Same here...Agarwaen написа:Аз лично мисля да почна да попрочитам за идните мъдури тези дни. Което ще рече, че май месец ще мине в такива ми ти занимания. После, като минат и баловете, 'евентуално' хващам 5-те книжки и се зомбирам. : )
Подготовка за изпита по Английски език
Re: Подготовка за изпита по Английски език
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
Слава богу, не съм само аз мързел.... но вече ще се хващам сериозноarthaz написа:Готвите ли се сериозно или симулирате някъква дейност и чакате последния месец като мен
- ethno_girl
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: http://absolutely.hit.bg/1-1146164-8081549.jpg
Аз съм на 4-тото сборниче сега,но малко съм го оставила
...Вие към каква специалност сте се ориентирали? 
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Икономикаethno_girl написа:Аз съм на 4-тото сборниче сега,но малко съм го оставила...Вие към каква специалност сте се ориентирали?
А за сборника... още съм на нулевия
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
- nmlss
- В началото бе словото
Аз пък искам Европеистика... Някой съмишленик няма ли тук 
I on facebook suddenly
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... ef=profile
-
durotar
- От дъжд на вятър
- Специалност: Испанска филология
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/displayimag ... =293&pos=0
Ми на новия формат освен нали тази графика имаш и едно score,където ти пише и процентите.
-
durotar
- От дъжд на вятър
- Специалност: Испанска филология
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/displayimag ... =293&pos=0
аз съм за Японистика. 
- nmlss
- В началото бе словото
Ууу найс... хубави неща се чуват за тази специалност, най-вече че лесно се намира работа послеdurotar написа:аз съм за Японистика.
I on facebook suddenly
- plamena
- В началото бе словото
- Специалност: Английска филология
Привет от мен... отдавна писах във форума, ето сега пак
От около месец вече ходя на уроци при една моя преподавателка (преподава в Александър) и си ходя на курс при нея.. в момента се готвим повече за матурите, а като минат почваме по-сериозно по книжките
Но въпреки това паралелно работим и по тях, само че не толкова много.
Имам проблем с диктовките
По принцип схващам идеята на текста и т.н. обаче винаги си правя по 10-13 грешки. А това е супер много! Гадното е че ги знам думите като значение, но не знам как се пишат. Иначе горе долу имам усет и често успявам да пиша думи които не знам... но пък грешките ми се трупат от това че или добавям излишна буква или изпускам .. и ей така за по една буква и правя адски много грешки
:(:( И съчинението доста ме тревожи... 40 мин ми са супер малко на мен.. губя супер много докато реша как да започна... та така... Аз съм се ориентирала към Английска филология , Гръцка и там всички останали.. мислех и Психо ама се отказах 
Имам проблем с диктовките
- arthaz
- Драскач
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Както обичам да казвам, ако си направиш качествен план на съчинението, 2/3 от работата ти е свършена. Просто следваш плана си и 'запълваш с баластра' така да се каже. За диктовките и аз се притеснявам, тъй като не ходя на уроци... но като цяло не правя толква много грешки. Това което ме е яд е, че думите които греша ВИНАГИ ги знам. Просто не мога да не допусна 4-5 идиотски грешки, без да ги видя при проверката. Също така, понякога изяждам букви накрая- например пиша wer вместо were и някъкви такива...plamena написа:Привет от мен... отдавна писах във форума, ето сега пакОт около месец вече ходя на уроци при една моя преподавателка (преподава в Александър) и си ходя на курс при нея.. в момента се готвим повече за матурите, а като минат почваме по-сериозно по книжките
Но въпреки това паралелно работим и по тях, само че не толкова много.
Имам проблем с диктовкитеПо принцип схващам идеята на текста и т.н. обаче винаги си правя по 10-13 грешки. А това е супер много! Гадното е че ги знам думите като значение, но не знам как се пишат. Иначе горе долу имам усет и често успявам да пиша думи които не знам... но пък грешките ми се трупат от това че или добавям излишна буква или изпускам .. и ей така за по една буква и правя адски много грешки
:(:( И съчинението доста ме тревожи... 40 мин ми са супер малко на мен.. губя супер много докато реша как да започна... та така... Аз съм се ориентирала към Английска филология , Гръцка и там всички останали.. мислех и Психо ама се отказах
Elämää täytyy rakastaa ^^
- Master_of_Sin
- Живее, за да пише
- Специалност: Унгарска филология
и аз на съчиненията съм зле... нз кво ще правя ама изобщо не мога да ги пиша!
I'll send you to your maker
I'll send you to your death
Death, nicely crucified...
Death, heads on stakes!
I'll send you to your death
Death, nicely crucified...
Death, heads on stakes!
- plamena
- В началото бе словото
Ами проверката при диктовката е за това... да видиш дали не си изял някоя буква.. а съчинението просто не знам как ще го пиша ..
и с план и без план се мотая цяла вечност.. и др което е пиша на доста "прост" език така да го кажа.. просто съм си свикнала да използвам едни думи и това е.. не че не знам други .. и това малко ме притеснява... Казаха ми че трябва да се вмества в дадения обем 300-350 защото ако напишеш по-малко пишат 2ка без значение че ти е вярно, а ако е над обема не четат прехвърленото и може да те изкарат че нямаш заключение въпреки че ти може да си си го написал 
Айде пак фолклор! Кой ти го каза? Не могат "да ти пишат 2ка" само на съчинението, бележка се пише на всички елементи заедно. Нито пък е вярно, че не четат над 350 думи. Изобщо, иди на някой курс на катедрата по английски, да те поотворят за формата. Омръзна ми да го пиша това.plamena написа:Казаха ми че трябва да се вмества в дадения обем 300-350 защото ако напишеш по-малко пишат 2ка без значение че ти е вярно, а ако е над обема не четат прехвърленото и може да те изкарат че нямаш заключение въпреки че ти може да си си го написал
- plamena
- В началото бе словото
Айде пак фолклор! Кой ти го каза? Не могат "да ти пишат 2ка" само на съчинението, бележка се пише на всички елементи заедно. Нито пък е вярно, че не четат над 350 думи. Изобщо, иди на някой курс на катедрата по английски, да те поотворят за формата. Омръзна ми да го пиша това.[/quote]
е нали всеки елемент се оценява по отделно и после една обща оценка. не съм казала че съм 100 % сигурна. Знам че в пловдивския е така и предполагам че е възможно и в СУ
и по-спокойно, като ти е омръзнало не си прави труда тогава 
е нали всеки елемент се оценява по отделно и после една обща оценка. не съм казала че съм 100 % сигурна. Знам че в пловдивския е така и предполагам че е възможно и в СУ