КСК 2009 - География
- Spondaic
- Да живей словото
- Курс: втори
Re: Предварителен изпит по География на България 2009
Днеска както и вчера всеки можеше да провери работата си и да види каква рецензия са му поставили. Защо не го направи? Що се отнася до това, че си учил от учебник, ще ти кажа, че си има даден ред на писане на тема (дадени точки) и може при теб те да не са били в правилната последнователност. Още нещо какви данни си използвал в темата си, че ако са стари оценката пада .
Последно промяна от Spondaic на 16 Апр 2009, 11:53, променено общо 1 път.
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Re: КСК 2009 - География
О, пак ли тея селища са дали
Честно казано не го очаквах. Води беше доста вероятна тема и много ми се искаше да се падне миналата година. Позакъсня малко, ама то и Релеф ми свърши работа 
I wanna fall from the stars straight into your arms
- Spondaic
- Да живей словото
То и ние не ги очаквахме тия селища и за това решиха хората да ни изненадат така не особенно приятно,но какво да се прави.
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
-
Buhara
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
V uchebnika temite sa razraboteni kolkoto chovek da ima obshta kultura i ocenka po-visoka ot 3.50 trudno mozhe da se izkara.Az ucha ot na Karakashev knigata i drugi iztochnitsi.Povecheto temi sa razraboteni prilichno ima i malki greshki , ama ako si v chas nqma strashno
Нещо си се объркал- учебникът на Каракашев ти върши работа за УНСС , но не и за СУBuhara написа:V uchebnika temite sa razraboteni kolkoto chovek da ima obshta kultura i ocenka po-visoka ot 3.50 trudno mozhe da se izkara.Az ucha ot na Karakashev knigata i drugi iztochnitsi.Povecheto temi sa razraboteni prilichno ima i malki greshki , ama ako si v chas nqma strashno
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
хахаха май ще сме по на далавера да си купим учебника за 17 лв

Внимавай какво си пожелаваш...
- S.B.Y.
- В началото бе словото
ти какво направи на предварителния ???SeLby написа:Вече е "цена по договаряне".Може да се пазарим за под 100лв.
Аз съм богат , без да имам пари !
Същото като теб.S.B.Y. написа: ти какво направи на предварителния ???

ох, аз така съм се отпуснала след изпита
...вече 3-та седмица нищо не съм учила по география

" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Писането на кирилица е задължително! Следващи мнения на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение.Buhara написа:V uchebnika temite sa razraboteni kolkoto chovek da ima obshta kultura i ocenka po-visoka ot 3.50 trudno mozhe da se izkara.Az ucha ot na Karakashev knigata i drugi iztochnitsi.Povecheto temi sa razraboteni prilichno ima i malki greshki , ama ako si v chas nqma strashno

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- Spondaic
- Да живей словото
Е ти имаш 5, нормално да не ти се учи много-много, ама доста хора са на съвсем друго дередже в момента и при тях няма как да си пуснат отпуска.Иначе и аз съм като теб, мързи ме 1 редче да прочета .kirrara написа:ох, аз така съм се отпуснала след изпита...вече 3-та седмица нищо не съм учила по география
![]()
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Продажбата на теми на територията на форума е забранена!!! Изтрих мнението на въпросния потребител.
Препоръчвам да прочетете правилата все пак - http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... f=3&t=1842
Препоръчвам да прочетете правилата все пак - http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... f=3&t=1842

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- S.B.Y.
- В началото бе словото
дреме ти на редовнияSeLby написа:Същото като теб.S.B.Y. написа: ти какво направи на предварителния ???Сега отивам да чета Химическа промишленост (малко куца тема).Вие докъде стигнахте с темите ?
п.с. в Благоевград на предварителния имам 4.00 ..... деба и теста деба , но и без това не мисля да уча там , само ако се наложи
Аз съм богат , без да имам пари !
S.B.Y. , в такъв случай дано се напълниш с кинта.
By the way..човекът се казва Селби.
By the way..човекът се казва Селби.