Бал, бал, бал......

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
ShadowsInBlue
Пишеща машина
Специалност: Право
Курс: първи

Re: Бал, бал, бал......

Мнение от ShadowsInBlue »

Защото някъде, дълбоко, дълбоко, още по-дълбоко... ти ги понасяш/харесваш и един ден в необозримото бъдеще те ще ти липсват и ще погледнеш някоя снимка, на която госпожата по химия се е напила с етилов алкохол, а госпожата по бел не може да различи Ботев от Гео Милев...

Добри времена... ще бъдат.. някой ден :mrgreen:
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Аватар
iliyana_blg
Да живей словото
Специалност: Балканистика
Курс: трети

Мнение от iliyana_blg »

Аз не съм чак толкова негативно настроена към учителите. Има една даскалска група, която не понасям, има една която ми е безразлична, но има и такива, които уважавам изключително много. Примерно госпожата ми по БЕЛ е сред хората, които ще останат в съзнанието ми за цял живот и то ще я помня само с хубаво. Тя не е от тези, които позволяват лигавщини и незнание, но същевременно не е цербер, интелигентна е, умна и най-вече знае как да преподава така, че да ни накара да я слушаме. Именно тя превърна литературата в моя любим предмет. :)
RA[sgB]
Да живей словото
Курс: четвърти

Мнение от RA[sgB] »

На мен ми е ужасно мъчно за моето училище,защото в него съм прекарал 12 ГОДИНИ и не мога да повярвам,че ще се разделяме с класа ми....с тях съм от 1 клас и в лошо и в добро винаги сме били заедно...За повечето учители също ми е много мъчно,повечето ми преподават от 5 клас, а има и такива,които са още от началния курс с нас...ние порастнахме пред очите им и сега и на тях им е много кофти,че ще се разделяме,защото това са наистита много години...не 5 или 7,а 12... :roll: :roll:
Аватар
ShadowsInBlue
Пишеща машина

Винаги можеш да ходиш по разни изложения, да се правиш на абитуриентка и да мериш рокли... А в периода 20-25 май всяка вечер да се буташ в някоя дискотека при абитуриенти и да намазваш безплатно каквото Бог дал, кой ще те знай :lol:
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Аватар
ShadowsInBlue
Пишеща машина

Не като изпаднала, а като имаща-нужда-да-си-припомни-добрите-стари-времена-и -да-покупонясва-ако-може-безплатно-моля.. Те и без друго всички ще са толкоз пияни-заляни, че... :mrgreen:
Аватар
lWellva
В началото бе словото
Специалност: право

Мнение от lWellva »

ShadowsInBlue написа:Защото някъде, дълбоко, дълбоко, още по-дълбоко... ти ги понасяш/харесваш и един ден в необозримото бъдеще те ще ти липсват и ще погледнеш някоя снимка, на която госпожата по химия се е напила с етилов алкохол, а госпожата по бел не може да различи Ботев от Гео Милев...

Добри времена... ще бъдат.. някой ден :mrgreen:
Всеки си има любим учител и едва ли всички ще му липсват. Съгласна съм само класните ръководители да са на бала, но не е нужно цялото училище да се изсипва :)
Аватар
Master_of_Sin
Живее, за да пише
Специалност: Унгарска филология

Мнение от Master_of_Sin »

аз пък омя класен сне съм съгласна да ми е на бала! ненавиждам го и не знам как изобщо ще го изтърпя дори час! пфф!

но сега по -важното е че утре съм на проба на роклята.
:drunken: :bounce: :cheers:
I'll send you to your maker

I'll send you to your death

Death, nicely crucified...

Death, heads on stakes!
Аватар
ShadowsInBlue
Пишеща машина

Master_of_Sin написа:

но сега по -важното е че утре съм на проба на роклята.
:drunken: :bounce: :cheers:
Браво, аз вече бях на първа проба. Не очаквай много, ако ти е първата проба, защото виждаш едно безформено нещо. Моято рокля беше на парчета, които шивачката напасваше по мен с безброй карфици :lol:

Ако е вече готова - поздравления и после да се похвалиш :wink:
Аватар
Master_of_Sin
Живее, за да пише

а мерси мерси ..хех аз вече се похвалих обаче в друга тема. Иначе просто ми е златна шивачката не очаквах да я направи толкова добре..същата като на снимката просто нямам думи ! много съм и благодарна...ако нешбе тя въобще нямаше да имам рокля! :lol: :bounce: :bounce:
взе ми мерки и за ръкавиците и до 30-ти смятаме че всичко ще е готово! доволна и спокойна съм вече.

Death, heads on stakes!
Аватар
nmlss
В началото бе словото

Мнение от nmlss »

Master_of_Sin написа:а мерси мерси ..хех аз вече се похвалих обаче в друга тема. Иначе просто ми е златна шивачката не очаквах да я направи толкова добре..същата като на снимката просто нямам думи ! много съм и благодарна...ако нешбе тя въобще нямаше да имам рокля! :lol: :bounce: :bounce:
взе ми мерки и за ръкавиците и до 30-ти смятаме че всичко ще е готово! доволна и спокойна съм вече.
A, и ти ли искаш с ръкавици :) Аз също си бях наумила, ама нищо не предприемам... Поне основното го има вече :)
Аватар
ShadowsInBlue
Пишеща машина

Master_of_Sin, дай да видим снимката :wink:
Аватар
Master_of_Sin
Живее, за да пише

аа снимки няма за сега... бях само на проба, роклята все още не е в мен. :) :wink:

Death, heads on stakes!
angeloff
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от angeloff »

Чак ви се чудя на парите, дето ги давате за 1 вечер изпълнения...
Журналистика /редовно/ 1. курс
Аватар
nmlss
В началото бе словото

Мнение от nmlss »

angeloff написа:Чак ви се чудя на парите, дето ги давате за 1 вечер изпълнения...
Ставаме двама :) Аз имах скромното намерение за бала да си облека роклята за 20 лв и да си изправя косата... Но очевидно е важно за майка ми, затова я оставям да ме глези :)
Аватар
ShadowsInBlue
Пишеща машина

И на мен ми беше чудно, докато не установих колко неща трябва да се направят. То не бяха рокли, обувки, бижута, гримове, прически... Да не говорим, че последните 3 още ги нямам :lol:

Но е много трудно да намериш хубава евтина рокля. Надценките са си направо безбожни. Аз като си търсих платове за роклята, общо всичко ми излезе криво-ляво 100 лв. И как от тези 100 лв. плат изведнъж излиза рокля за 1000 лв, не знам... магия :roll:
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”