твоя собствен език - ти си един пълен глупак, който се мисли за голяма работа, но само в интернет. 100/100 съм сигурен, че на живо си един посерко, който ще се разреве преди да са го ударили. И като си много интелигентен, защо не ми отговори на предния пост? Май нещо нямаш какво да кажеш? Съжалявам, че пак се занимавам с теб, но вече ставаш прекалено нахален. Искаш ли да знаеш как изглеждаш?
29 годишен дърт пръч се занимава да се кара по форумите и се прави на много голям устатко онлайн - такъв човек може да е само един голям смотаняк с много свободно време и никакви социални контакти. Сигурно още имаш младежки пъпки и не си правил секс, жалък си. Допреди малко си мислех, че съм приключил с този форум, но да намесваш нечия майка в разговора е жалко, точно колкото теб между другото, и аз искам да ти го кажа.

Надявам се да прочетеш това мнение преди да го изтрият. Може и да ме баннат, поне да знам, че си е струвало.
Don't .... with me lest you get fucked up yourself!
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

Добре де, аз не мога да разбера къде видяхте някой въобще да смесва нещата. Тук стана гузен негонен бяга. Никой никъде не е вменявал вина на тези които взимат по успех, затова че няма социална стипендия. Или поне аз не съм видял такова нещо. Още по малко пък някой е искал тя да е за сметка на тази по успех! И въобще какво смесване, като по успех си е по успех, а социалната си е социална!

Това което аз казах и с което в крайна сметка всички се оказаха съгласни, беше че е редно да има и социална стипендия, освен всичко останало, която да позволява на затруднените финансово студенти да не им се налага да работят, като им осигурява поне необходимия минимум! Така всички ще бъдат при равни условия и дори не съм засягал темата че сега не са! Вие сами си се засегнахте :) Също така никой не казва да не се работи, а да не се налага! Който толкова му се работи и обича да живее на широко, не може по скромно и смята че ще се справи, нека си работи! Но нека това е негов избор и да не е по задължение, защото сега много хора нямат възможност да напраят този избор... Сега е въпрос на оцеляване - геноцид!

Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

ФМИ: По въпроса за дразненето, наистина не съм искал да те дразня - някои от изказванията ти са гръмки и тенденциозни и те предизвикват подобни реакции у хората.
Knights of the Cross
Аватар
Fed
Летописец Виртуоз
Специалност: Компютърни науки

Мнение от Fed »

Абе що не се срещнете някъде, пред ректората примерно, и не се оправите там...в битка "последният оцелял ще съобщи победата си в тази тема"...аз залагам, че ФМИ ще спечели, все пак той май имаше медали от национални по борба, ако си спомням правилно от math10 :bounce: :cheers: :mrgreen:
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

То му личи по мненията :mrgreen:
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”