КСК 2009 - История
-
Borislavaaa
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
Re: КСК 2009 - История
Ами аз питам за "Политическо могъщество при цар Симеон" дали трябва да пиша кратко за културата в края. 
Kim Wilde - You keep me hangin' on
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
- Специалност: Право
- Курс: първи
УспокоителноScorpion написа: Не е невъзможно - една за просветата и една за културата през Възраждането.
Но аз не си вярвам на шесто-седмото чувство. Ако си повярвам, ще седна да я уча най-много и тя няма да се падне. Ако не я уча много, ще се падне 100 %.. Вика му се каръщина
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Според мен трябва да се спомене, все пак то настъпва през Симеоново време. Нека се изкажат тези дето ходят на уроци, че аз съм на самоподготовка и разглеждам въпроса ти логично, но не знам да ли е правилно.Borislavaaa написа:Ами аз питам за "Политическо могъщество при цар Симеон" дали трябва да пиша кратко за културата в края.
- Anna-Molly
- Пишеща машина
Ам според вас тая година ще се вдигнат ли или ще падната балове, спец. за право, но и за другите специалности 
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Дали да се включи за Златния век си го знаят само от СУ и хората, които са ходили на техния курс. Всички други може само да предполагат. Логично е да не се представя разгърнато. Аз бих го добавил в заключението съвсем синтезирано.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
Би трябвало ако темата е зададена "Политическо могъщество и културен разцвет", тогава да пишеш обширно за всичките му там мозайки, керамики, базилики и тинтири-минтири. Ако е само "Политическо могъщество" отделяш повече внимание на политиката, а Златния век го споменаваш синтезирано, без да се впускаш в подробности.. Аз така го разбирам... Друго си е Крум - ясен от до 
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Scorpion написа:Дали да се включи за Златния век си го знаят само от СУ и хората, които са ходили на техния курс. Всички други може само да предполагат. Логично е да не се представя разгърнато. Аз бих го добавил в заключението съвсем синтезирано.
На курса ни ги дадоха като две отделни теми- Политическо могъщество и Култура отделно. Но не съм много убедена, че проверяващия например ще е на същото мнение. Порядъчно много си противоречаха всички, които водеха лекциите.
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.
-
hromatid
- В началото бе словото
Оф, аз няма май да ходя на тоя изпит.Ще се запиша в УНСС и отово.То ми писна вече цялото това напрежение и тази погубваща ме всеки ден неизвестност.Явно не съм за СУ. 
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Човече спокойно, това да не е война. Какво напрежение? Твърде насериозно ги взимате тези изпити, по-спокойно. Пък и каква неизвестност ?hromatid написа:Оф, аз няма май да ходя на тоя изпит.Ще се запиша в УНСС и отово.То ми писна вече цялото това напрежение и тази погубваща ме всеки ден неизвестност.Явно не съм за СУ.
Ясно си е, четеш, пишеш, четеш, преговаряш си, отиваш на изпит, опитваш се да се овладееш, да не се притесняваш, виждаш темата, знаеш я, мислиш, пишеш, отиваш си, осъзнаваш ,че си написал достатъчно и че ще имаш висока оценка, напиваш се ,за да ти се презареди мозъка, ознаваш си оценката, доволен си, влизаш в твоята специалност и ... свърши се, можеш пак да се напиеш, от радост.
Последно промяна от O|OeHukc на 15 Апр 2009, 10:23, променено общо 1 път.
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Е ти нали си платил за тоя изпит. Как така няма да се явиш ?hromatid написа:Оф, аз няма май да ходя на тоя изпит.Ще се запиша в УНСС и отово.То ми писна вече цялото това напрежение и тази погубваща ме всеки ден неизвестност.Явно не съм за СУ.
Аз също се притеснявам, но като се замисля по-добре да се опитам да овладея това напрежение, че много пъти ми е изигравало лоша шега.
- ники
- Легендарен флуудър
- Курс: пети
Баце, наду ни главите с това УНСС. То не бяха икономики, не бяха финанси, не беше право.hromatid написа:Оф, аз няма май да ходя на тоя изпит.Ще се запиша в УНСС и отово.То ми писна вече цялото това напрежение и тази погубваща ме всеки ден неизвестност.Явно не съм за СУ.
Някой горе беше писал за Политическото могъщество и връзката му със Златния век. Според мен е готино да го напишете, ама не нали да изглежда все едно е изтипосано там насред нищото, дето не му е мястото. Ще замажете малко, ще дадете някакви логически връзки и готово.
- Anna-Molly
- Пишеща машина
Kолко дни след изпита излизат оценките ? И как става ясно че са излезнали? Понеже гледам че по география са излиезнали а в сайта не е обявено 
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Ами разбрах, че оценките по география за излезнали по това, че на началната страница пише кога кандидат-студентите могат да проверят писмените си работи.Anna-Molly написа:Kолко дни след изпита излизат оценките ? И как става ясно че са излезнали? Понеже гледам че по география са излиезнали а в сайта не е обявено
Аз мисля, че по история обявяването на резултатите ще е забави малко. Но до 14 дни би трябвало да излязат.
- Anna-Molly
- Пишеща машина
Супер, ще знам е навреме дали на бала да пием от кеф или от мъка

-
RA[sgB]
- Да живей словото
- Курс: четвърти
hromatid написа:Оф, аз няма май да ходя на тоя изпит.Ще се запиша в УНСС и отово.То ми писна вече цялото това напрежение и тази погубваща ме всеки ден неизвестност.Явно не съм за СУ.
То и аз бях така,ама от вчера такова празнично настроение ме обзе...днес ходих да си купувам даже свирка,защото от утре моят клас започваме серенадките