[FLOOD] Какво ви направи щастливи днес? vol.6
Re: [FLOOD] Какво ви направи щастливи днес? vol.6
ше си ходя вкъщиииииииииииии днес
la douleur exquise
- rachence
- Паисий
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
"Заплащането може да става веднага - кеш , разсрочено , чрез карти Euroline, BRS, Transcard." - Я,зъб на лизинг ще си правя хахаха Ако не плащаш месечната вниска-идват мутрите с клещите..да си вземат зъба хаха
ииии ето светлина в тунела ми, макар и за по-скапаните имплантанти:
ЕКСКЛУЗИВНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ
Отстъпка в цената на Импланти Sybron PROTM XRT и TL - 995 лв.
100лв са си отстъпка,все пак.. хахахахах
Аз: А,извинете с циркониев оксид каква е цената?
Жената на телефона: Варира.
Аз: Какви са вариациите?
Жената /май ме взе за подигравка/: Главно възходяща.
Аз: А каква е горната граница?
Тя: 1000лв
Аз: Ама това заедно с имплантанта или само циркония?
Тя: Само циркония,разбира се..
И пожелах лек ден
Шъ си ходъ с обикновена керамика май
ииии ето светлина в тунела ми, макар и за по-скапаните имплантанти:
ЕКСКЛУЗИВНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ
Отстъпка в цената на Импланти Sybron PROTM XRT и TL - 995 лв.
100лв са си отстъпка,все пак.. хахахахах
Аз: А,извинете с циркониев оксид каква е цената?
Жената на телефона: Варира.
Аз: Какви са вариациите?
Жената /май ме взе за подигравка/: Главно възходяща.
Аз: А каква е горната граница?
Тя: 1000лв
Аз: Ама това заедно с имплантанта или само циркония?
Тя: Само циркония,разбира се..
И пожелах лек ден
Шъ си ходъ с обикновена керамика май
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Почивка. Тъй де, не че е почивка, ма поне шест дни няма да ходя до Ониверситета. 
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ехаааа... запознах се съвсем случайно с един актьор, който ме интересуваше от доста време. Е, наживо гласът му не е това, което е в "текста четоха" (мда, основно се занимава с дублаж), но е много приятен човек, чиято основна страст се оказа... операта.
Светът е малък, мда. Е, без малко да се скарам с приятел заради него, но ситуацията бе овладяна много бързо.
И се мотах по слънчицето, слушайки хубава музика на новия плейър (трети поред, питайте баща ми - решил да ми купува подарък за имения ден
), гледах как се рисуват яйца с восък и беше много спокойно.
И се мотах по слънчицето, слушайки хубава музика на новия плейър (трети поред, питайте баща ми - решил да ми купува подарък за имения ден
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Очевидно, в някакъв минал момент в главата ми е прищукнало нещо и съм направила архив с най-ценната си музика. Тази музика, която съм събирала изпод тревички, камъчета, песъчинки и където още се сети човек, за да я открия... Любимите ми, най-скъпите ми, най-пълните ми дискографии.
И си нямам понятие как съм могла да бъда такъв идиот и да не се усетя, да не си спомням дори, че съм правила такова нещо.
Сега ми е кефффффффффффффффффффффф
И си нямам понятие как съм могла да бъда такъв идиот и да не се усетя, да не си спомням дори, че съм правила такова нещо.
Сега ми е кефффффффффффффффффффффф
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

Харесах си една много сладка рокличка за изпращането

" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
- Master_of_Sin
- Живее, за да пише
- Специалност: Унгарска филология
- Курс: първи
оправих проблемите с класния и ще имам оценка по история! 
I'll send you to your maker
I'll send you to your death
Death, nicely crucified...
Death, heads on stakes!
I'll send you to your death
Death, nicely crucified...
Death, heads on stakes!
Това , че днес е последният работен ден , идват празници и почивека
А и хубавото слънчице на вън
Да не забравям и рождения ден на моята любов
,който ще се чества довечера
Е , все хубави неща 
намерих друг (сравнително) нормален индивид, който е бил в село Брягово и дори има кръвна връзка с тази адска дупка, роден дом на цялата човешка мизерия...
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
С ЧНМ сме от едно село... пардон, една дупка
чудно дали ми е четвърта или десета братовчедка
чудно дали ми е четвърта или десета братовчедка
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
АХАХАХАХАХА, днес беше егати яката вечер.
ИЗлязохме с пламен и ходихме да пием бира, след като изпихме по литър си взехме бутилките си тръгнахме и по пътя навръщане видяхме изхвърлените рамки на два дюшека. Решихме, че понеже в неделя ще ходим на обсада в бреша можем да си вземем дъски и да барикадираме входа с тях. Е, взехме шест. Имаше още пон петнайсет, но не бяхме сигурни за какво са ни и ги оставихме там. Сега ме е яд, щото открих, че ми трябвдат още две. Той също откри, че му трябват още две :Д
ТОчно обсъждахме как ще намерим арабин с цветя и ще ги спазарим по-евтино, щото докато говорим с него ще си говорим помежду си на български и ще си погалим дъските
, когато видяхме на главнагта улица една купчина изхвърлени остатъци от мебели. Той видя две големи дървени плоскости и докато се чудехме дали ще изглеждаме като клошари ако ги вземем, да си сковем маса покрай нас минаха петима италианци които бяха тръгнали на бар и единия каза "Я, огледало. Момчета, може ли да го взема, че много ми трябва огледало". И ние викаме "бе може бе, няма проблеми", той "ама сигурни ли сте", "бе взимай, не ни трябва", "много ви благодаря, сега се връщам, само да си го оставя в колата". През това време едно от момичетата италианки се приближи и забеляза в един шкаф някаква торба. И ни вика - вие сте момчета, я го отворете да видим кво има. Отворихме го ние и намерихме стъклена имитация на кристална лампа и барометър
И момичето вика - моля ви, може ли аз да ги взема, щото гаджето ми си пада по ретро изглеждащи предмети. Е, накрая й ги дадохме, те ни благодариха, поговорихме си малко, ние си взехме плота, дето ще го правим на маса и си тръгнахме. И няколко метра по-надолу срещаме арабин с цветя :Д При което двама души, накачулени догоре с дъски,с празни бутилки от бира и с чадъри (в началото валеше. Слава богу, че не валеше, когато си тръгнахме) започнаха да се пазарят с арабина за цветята му
За съжаление забравихме да приложим номера с дъските, но все пак успяхме да спазарим 6 рози за 6 евро и пренатоварени и доволни си тръгнахме. И още няколко метра по-надолу срещнахме едни българи, дето като ни видяха викат "ама вие,накъде сте тръгнали така натоварени?", а арабина в същото време продължава да иска да ни пробута още две рози за две евро и ни говори някакви глупости на главата. Е, накрая се разделихме и в общежитието на Пламен влязохме носейки шест летви, два дървени плота, шест рози, две бутилки бира и два чадъра. Бяхме се наговорили ако портиера ни пита за какво са ни да му кажем, че искаме да направим изненада на някоое момиче
Оставихме дъските у тях, аз си взех бирата и цветята и си тръгнах. И, докато в трамвая се чудех кво да я правя тая шестата роза, един човек я купи от мен за две евро
Можеби не смееше да се пазари, щото в другата си ръка държах летва, а от джоба ми се подаваше празна бутилка бира
Но наистина, беше ЕБАХТИ ЯКАТА ВЕЧЕР! Само дето ни липсваше обичайната компания за бирата, ама и без нея се оправихме
ИЗлязохме с пламен и ходихме да пием бира, след като изпихме по литър си взехме бутилките си тръгнахме и по пътя навръщане видяхме изхвърлените рамки на два дюшека. Решихме, че понеже в неделя ще ходим на обсада в бреша можем да си вземем дъски и да барикадираме входа с тях. Е, взехме шест. Имаше още пон петнайсет, но не бяхме сигурни за какво са ни и ги оставихме там. Сега ме е яд, щото открих, че ми трябвдат още две. Той също откри, че му трябват още две :Д
ТОчно обсъждахме как ще намерим арабин с цветя и ще ги спазарим по-евтино, щото докато говорим с него ще си говорим помежду си на български и ще си погалим дъските
Оставихме дъските у тях, аз си взех бирата и цветята и си тръгнах. И, докато в трамвая се чудех кво да я правя тая шестата роза, един човек я купи от мен за две евро
Но наистина, беше ЕБАХТИ ЯКАТА ВЕЧЕР! Само дето ни липсваше обичайната компания за бирата, ама и без нея се оправихме
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Бях в Ямбол. Чуден град!
Зелено, спокойно, разкошна главна улица със сенчести кафенета и прекрасни магазини, хихиих
Много ми хареса!