Бал, бал, бал......

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Anna-Molly
Пишеща машина
Курс: първи

Re: Бал, бал, бал......

Мнение от Anna-Molly »

lacuna_coil написа:Защо да се е оказало без значение ?
Наистина, аз също те поздравявам за високия успех и искам да ти стисна ръка (макар и виртуално) :)
и на теб ти благодя :) чак ме карате да се изчервя :oops: Ами оказа се без значение, защото първо не мога да се освободя от матури, което е било възможно преди. И второ, защото аз съм супер разочарована от училищната институция като цяло, която вместо да ме поощри, взе да далбае за кирливи ризи, понеже на никой не му се вярваше че моя успех е реален (за тяхно съжаление си се оказа съвсем реален), а и в последствие решиха да ме режат за к'во ли не - за облекло, за предизвикателно поведение, за отсъствия и прочие .... и така излиза че в България тъпанарите са на почит (щото по същото време една от моя клас друсалка с 45 неизвинени и 23 фалш-бележки не я изключват вече 5 година, а аз съм била с 3 предупреждения, "щото ти е голяма устата") :connie_he-moose: Просто съм изпълнена с гордост :D
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
love_blush
От дъжд на вятър

Мнение от love_blush »

Etiainen написа:
ShadowsInBlue написа:Друга идея - има магазин, в който ти правят обувки. Може даже ти да си занесеш плат, да си избереш модел и т.н. Аз питах и жената ми каза, че излизат до 180 лв, което значи, че може и по-малко...
Да не е ателието на Витошка и Парчевич?
Утре трябва да отида да си взема от там и аз обувките. 180 ще ми вземат. Пропуснала е да ти каже,че до преди 2 месеца бяха от 110-170. С наближаването на баловете вдигнаха цените и те. Но не се надявай на по-малко от 170. Какъвто и модел да дадеш,все ще ти кажат най-високата цена. Иначе,утре ще кажа дали моите са ги направили както исках.
registracii
В началото бе словото

Мнение от registracii »

Здравейте,
продавам официална черна рокля, в идеално състояние. Роклята е направена от класически черен сатен и има стилни изчистени линии. Закачливост на роклята придава панделката точно под бюста. Роклята е подходяща за официални поводи като: сватба, абитуриентски бал и т.н.
Роклята е подходяща за ръст: 1.60м и тегло: 50кг. - 55кг.
Продавам я за 200 лв.

Прилагам и снимки!

За повече информация можете да ми звъннете на тел.: 0898/562920 - Ани
Аватар
Amberglow
Паисий

Мнение от Amberglow »

Arsena написа:
iliyana_blg написа:Е и нас ни изпращат раничко - на 8 май.
Наистина е доста рано- нашето изпращане е на 23 май, ден преди бала :)
и нашето...
то ще бъде обличаш една рокля, сваляш- втората, третата, аз само дрегхи и грим ще сменям за 24 часа :lol:
Take my ego for a ride,
  • 'Cause there's nobody by my side.
love_blush
От дъжд на вятър

Мнение от love_blush »

Е как така :shock: На нас ни казаха,че ще си ни изпращат когато завършваме- тоест на 8 май.
lacuna_coil
Писаружяк

Мнение от lacuna_coil »

На нас първо класната ни каза на 22 май, а днес ни сервира, че ще е на 8 май. :evil: :x
Сега трябва по-бързо да се организирам и да си купувам дрехи и т.н. и не само аз. Като не е била сигурна, че ще е на 22 май, защо само ни казва непроверена информация. Вика, че директорката казала, че ще е на 8-ми, а после "Ами тя директорката трябва да реши" :x :x :x :x :x

Иде ми да я напсувам, ама няма да е тука във форума. Ще кажа само "КЛАСНАТА", с което всичко се изчерпва. :mrgreen:
love_blush
От дъжд на вятър

Мнение от love_blush »

При нас пък ни оставиха да си правим каквото искаме - само трябваше да си организираме изпращането за 8, а ние искахме на 22. Както и да е,това няма голямо значение. :)
Аватар
ShadowsInBlue
Пишеща машина
Специалност: Право

Мнение от ShadowsInBlue »

Какво се фрапирате толкова, моето е на 29-ти, т.е. след 2 седмици и нямам нищичко! А, имам обувки. Най-много да отида само по тях, поне ще сбера овациите :lol:
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
lacuna_coil
Писаружяк

Мнение от lacuna_coil »

Днес пък г-жата по литература, като влезе в час, почна да разправя "Аз толкова срам не съм брала през живота си. Не го очаквах от вас. Оказа се, че през всички тези години сте ме заблуждавали" :shock: :shock: :shock:
Била обидена, защото не сме я поканили на бала, което си е чиста лъжа, защото ние го направихме, а тя каза "Не" :shock: "Защо не поканихте другите учители на бала ?". Алоооо, чакай малко ! :evil:
Ние да не сме длъжни да плащаме на всички даскали кувертите. Тя да не си мисли, че е много лесно да дадеш 160 лв. Не стига, че се изръсих толкова много за рокля,ще дам за прическа, за грим и т.н., давам пари за уроци, пък ще плащам и за трети, пети лица.
Няма човек, който да се превзема толкова, колкото нея. :evil:
Пък и чак : "Защо не сте платили куверта на директорката ?". Точно пък за тая и една стотинка няма да дам, за злобната й физиономия. :evil:
Писна ми от тва даскало и с нетърпение чакам края на учебната година !!!! :x :x :x
Аватар
Тодорът
Да живей словото
Специалност: Информационни системи
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Тодорът »

:idea: :cheers:
Аватар
iliyana_blg
Да живей словото
Специалност: Балканистика
Курс: трети

Мнение от iliyana_blg »

lacuna_coil написа:Днес пък г-жата по литература, като влезе в час, почна да разправя "Аз толкова срам не съм брала през живота си. Не го очаквах от вас. Оказа се, че през всички тези години сте ме заблуждавали" :shock: :shock: :shock:
Била обидена, защото не сме я поканили на бала, което си е чиста лъжа, защото ние го направихме, а тя каза "Не" :shock: "Защо не поканихте другите учители на бала ?". Алоооо, чакай малко ! :evil:
Ние да не сме длъжни да плащаме на всички даскали кувертите. Тя да не си мисли, че е много лесно да дадеш 160 лв. Не стига, че се изръсих толкова много за рокля,ще дам за прическа, за грим и т.н., давам пари за уроци, пък ще плащам и за трети, пети лица.
Няма човек, който да се превзема толкова, колкото нея. :evil:
Пък и чак : "Защо не сте платили куверта на директорката ?". Точно пък за тая и една стотинка няма да дам, за злобната й физиономия. :evil:
Писна ми от тва даскало и с нетърпение чакам края на учебната година !!!! :x :x :x
Е при нас този проблем е решен много добре. Директорката трърдо е забранила да плащаме кувертите на учителите, защото по този начин се канят само добрите учители :lol: Всеки, който иска да дойде на бала ни, може да го направи, ако сам си плати куверта. Това важи и за директорката, изключение правят само класните ръководители.
Аватар
Anna-Molly
Пишеща машина

Мнение от Anna-Molly »

ооо ние си им платихме техните и хич не ни благодариха даже .... :X
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
love_blush
От дъжд на вятър

Мнение от love_blush »

При нас пък са безплатни на класните и на директорката - отделно каним още 14 учителя включително такива,които са напуснали. :)
lacuna_coil
Писаружяк

Мнение от lacuna_coil »

Нашият проблем има организационен характер. Ние още не сме събрали пари за подарък на класната, а какво остава за кувертите на другите учители. :lol: Пък и аз нямам кой знае какви отношения с тях, че и кувертите ще им плащам. :lol: Та "любимата" класна накрая ще остане с подарък от няколко души. :lol:
В момента не усещам носталгия по училището. Единственото нещо, което ме интересува, е да се справя добре на изпитите и да следвам. :D
Аватар
lWellva
В началото бе словото
Специалност: право

Мнение от lWellva »

Ей тези учители, все намазват покрай баловете. Все пак това си е нашата вечер, защо е необходимо дори и на бала да им гледаме физиономиите?
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”