КСК 2009 - История
Re: КСК 2009 - История
мн готино е 4е моми4етата са по у4енолюбиви и у4ат пове4е при нас нз дали е е то4но така поне гледайки себе си определено не е така 
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
- Курс: първи
Учих аз персонално цяла година доста,но сега толкова ме мързи,че сигурно ще се проваля на изпита
Преплувах почти морето и ще се удавя на брега почти

"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
- Anna-Molly
- Пишеща машина
Еми аз реших да рискувам, щото по-добре да знам по-малко теми добре, отколкото повече ама не толкова добреmihaela_a написа:Защо без тези от миналата година?Не се знае какво ще се изтеглиАз уча и тях.
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
mihaela_a написа:Учих аз персонално цяла година доста,но сега толкова ме мързи,че сигурно ще се проваля на изпитаПреплувах почти морето и ще се удавя на брега почти
![]()
![]()
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
Аз преговарям Средновековие и Възраждане.От Нова история ще преговоря ако имам време ВРУ и Съединението.Иска ми се и Стамболов,но кое по-напред
Ако нямам време -рискувам с два раздела
Каквото това. 
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
- Anna-Molly
- Пишеща машина
Споко, де, то май всички сме на тоя принцип. Пък и така като рискуваме е по-забавно (да бе)mihaela_a написа:Аз преговарям Средновековие и Възраждане.От Нова история ще преговоря ако имам време ВРУ и Съединението.Иска ми се и Стамболов,но кое по-напредАко нямам време -рискувам с два раздела
Каквото това.
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
Е,знаем ли добре двата раздела и ако не се паднат 2 теми от нова история-никакъв не ни е проблема
Като изключим и онова пагубно за мен притеснение.Спомням си на първия изпит на курса цялата треперех,а сега незнам 
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Вземи си един Валидол.
На мен, като ми е нервно или притеснено, ми помага доста. Аз ще се застраховам така за всеки случай + 1 бутилка минерална вода.
Айде аз отивам да си доуча църковните борби, дето ми е 10 листа.
Айде аз отивам да си доуча църковните борби, дето ми е 10 листа.
Леле, вие ако от сега почвате с Валидол-а, не ви знам нататък как ще я карате!
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Аз взимам валидол, щото имам проблеми с кръвното и ми става нервно. Нищо не пречи да се подсигуря.babangida написа:Леле, вие ако от сега почвате с Валидол-а, не ви знам нататък как ще я карате!
Как можаха да ме набутат в зала с още 104 човека.
ахаха аз пък залагам на Средновековие и на Нова история но знам толкова малко теми 4е просто нз какво 6те се слу4и (вс знам де 2 оо)mihaela_a написа:Е,знаем ли добре двата раздела и ако не се паднат 2 теми от нова история-никакъв не ни е проблемаКато изключим и онова пагубно за мен притеснение.Спомням си на първия изпит на курса цялата треперех,а сега незнам
- nmlss
- В началото бе словото
Споко ве, ще се запознаем, ще се подкрепямеlacuna_coil написа:Аз взимам валидол, щото имам проблеми с кръвното и ми става нервно. Нищо не пречи да се подсигуря.babangida написа:Леле, вие ако от сега почвате с Валидол-а, не ви знам нататък как ще я карате!![]()
Как можаха да ме набутат в зала с още 104 човека.Добре, че поне един съученик ще е в моята зала.
I on facebook suddenly
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... ef=profile
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... ef=profile
-
hromatid
- В началото бе словото
Всеки път,когато преговарям дадена тема имам чувството,че изобщо не я знам и я чета за първи път.Ужасссссссссссс вече

-
lacuna_coil
- Писаружяк
@ nmlss Ти в коя зала ще си (и кой факултет) ? Тук май имаше само 1 човек, който ще е в Химическия, но в друга зала.
@ hromatid
Аз също съм така и не вярвам да сме единствените. Все си мисля, че не знам определено нещо, но като се разпиша, се сещам в повечето случаи какво следва.
Дано да имаме късмет с темите.
@ hromatid
Аз също съм така и не вярвам да сме единствените. Все си мисля, че не знам определено нещо, но като се разпиша, се сещам в повечето случаи какво следва.
Дано да имаме късмет с темите.
то това ми е най-страшното- какво следва в темата.
Докато я чета- всичко е супер логично, последователно и ясно. И знам, че щом обърна листа няма да мога да кажа какво е имало в него, оф. ;/
Докато я чета- всичко е супер логично, последователно и ясно. И знам, че щом обърна листа няма да мога да кажа какво е имало в него, оф. ;/
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.