Умствена девственост...
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: Умствена девственост...
умствена девственост,
а какво представлява сексуалнияг контакт,
през който трябва да минем за да не сме девствени?
Има ли умствена хомосексуалност?
а какво представлява сексуалнияг контакт,
през който трябва да минем за да не сме девствени?
Има ли умствена хомосексуалност?
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
А какво ще кажеш за Юлия Домна, бабата Ливия, Агрипина и т.н. Май не става въпрос за номера...Reaver написа:В Рим жените не са имали собствени имена ,а просто са били с номера.Пример : Прима Окатавия или Секунда Октавия , или нещо от сорта.
П.С. Не можах да се сдържа , втори семестър при Мукарзел и първи при Митов.
Всъщност, не всички жени са пачи, както и не всички мъже са пичове!
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
Митака написа:а това означава ли,че като жената достигне възраст,когато не е чак толкова привлекателно просто,защото е стара,тогава мъжът какво прави?Ами намира си любовница.Ти от тези жени ли искаш да бъдеш?един мъж е достатъчно една жена да бъде красива и толкова. даже не толкова да бъде красива, а да показва женственост, загриженост, топлота... такива работи
Иначе за всичко друго което каза.....само една дума от мен...АМИН!!!
Боже, колко подценявате собствения си пол!
Toto-I will remember
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Хихихи, Кристо, еваларка за темата
Направо съжалявам,че предните ми две мнения по нея бяха спам.
Ъъъъ, а може ли един въпрос. Ако приемем това, което Кристо казва за вярно дайте определение на умствена курва.
Ъъъъ, а може ли един въпрос. Ако приемем това, което Кристо казва за вярно дайте определение на умствена курва.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
- tedito_ck
- От дъжд на вятър
Умствена курва следва да е Кристо, който допуска в главата си всякакви мисловни проникванияSmoking Mirror написа:Хихихи, Кристо, еваларка за тематаНаправо съжалявам,че предните ми две мнения по нея бяха спам.
А пък аз ви призовавом да дадете определение на "Умен" обаче без да гледате в речника
Има много начини човек да бъде прав.
- Reaver
- Да живей словото
- Специалност: История (СУ)
- Курс: втори
Май трябваше да поясна ,че говоря за периода на Републиката.То тенденцията за имената им не се променя много , но вече в периода на Империята жените започват и те да използват прозвища като мъжете.Та дефакто Юлия е нещо като фамилно име ,а Домна е вече прозвището й.Най - чист пример са двете дъщери на Октавиан - Юлия Стара и Юлия Млада.Но все пак да не изпадаме в дребнави спорове.Joker написа:А какво ще кажеш за Юлия Домна, бабата Ливия, Агрипина и т.н. Май не става въпрос за номера...![]()
Всъщност, не всички жени са пачи, както и не всички мъже са пичове!
S.D.M.F.
Бавария написа:Абе т'ва Тери Пратчет е егаси тъпата книга
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Как бе, аз се пазя, не знаеше ли, че съм тъпичък....tedito_ck написа: Умствена курва следва да е Кристо, който допуска в главата си всякакви мисловни прониквания![]()
А пък аз ви призовавом да дадете определение на "Умен" обаче без да гледате в речника
...или поне според повечето форумци...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Той е стожерът на морала за форума!
бъзик...
съжалявам, че излиза, че се заяждам, но темата е безумно глупава!
бъзик...
la douleur exquise
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Абе темата като идея не е тъпа ама от началото взе да тръгва по пътя на некви тъпи и странични разсъждения. Иначе е яко да си имаме хейтърска анти-кифленска темичка
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Иронията е, че това ти изказване ми доказва тезата....fak написа:Той е стожерът на морала за форума!
бъзик...
Бъзик...
ам, карай, то ако жена не се заяжда, каква жена ще е...
Ама Георги що го прави... а да....
Айде карайте по темата, който не я харесва, като възможност за обсъждане, нека мине по-надолу в "Какво ви направи щастливи днес" и да пише "Днеска не бях залят с порция простотия с марката Кристо в поредната му безумна тема"...
а тезата ти е?
ирония, Кристо, ирония... Призоваваш към разврат... "умствен" разврат...
тука не трябва да има тема за кифлите, що във техния форум няма тема за тези, които ги заклеймяват...
така излиза, че вие мислите за тях, а те за вас - не, което означава, че те са по-значими от вас... Следиш ли ми мисълта...
Не се засягай, че се обръщам лично към тебе... аз така си говоря, щото, когато има реципиент, написаното става по-силно... пък и ти я почна темата...
както казаха по-горе - тва е поредната тема за куклите, които избират спиралата пред химикалката...
Но въпросът, който зададох и преди е С какво толкова ти пречи това? Ако страниш от такива хора и не общуваш с тях, в здравето ли ти бърка, че и те живеят. Въздуха ли ти дишат? Или какво? ше ми е интересно да разбера защо те дразнят?
ирония, Кристо, ирония... Призоваваш към разврат... "умствен" разврат...
тука не трябва да има тема за кифлите, що във техния форум няма тема за тези, които ги заклеймяват...
така излиза, че вие мислите за тях, а те за вас - не, което означава, че те са по-значими от вас... Следиш ли ми мисълта...
Не се засягай, че се обръщам лично към тебе... аз така си говоря, щото, когато има реципиент, написаното става по-силно... пък и ти я почна темата...
както казаха по-горе - тва е поредната тема за куклите, които избират спиралата пред химикалката...
Но въпросът, който зададох и преди е С какво толкова ти пречи това? Ако страниш от такива хора и не общуваш с тях, в здравето ли ти бърка, че и те живеят. Въздуха ли ти дишат? Или какво? ше ми е интересно да разбера защо те дразнят?
la douleur exquise
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Кви кифли? Откъде се взеха тези кифли, аз лично не съм споменавал нищо такова...
И с кво ме дразнят, че им обръщам толкова внимание? Що трябва да ме дразни нещо, за да му обръщам внимание? Няма логика. Аз просто седнах да напиша нещо, като гледна точка по даден проблем или тема, която ме развълнува. Не е обръщане на внимание, чак толкова, колкото разсъждения над социален феномен. Това, че го заклеймих си е моята гледна точка, някой може да го кефи да е празноглав, хора има всякакви.
А и дразнещото според мен в такива индивиди, би било, че са лош пример за характер и индивидуалност. Не, че си налагам мнението, но просто тази теза защитавам. И съответно си казвам, защо смятам, че са вредни. Инак, не ми пречи да имам такива познати...
И с кво ме дразнят, че им обръщам толкова внимание? Що трябва да ме дразни нещо, за да му обръщам внимание? Няма логика. Аз просто седнах да напиша нещо, като гледна точка по даден проблем или тема, която ме развълнува. Не е обръщане на внимание, чак толкова, колкото разсъждения над социален феномен. Това, че го заклеймих си е моята гледна точка, някой може да го кефи да е празноглав, хора има всякакви.
А и дразнещото според мен в такива индивиди, би било, че са лош пример за характер и индивидуалност. Не, че си налагам мнението, но просто тази теза защитавам. И съответно си казвам, защо смятам, че са вредни. Инак, не ми пречи да имам такива познати...
четох ти пак първото мнение... Тонът ти съвсем не е безразличен. не може да си развълнуван от даден социален феномен(това си е точно така), да си тормозиш мозъчето да измислиш "термин", който да го описва, пък да казваш, че не си му обърнал чак такова внимание...
дразни те, че съществува лош пример. че само те ли дават лош пример... огледай се! Виж пред блока кофите за боклук, виж портиерката долу, която ти се кара, че си си забравил пропуска, виж шофьора в маршрутката, който ти вика, крещи ти направо да затвориш врата по-силно, виж си пияния асистент или още по-лошо - доцент, професор, виж сервитьорката, на която те мрази, само защото ти си пие студена вода, виж всички и ми кажи дали проблемът се корени в умствената слепота(тоя израз ми се струва по-подходящ), или в душевната такава...
щото за мен е важно хората срещу мене да бъдат не толкова компетентни по всички теми дървени философи, а добросърдечни, искрени и коректни.
Ако предпочиташ академичната среда, то ти препоръчвам да си стоиш в университета за постоянно... сложи си едно легло и си живей там!
но ако искаш да общуваш с човеци, то не им намирай косури, а пробвай да намериш нещо положително в тях. Щото който търси, намира...
и зад топираната коса и тона фон дьо тен може да се крие и нещо много ценно, нещо девствено(за мене девствеността е ценност)..., ама може и да се крие кеф от собствената липса от акъл.

дразни те, че съществува лош пример. че само те ли дават лош пример... огледай се! Виж пред блока кофите за боклук, виж портиерката долу, която ти се кара, че си си забравил пропуска, виж шофьора в маршрутката, който ти вика, крещи ти направо да затвориш врата по-силно, виж си пияния асистент или още по-лошо - доцент, професор, виж сервитьорката, на която те мрази, само защото ти си пие студена вода, виж всички и ми кажи дали проблемът се корени в умствената слепота(тоя израз ми се струва по-подходящ), или в душевната такава...
щото за мен е важно хората срещу мене да бъдат не толкова компетентни по всички теми дървени философи, а добросърдечни, искрени и коректни.
Ако предпочиташ академичната среда, то ти препоръчвам да си стоиш в университета за постоянно... сложи си едно легло и си живей там!
но ако искаш да общуваш с човеци, то не им намирай косури, а пробвай да намериш нещо положително в тях. Щото който търси, намира...
и зад топираната коса и тона фон дьо тен може да се крие и нещо много ценно, нещо девствено(за мене девствеността е ценност)..., ама може и да се крие кеф от собствената липса от акъл.
la douleur exquise
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Е, сега, нали не искаш да кажеш, че нямам право на мнение?
Това за лошия пример, не го дават само те, но само на тях съм се спрял. Ако гледаме по-глобално, ще навлезем в една друга сфера, от която измъкване няма, и форумните псевдо-разбирачи ше налазят. От тук ги виждам да дебнат...
А не предпочитам да живея в академична среда, просто реших да обсъдя вижданията си в тази тема, не ме изкарвай дървен философ само заради това...
Това за лошия пример, не го дават само те, но само на тях съм се спрял. Ако гледаме по-глобално, ще навлезем в една друга сфера, от която измъкване няма, и форумните псевдо-разбирачи ше налазят. От тук ги виждам да дебнат...
А не предпочитам да живея в академична среда, просто реших да обсъдя вижданията си в тази тема, не ме изкарвай дървен философ само заради това...
защитаваш се все едно съм те нападнала... А не е така...
Провокирам те да обсъждаш проблема... да си изкажеш мнението... аз ясна теза не видях!
щото тая метафора за девствеността, въобще не си постига целта... не ти разбрах позицията
а и ако твърдиш, че нещо не става, не те кефи и е гнило, трябва да дадеш алтернатива!
или просто отбелязваш факт, някаква тенденция, която си мислиш, че само ти си забелязал и не очакваш да породиш с това дискусия?! ми тогава що отваряш нова тема във форум, а изказването ти завършва с въпрос?
целта каква ти е?
питам просто?
май тряа да минем на скайп, че тука диалог зехме да водим
Провокирам те да обсъждаш проблема... да си изкажеш мнението... аз ясна теза не видях!
щото тая метафора за девствеността, въобще не си постига целта... не ти разбрах позицията
а и ако твърдиш, че нещо не става, не те кефи и е гнило, трябва да дадеш алтернатива!
или просто отбелязваш факт, някаква тенденция, която си мислиш, че само ти си забелязал и не очакваш да породиш с това дискусия?! ми тогава що отваряш нова тема във форум, а изказването ти завършва с въпрос?
целта каква ти е?
питам просто?
май тряа да минем на скайп, че тука диалог зехме да водим
la douleur exquise