КСК 2009 - История

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
ilia_n
От дъжд на вятър
Специалност: право

Re: КСК 2009 - История

Мнение от ilia_n »

мн готино е 4е моми4етата са по у4енолюбиви и у4ат пове4е при нас нз дали е е то4но така поне гледайки себе си определено не е така :shock:
Аватар
mihaela_a
Постоянно присъствие
Специалност: Право-редовно
Курс: първи

Мнение от mihaela_a »

Учих аз персонално цяла година доста,но сега толкова ме мързи,че сигурно ще се проваля на изпита :roll: Преплувах почти морето и ще се удавя на брега почти :lol: :) :lol:
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Аватар
Anna-Molly
Пишеща машина

Мнение от Anna-Molly »

mihaela_a написа:Защо без тези от миналата година?Не се знае какво ще се изтегли :lol: Аз уча и тях. :bounce:
Еми аз реших да рискувам, щото по-добре да знам по-малко теми добре, отколкото повече ама не толкова добре :bounce: :bounce: Пък и гледам да обърна внимание и на Новата история, че гледай в ЮЗУ кво стана :bounce: :bounce:
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

mihaela_a написа:Учих аз персонално цяла година доста,но сега толкова ме мързи,че сигурно ще се проваля на изпита :roll: Преплувах почти морето и ще се удавя на брега почти :lol: :) :lol:
:shock: Единственият начин да се провалиш е, ако се стаписаш на изпита. По -спокойно!
Аватар
mihaela_a
Постоянно присъствие

Мнение от mihaela_a »

Аз преговарям Средновековие и Възраждане.От Нова история ще преговоря ако имам време ВРУ и Съединението.Иска ми се и Стамболов,но кое по-напред :mrgreen: Ако нямам време -рискувам с два раздела :lol: Каквото това. :oops:
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Аватар
Anna-Molly
Пишеща машина

Мнение от Anna-Molly »

mihaela_a написа:Аз преговарям Средновековие и Възраждане.От Нова история ще преговоря ако имам време ВРУ и Съединението.Иска ми се и Стамболов,но кое по-напред :mrgreen: Ако нямам време -рискувам с два раздела :lol: Каквото това. :oops:
Споко, де, то май всички сме на тоя принцип. Пък и така като рискуваме е по-забавно (да бе) :bounce: :bounce: :bounce:
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
Аватар
mihaela_a
Постоянно присъствие

Мнение от mihaela_a »

Е,знаем ли добре двата раздела и ако не се паднат 2 теми от нова история-никакъв не ни е проблема :mrgreen: Като изключим и онова пагубно за мен притеснение.Спомням си на първия изпит на курса цялата треперех,а сега незнам :mrgreen:
lacuna_coil
Писаружяк

Мнение от lacuna_coil »

Вземи си един Валидол. :lol: На мен, като ми е нервно или притеснено, ми помага доста. Аз ще се застраховам така за всеки случай + 1 бутилка минерална вода. :D
Айде аз отивам да си доуча църковните борби, дето ми е 10 листа. :lol:
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

Леле, вие ако от сега почвате с Валидол-а, не ви знам нататък как ще я карате!
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
lacuna_coil
Писаружяк

Мнение от lacuna_coil »

babangida написа:Леле, вие ако от сега почвате с Валидол-а, не ви знам нататък как ще я карате!
Аз взимам валидол, щото имам проблеми с кръвното и ми става нервно. Нищо не пречи да се подсигуря. :wink:
Как можаха да ме набутат в зала с още 104 човека. :evil: Добре, че поне един съученик ще е в моята зала. :D
ilia_n
От дъжд на вятър
Специалност: право

Мнение от ilia_n »

mihaela_a написа:Е,знаем ли добре двата раздела и ако не се паднат 2 теми от нова история-никакъв не ни е проблема :mrgreen: Като изключим и онова пагубно за мен притеснение.Спомням си на първия изпит на курса цялата треперех,а сега незнам :mrgreen:
ахаха аз пък залагам на Средновековие и на Нова история но знам толкова малко теми 4е просто нз какво 6те се слу4и (вс знам де 2 оо) :?
Аватар
nmlss
В началото бе словото

Мнение от nmlss »

lacuna_coil написа:
babangida написа:Леле, вие ако от сега почвате с Валидол-а, не ви знам нататък как ще я карате!
Аз взимам валидол, щото имам проблеми с кръвното и ми става нервно. Нищо не пречи да се подсигуря. :wink:
Как можаха да ме набутат в зала с още 104 човека. :evil: Добре, че поне един съученик ще е в моята зала. :D
Споко ве, ще се запознаем, ще се подкрепяме ;)
hromatid
В началото бе словото

Мнение от hromatid »

Всеки път,когато преговарям дадена тема имам чувството,че изобщо не я знам и я чета за първи път.Ужасссссссссссс вече :roll: :roll: :roll: :roll:
lacuna_coil
Писаружяк

Мнение от lacuna_coil »

@ nmlss Ти в коя зала ще си (и кой факултет) ? Тук май имаше само 1 човек, който ще е в Химическия, но в друга зала.

@ hromatid
Аз също съм така и не вярвам да сме единствените. Все си мисля, че не знам определено нещо, но като се разпиша, се сещам в повечето случаи какво следва.
Дано да имаме късмет с темите. :D
Аватар
Amberglow
Паисий

Мнение от Amberglow »

то това ми е най-страшното- какво следва в темата. :x
Докато я чета- всичко е супер логично, последователно и ясно. И знам, че щом обърна листа няма да мога да кажа какво е имало в него, оф. ;/
Take my ego for a ride,
  • 'Cause there's nobody by my side.
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”