Все едно аз да скоча да ти заявявам как някакви си висши математики и интеграли за 2 следобеда на кафе съм ги разбрал и научил...
Напълно възможно е баща ти да се е запознал с някой от многото диалекти, нищо повече
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Изложих фактите. С тома неверни какво да споря...phoebe написа:Айде, това за арабския, са пълни глупости, говори с него поне, да не се излагаш ти.
Все едно аз да скоча да ти заявявам как някакви си висши математики и интеграли за 2 следобеда на кафе съм ги разбрал и научил...
Напълно възможно е баща ти да се е запознал с някой от многото диалекти, нищо повече
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Първо за да влезеш в графа нуждаещ се, трябва или да нямаш родители или да е само един, ама да е инвалид или ти самия да нямаш крака или най добре глава, защото пък ако ти липсва само ръка не си чак толкова нуждаещ се... И такъв термин като социално слаб всъщност няма предвиден тук... А не е задължително когато си инвалид или сирак да си беден, нали? Разбира се вероятноста е голяма и се радвам че поне тези хора са уредени до някаква степен, ето и асансьор им направиха най после, нищо че има зали които са напълно недостъпни за тях, но както и да е...Methuselah написа:Колкото до социалните помощи - успехът на нуждаещите се се умножава с коефициент 1.1 или 1.2.
В останалите случаи университетът не ти е длъжен, ако нямаш пари.
Общоприет социален модел е да се съберат достатъчно пари за да си осигуриш следването. Ако случайно си забравил за това и не можеш да съчетаеш работата с ученето, по-добре не се захващай - хвани се да бачкаш като луд 1 година, събери достатъчно пари с които да започнеш следването и се бори за успех.
За да влезеш в играта, трябва да си платиш входа.
Аз ли да ви уча как да инвестирате в себе си??
10 години полу-легален трудов стаж лол. И с претенции.
Нито съм си правил устата за стипендия. Нито са ми откраднали колата. Само апартамента 2-3 пъти ни разбиваха и общо откраднаха един телевизор за 200 лева и 5-10 грама злато, останали от пра-пра-пра-незнам си кой си... Третия път само разхвърляха, вече нямаше какво... Дори по скъпо ни излезе новата врата от колкото могат да откраднат 4-тия път + тези преди това... Но не помня да съм казал че заради това трябва да получавам стипендия.Methuselah написа:Да бе и на баща ми като му откраднаха колата преди 3 години, ходи до университета да се разправя за стипендия.
К'во по логично?
Шапка ти свалям! Само не разбрах как при това положение не ти стигат 500 на месец! Говорим за 500 без да работиш, нали така! Защото ако работиш толкова са ти само разходите по това да си работоспособен, а да не говорим и ако беше на свободен наем... Обясни ми как така не ти стигат 500 на месец, ако не работиш?! И освен това каква ти е работата разбира се, защото ако е нещо лекичко връзкарско ми е ясно...sandinmyshoes написа:Ми, не знам на кое му се вика глезен. Уча кореистика. И живея в студентски. ФМИ сам да си прецени дали в моята специалност така се изкарва 5.80.
За съжаление това е реалноста... Много ми се иска да е по розова, но не е... Ако не ти понася мога да връзвам точно такъв възел и с въже също мога да ти услужаMarkov написа:...най-вероятно бих се обесил...
Нищо лично нямам към тебе, просто посмали социалния патос до някво поносимо за другите ниво.
ахахахахахх да бе, прав си. Щом даже и влизането ми във ФМИ оспорвашFMI написа:Нито съм си правил устата за стипендия. Нито са ми откраднали колата. Само апартамента 2-3 пъти ни разбиваха и общо откраднаха един телевизор за 200 лева и 5-10 грама злато, останали от пра-пра-пра-незнам си кой си... Третия път само разхвърляха, вече нямаше какво... Дори по скъпо ни излезе новата врата от колкото могат да откраднат 4-тия път + тези преди това... Но не помня да съм казал че заради това трябва да получавам стипендия.Methuselah написа:Да бе и на баща ми като му откраднаха колата преди 3 години, ходи до университета да се разправя за стипендия.
К'во по логично?
Всъщност ти как въобще си влязал с тази алогична мисъл... Явно критерия много го занижиха наистина, то щом и аз влязохПримерите ти са крайно неуместни и лишени от какъвто и да било здрав разум...
Малко по различно е обаче когато държавата те е ограбила. Искам сега да си поправи грешката и да компенсира децата на прехода, че да не я компенсирам аз както си знам! Така както се надявам 4-тия път да ги сваря в нас и с кеф да си ги обезкостя и не ми пука дали после ще ги лежа!
Ти може да не го визираш, но той пък няма друга работа тази нощ и понеже не обича да чете мисли да ти отговориMethuselah написа:ахахахахахх да бе, прав си. Щом даже и влизането ми във ФМИ оспорвашМного си сладък, seriously
![]()
К'во по-логично, наистина, от т'ва зрял (биологично) мъж да седи и да хленчи за няк'ви суми в разни форуми. Вместо да седне, да прочете някоя книга, да започне свястна работа... Не ходи на лекции, няма успех, а иска пари от университета. Да докаже, че ги заслужава, нагъл комуняга. (не визирам FMI)