Я разкажи, не ни дръж в неведение ?
КСК 2009 - История
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Re: КСК 2009 - История
Какви серенади ?
-
RA[sgB]
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Ами на мен попр не ми се ходеше толкова рано на серенади,ама моят клас реши,че до 8 май трябвало да направим всички, а ние ще ходим на доста учители!И утре ни е първата, на госпожата ни по български!Така че вече се настройвам на други емоции!
Каквото съм научил,научил!
-
BLUSH
- Постоянно присъствие
Серенади има май навсякъде без София...то май какво имаш,че след бала сте в у-ще и там спите ли какво ставаше?
Щастието не бива да е крайната цел,а начин на живот
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
word, щом сте учили, все някъде ще се доредите. човек не умира, ако не влезе директно на предварителни с 2 х 5.50 и нагоре..machiavelli написа:Човече спокойно, това да не е война. Какво напрежение? Твърде насериозно ги взимате тези изпити, по-спокойно.hromatid написа:Оф, аз няма май да ходя на тоя изпит.Ще се запиша в УНСС и отово.То ми писна вече цялото това напрежение и тази погубваща ме всеки ден неизвестност.Явно не съм за СУ.
мен днес ми върнаха темата ми за Стамбата с думите, че е между 5.20 и 5.40. само че мога само да си сънувам за толкова в СУ, ахах.
*бяга пак да метне 2-3 погледа на Пешо и Асен*
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

-
lacuna_coil
- Писаружяк
Е, ако си учиш едва ли ще е проблем да изкараш толкова. 
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
бе...зависи. аз принципно много лесно запомням, проблемът е да седна сериозно да чета. след 1 час вече не ме свърта и я карам на почивки. след 3тата почивка някъде ми писва и въобще оставям :п
The storm is coming...

- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
И аз много се притеснявам.Все си мисля,че ще се падне нещо,което не знам или знам,но ще забравя някой абзац,някое обобщение,или най-страшното-година или личност и направо съм вече
Дано се паднат темите за Крум,Омуртаг,Маламир и Пресиан и за Зараждане на националноосвободителната идеология
И все пак падне ли се хубава тема,знаеш ли я какво да се притесняваш 
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
- iliyana_blg
- Да живей словото
- Специалност: Балканистика
- Курс: трети
Направо най-голямата ми мечта е тази тема! Хем е лесна, хем аз самата я научих перфектно. Но все пак си мисля, че ще се падне нещо, което не знам, за да ми е гадно, за да бъда наказана за мързела ми по история цялата година. А случи ли се това/което е страшно вероятно/ през юли ще имам изпити по история в 2 последователни дни - 16 в ЮЗУ и 17 в СУmihaela_a написа:И аз много се притеснявам.Все си мисля,че ще се падне нещо,което не знам или знам,но ще забравя някой абзац,някое обобщение,или най-страшното-година или личност и направо съм вечеДано се паднат темите за Крум,Омуртаг,Маламир и Пресиан и за Зараждане на националноосвободителната идеология
И все пак падне ли се хубава тема,знаеш ли я какво да се притесняваш
- Anna-Molly
- Пишеща машина
За Крум и аз съм на мнение, че ще е хубава ако се падне, а за зараждането малко ме съмнява щото миналата година се пада на редовен. Но дано не дадат тая тема за България в началото на 20 век, че е тогава ще е смяхmihaela_a написа: Дано се паднат темите за Крум,Омуртаг,Маламир и Пресиан и за Зараждане на националноосвободителната идеологияИ все пак падне ли се хубава тема,знаеш ли я какво да се притесняваш
Илианче,много кофти дати бе, дано не ти се налага..
Последно промяна от Anna-Molly на 15 Апр 2009, 18:31, променено общо 1 път.
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
-
BLUSH
- Постоянно присъствие
Зараждане може да е Пайсии ..ако е за Раковски ще е през 50-те 60-те години или нещо такова
- ники
- Легендарен флуудър
- Курс: пети
Темата, която ще ви дадат едва ли ще се покрива на 100% с това, което вие очаквате. В смисъл че най-вероятно ще бъде по-съкратена от това, което сте писали като модели. Внимавайте да не се подведете и да си напиешете там, зазубреното. Това го казвам, защото си правите сметки за Крум, за тоя, за оня, а пък може и да ви изненадат.
-
BLUSH
- Постоянно присъствие
Ники, абсолютно съм съгласна ! Не съм сигурна,но май миналата година в контролните теми бяха Крум и Омуртаг,без Пресиян и Маламир
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
Естествено,че трябва да съобразиш заглавието-това говори,че работиш целенасочено,а не зазубрено,а и е напълно грешно да ти е зададена тема примерно до Омуртаг и ти да пишеш за другите след него. 
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
-
BLUSH
- Постоянно присъствие
ООО случва се..Темата за Аспрух, въпреки че в заглавието си беше до Тервел имаше хора,които бяха писали и Крадам... 
- ники
- Легендарен флуудър
- Курс: пети
Важно е наистина да си направите сметка, какво да пиешете. По принцип всяка допълнителна информация, която сложите е някакъв бонус, ама трябва да я свържете с конкретната тема. Примерно да я дадете като доказателство за нещо, като предистория, като оценка, като резултат и такива работи. Абе, не сте тъпи, само внйимавайте да не навлизате в шаблона от темата, която сте писали на курса или урока.