[FLOOD] Какво ви направи щастливи днес? vol.6

Архив на теми от "Студентски живот".
Публикувай отговор
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: [FLOOD] Какво ви направи щастливи днес? vol.6

Мнение от fak »

ше си ходя вкъщиииииииииииии днес
la douleur exquise
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Намерих си и си купих едни мнооого хубави работи :) :) :)
Изображение
Аватар
rachence
Паисий
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от rachence »

"Заплащането може да става веднага - кеш , разсрочено , чрез карти Euroline, BRS, Transcard." - Я,зъб на лизинг ще си правя хахаха Ако не плащаш месечната вниска-идват мутрите с клещите..да си вземат зъба хаха

ииии ето светлина в тунела ми, макар и за по-скапаните имплантанти:

ЕКСКЛУЗИВНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

Отстъпка в цената на Импланти Sybron PROTM XRT и TL - 995 лв.

100лв са си отстъпка,все пак.. хахахахах

Аз: А,извинете с циркониев оксид каква е цената?
Жената на телефона: Варира.
Аз: Какви са вариациите?
Жената /май ме взе за подигравка/: Главно възходяща.
Аз: А каква е горната граница?
Тя: 1000лв
Аз: Ама това заедно с имплантанта или само циркония?
Тя: Само циркония,разбира се..

И пожелах лек ден :lol:
Шъ си ходъ с обикновена керамика май :flower:
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

Почивка. Тъй де, не че е почивка, ма поне шест дни няма да ходя до Ониверситета. :D
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Ехаааа... запознах се съвсем случайно с един актьор, който ме интересуваше от доста време. Е, наживо гласът му не е това, което е в "текста четоха" (мда, основно се занимава с дублаж), но е много приятен човек, чиято основна страст се оказа... операта. :) Светът е малък, мда. Е, без малко да се скарам с приятел заради него, но ситуацията бе овладяна много бързо. :twisted:
И се мотах по слънчицето, слушайки хубава музика на новия плейър (трети поред, питайте баща ми - решил да ми купува подарък за имения ден :lol: ), гледах как се рисуват яйца с восък и беше много спокойно.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Очевидно, в някакъв минал момент в главата ми е прищукнало нещо и съм направила архив с най-ценната си музика. Тази музика, която съм събирала изпод тревички, камъчета, песъчинки и където още се сети човек, за да я открия... Любимите ми, най-скъпите ми, най-пълните ми дискографии.
И си нямам понятие как съм могла да бъда такъв идиот и да не се усетя, да не си спомням дори, че съм правила такова нещо.
Сега ми е кефффффффффффффффффффффф :mrgreen:
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
kirrara
Драскач

Мнение от kirrara »

Харесах си една много сладка рокличка за изпращането :) :) :)
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
DarthDuri
От дъжд на вятър
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от DarthDuri »

хубав ден е днес.
Iron Head!!!!
Аватар
Master_of_Sin
Живее, за да пише
Специалност: Унгарска филология
Курс: първи

Мнение от Master_of_Sin »

оправих проблемите с класния и ще имам оценка по история! :bounce:
I'll send you to your maker

I'll send you to your death

Death, nicely crucified...

Death, heads on stakes!
Аватар
rumiana
В началото бе словото

Мнение от rumiana »

Това , че днес е последният работен ден , идват празници и почивека :cheers: А и хубавото слънчице на вън :ignat_02: Да не забравям и рождения ден на моята любов :heart: ,който ще се чества довечера :flower: Е , все хубави неща :P
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Пипнах истински строматолит :geek: :geek: :geek: Наааайс!
Изображение
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

намерих друг (сравнително) нормален индивид, който е бил в село Брягово и дори има кръвна връзка с тази адска дупка, роден дом на цялата човешка мизерия...
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

С ЧНМ сме от едно село... пардон, една дупка
чудно дали ми е четвърта или десета братовчедка
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

АХАХАХАХАХА, днес беше егати яката вечер.

ИЗлязохме с пламен и ходихме да пием бира, след като изпихме по литър си взехме бутилките си тръгнахме и по пътя навръщане видяхме изхвърлените рамки на два дюшека. Решихме, че понеже в неделя ще ходим на обсада в бреша можем да си вземем дъски и да барикадираме входа с тях. Е, взехме шест. Имаше още пон петнайсет, но не бяхме сигурни за какво са ни и ги оставихме там. Сега ме е яд, щото открих, че ми трябвдат още две. Той също откри, че му трябват още две :Д

ТОчно обсъждахме как ще намерим арабин с цветя и ще ги спазарим по-евтино, щото докато говорим с него ще си говорим помежду си на български и ще си погалим дъските :mrgreen: , когато видяхме на главнагта улица една купчина изхвърлени остатъци от мебели. Той видя две големи дървени плоскости и докато се чудехме дали ще изглеждаме като клошари ако ги вземем, да си сковем маса покрай нас минаха петима италианци които бяха тръгнали на бар и единия каза "Я, огледало. Момчета, може ли да го взема, че много ми трябва огледало". И ние викаме "бе може бе, няма проблеми", той "ама сигурни ли сте", "бе взимай, не ни трябва", "много ви благодаря, сега се връщам, само да си го оставя в колата". През това време едно от момичетата италианки се приближи и забеляза в един шкаф някаква торба. И ни вика - вие сте момчета, я го отворете да видим кво има. Отворихме го ние и намерихме стъклена имитация на кристална лампа и барометър :lol: И момичето вика - моля ви, може ли аз да ги взема, щото гаджето ми си пада по ретро изглеждащи предмети. Е, накрая й ги дадохме, те ни благодариха, поговорихме си малко, ние си взехме плота, дето ще го правим на маса и си тръгнахме. И няколко метра по-надолу срещаме арабин с цветя :Д При което двама души, накачулени догоре с дъски,с празни бутилки от бира и с чадъри (в началото валеше. Слава богу, че не валеше, когато си тръгнахме) започнаха да се пазарят с арабина за цветята му :lol: За съжаление забравихме да приложим номера с дъските, но все пак успяхме да спазарим 6 рози за 6 евро и пренатоварени и доволни си тръгнахме. И още няколко метра по-надолу срещнахме едни българи, дето като ни видяха викат "ама вие,накъде сте тръгнали така натоварени?", а арабина в същото време продължава да иска да ни пробута още две рози за две евро и ни говори някакви глупости на главата. Е, накрая се разделихме и в общежитието на Пламен влязохме носейки шест летви, два дървени плота, шест рози, две бутилки бира и два чадъра. Бяхме се наговорили ако портиера ни пита за какво са ни да му кажем, че искаме да направим изненада на някоое момиче :lol:

Оставихме дъските у тях, аз си взех бирата и цветята и си тръгнах. И, докато в трамвая се чудех кво да я правя тая шестата роза, един човек я купи от мен за две евро :lol: :lol: :lol: :lol: Можеби не смееше да се пазари, щото в другата си ръка държах летва, а от джоба ми се подаваше празна бутилка бира :lol:

Но наистина, беше ЕБАХТИ ЯКАТА ВЕЧЕР! Само дето ни липсваше обичайната компания за бирата, ама и без нея се оправихме :geek:
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Бях в Ямбол. Чуден град! :drunken: Зелено, спокойно, разкошна главна улица със сенчести кафенета и прекрасни магазини, хихиих :P :P Много ми хареса!
Публикувай отговор

Обратно към “Студентски живот - АРХИВ”