Хахахах не бе, базикам се с вас. Просто ми писна да се оплаквате в 10 страници как заслужавате, а не получавате

Аз лично искам да видя като се появят резултати от класирането

В предишен пост го бях напосал, ама вие го пренбрегнахте и реших да се побазикам с вас

Но за тези, които ги поинтересува социалното ми положение (апропо не говорех за теб, и твойто изказване, скивай поста над поста ми с "съвестно") уча Биология и химия, не знам кой как я разбира тази специалност... но всеки се е срещал с тези 2 предмета, материята хич не е лека. Студент съм в Биологически факултет. Някъде в горните постове някой коментира приятелката ми, мога да кажа само няколко неща за нея - уникално печена, уникално красива (според мен)

А най-якото е, че няма нищо общо с пари

Друго предположение беше, че не взимам стипендия. Е не в интерес на истина взимам. И съм твърдо против в стипендията за УСПЕХ да се взима предвид социално положение, доходи в семейството. Все пак говорим за стипендия за успех! Иначе с най-голямо разочерование откривам, че няма социална стипендия, което според мен е недопустимо и е престъпление реално погледнато. Относно правописа ми, е не е идеален верно (но искам да отбележа, че мн от грешките са от бързане, то си личат кои не са от това

)... общо взете има какво да се желае от него. Какво бих ви посъветвал - сядайте си на задниците и се борете! С оплкване и плюене по другите нищо няма да постигнете! Това е положението, стипендии няма... не зависи нито от нас, нито от вас.
С уважение Крис
ПС:
FMI написа:А като се замислиш, той къде каза че има гадже

Аз видях само да казва че имането е повод за завист, което предполага в доста голяма степен че това е нещо което на него му липсва
В случай че държавата ми "отпусне" такава вместо стипендия, ще му я подаря на него

Тук в никакъв случай не искам да определям жените като предмети, но след като той вече го е направил, аз няма как да го избегна, особено иронизирайки го, за което моля милите дами да ме извинят

Абе като се замисля що ли да не ти я продам и така всички да са доволни

О боже и аз уча в икономическа специалност, как ще ти я продавам, като ми е по изгодно под наем да ти я дам
Иронизирах вас колега