Честито възкресение де, приятно мигове утре и сполайте със най-якото яйце... Един съвет - зеленото или кафявото (земните цветове демек) са борачи.
Приятен празник и успех от мен!
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

подкрепям шепот,димаж страхотен пост!Шепот написа:Воистину Воскресе!
dimage, прекрасен пост!
Явно не си ме разбрала...dimage написа:Джеймс....Jamesmagno написа: Не празнуваме, защото някакъв са го заковали на кръст, нито пък защото е възкръснал от мъртвите. Великден е ден като всеки друг, днес никой не е възкръснал.
Този "някакъв" е в основата на твоята религия... просто нямам думи за изказването ти! И винаги съм смятала, че Великден е именно Велик заради Христовото възкресение, заради неговата победа над смъртта, заради чудото... И не, днес не е възкръснал никой, но споменаваме този ден... По същата логика и ти не трябва да си празнуваш рождения ден, защото си се родил през 80 и някоя, а не през 2009... Недей така!
И защо само на Великден да се замислим и погледнем около нас... Абсолютно не съм съгласна с начината ни мислене, НО все пак го толерирам и ти отговарям: Воистина воскресе! Бъди благословен!
Според мен Джеймс не говори за религия, а за вяра...dimage написа:Джеймс....Jamesmagno написа: Не празнуваме, защото някакъв са го заковали на кръст, нито пък защото е възкръснал от мъртвите. Великден е ден като всеки друг, днес никой не е възкръснал.
Този "някакъв" е в основата на твоята религия...
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.