Кой беше последният филм който гледа ...?
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: Кой беше последният филм който гледа ...?
О тоя филм е шеф!ники написа:Чак сега го гледаш?Търговецът на кристал написа:В момента гледам "Сбогом, Ленин" и трябва да ви кажа, че е страшно интересен, наистина. Не знам как съм го пропуснала досега - веднъж да ни дадат някое смислено заглавие и за "училище".
Впечатлена съм.
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
"Music from another room" - леко болен, доста старичък, с крайно неподходящ саундтрак (явно някой си е падал по Savage Garden, които може и да са окей принципно, но звучат ужасно изкуствено и чуждо в съответния момент. И в двата момента, всъщност - само във финалните надписи си звучаха на място - все с "Truly, Madly..."), но... сладък.
Вече не знам дали Джъд Лоу може да играе в нормален филм. Но този, освен ненормален, е и нелош - макар историята в началото да ми се видя страшно интригуваща, а нататък да бе маааааалко муден.
И има един страхотен монолог за това какво е любовта - от него идва и заглавието на филма.
Абе... с две думи (даже с една, всъщност) - става. Но не е нищо свръх. Всъщност, май се сетих - проблемът е в Гретчен Мол, или както там се казва мацката. Просто беше скучна и нямаше химия между двамата. Ениуей, хубав замисъл и толкова.
Вече не знам дали Джъд Лоу може да играе в нормален филм. Но този, освен ненормален, е и нелош - макар историята в началото да ми се видя страшно интригуваща, а нататък да бе маааааалко муден.
И има един страхотен монолог за това какво е любовта - от него идва и заглавието на филма.
Абе... с две думи (даже с една, всъщност) - става. Но не е нищо свръх. Всъщност, май се сетих - проблемът е в Гретчен Мол, или както там се казва мацката. Просто беше скучна и нямаше химия между двамата. Ениуей, хубав замисъл и толкова.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
"American History X" - много добър замисъл , разглежда актуални и днес въпроси , заслужава си !
"Турнето" (оригинално заглавие : Turneja) - продукция на съседна Сърбия , забавен и различен филм, който радва душата
"Турнето" (оригинално заглавие : Turneja) - продукция на съседна Сърбия , забавен и различен филм, който радва душата
- nmlss
- В началото бе словото
"The Big Lebowski" - не знам, ставаше като за една вечер, ама може би не ми хареса толкова защото толкова мразя Джеф Бриджис...
I on facebook suddenly
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... ef=profile
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
nmlss написа:"The Big Lebowski" - не знам, ставаше като за една вечер, ама може би не ми хареса толкова защото толкова мразя Джеф Бриджис...
Ееее, много хубав филм.
- nmlss
- В началото бе словото
Е, във всеки случай повече ми хареса от Фаргоники написа:nmlss написа:"The Big Lebowski" - не знам, ставаше като за една вечер, ама може би не ми хареса толкова защото толкова мразя Джеф Бриджис...
Ееее, много хубав филм.
I on facebook suddenly
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
Ченге в мола - забавен беше... най-много ми харесаха похитителите паркур-скейт-байкъри
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- silver_wings
- Постоянно присъствие
"Another Cinderella Story"-много беше тъпичък,ама да се оправдая,че сестра ми ме изнуди. 
My soul is painted like the wings of butterflies
Fairytales of yesterday will grow but never die
I can fly,my friends
Fairytales of yesterday will grow but never die
I can fly,my friends
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Втората част на GORA, ама забравих как се казва.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- valandin
- Живее, за да пише
- Специалност: Политология
- Курс: втори
``Четири сватби и едно погребение``, да ми се напълни душата
New jorney
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
AROGallshallperish написа:Втората част на GORA, ама забравих как се казва.
Последно гледах "American Highschool" - НЕ ГО ГЛЕДАЙТЕ (казвам ви това, за да ви накарам да го изгледате да не съм само аз прецакан).
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
АААА! ДаПлазмодий написа:AROGallshallperish написа:Втората част на GORA, ама забравих как се казва.![]()
Последно гледах "American Highschool" - НЕ ГО ГЛЕДАЙТЕ (казвам ви това, за да ви накарам да го изгледате да не съм само аз прецакан).
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Тези дни излезе у нас и - само в случай, че някой реши да се излъже, подмамен от звездния състав - не го правете. Става дума за "He's Just Not That Into You".
Събрали са имена за милиони (буквално) - Скарлет Йохансон, Дженифър Анистън, Дрю Баримор, Дженифър Конъли, Бен Афлек, Брадли Купър, дори Крис Кристофърсън... и са направили филм, в който в продължение на 2 часа ти обясняват, че ако някой мъж каже, че ще ти се обади, а не го направи, той просто не си пада по теб. И разни други подобни истории, които само показват, че явно или американците схващат (значително) по-бавно, или има твърде много отчаяни хора (луди за обвързване) на тоя свят. A сценарият сякаш е писан от недоразуменията, които списват relationship-колонката на Cosmo.
Дано си избият парите, че ще е срам. Не става дори и за запълване на време.
Събрали са имена за милиони (буквално) - Скарлет Йохансон, Дженифър Анистън, Дрю Баримор, Дженифър Конъли, Бен Афлек, Брадли Купър, дори Крис Кристофърсън... и са направили филм, в който в продължение на 2 часа ти обясняват, че ако някой мъж каже, че ще ти се обади, а не го направи, той просто не си пада по теб. И разни други подобни истории, които само показват, че явно или американците схващат (значително) по-бавно, или има твърде много отчаяни хора (луди за обвързване) на тоя свят. A сценарият сякаш е писан от недоразуменията, които списват relationship-колонката на Cosmo.
Дано си избият парите, че ще е срам. Не става дори и за запълване на време.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември