Размисли и страсти с Blood Countess
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Re: Размисли и страсти с Blood Countess
Ах, Ванчи, много яка темичка се получава
А на едно място избухнах в такъв неконтролируем хилеж и такива сълзи ми избиха
но кое точно, ще узнаеш на ушенце =]
И така. Да те подпитам и аз:
Как оценяваш селф-имиджа си?
Коя е най-голямата ти слабост?
А кое е най-силното ти оръжие?
Има ли книга, за която си възкликнала: "ах, сякаш аз съм я писала" ?
Какво е суетата?
Доколко си щастлива/задоволена от живота си на този етап? А до колко надалеч си 'планирала' живота си?
Смяташ ли, че по-красивите външно имат по-щастлив/интересен/приятен/лесен живот от останалите?
Когато си имала много дълъг и уморителен ден, как релаксираш?
Би ли си водила дневник? Не публичен блог, а просто дневниче?...
Вярваш ли, че човек може да е истински щастлив, ако осезаемо му липсват... финансови средства?
От кой пол имаш повече приятели и защо според теб е така?
И така. Да те подпитам и аз:
Как оценяваш селф-имиджа си?
Коя е най-голямата ти слабост?
А кое е най-силното ти оръжие?
Има ли книга, за която си възкликнала: "ах, сякаш аз съм я писала" ?
Какво е суетата?
Доколко си щастлива/задоволена от живота си на този етап? А до колко надалеч си 'планирала' живота си?
Смяташ ли, че по-красивите външно имат по-щастлив/интересен/приятен/лесен живот от останалите?
Когато си имала много дълъг и уморителен ден, как релаксираш?
Би ли си водила дневник? Не публичен блог, а просто дневниче?...
Вярваш ли, че човек може да е истински щастлив, ако осезаемо му липсват... финансови средства?
От кой пол имаш повече приятели и защо според теб е така?
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Какво по - точно те притеснява? Ако е концепцията, че волята за власт и господство е водеща в живота ни, то спи спокойно - не споделям този възглед.Jamesmagno написа:Аууу! Ш'тъ бия! Я се аргументирай венага!Blood Countess написа:Най - близки до мен усещам Ницше и респективно - ницшеанството.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Това го притеснява най-вероятно. Но той сам си знае най-добре...Jamesmagno написа:Ницше - императорът на комплексарите, воинът на самотния егоцентризъм
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Защо го цензурира на 'мацка' ли? Защото Димо е почетен член на клуба на котколюбците и сме се наговорили срещу гадните, лигавещи се бълхарнициgogigagagagigo написа:а на моя въпрос за Куч.ката не отговаряш
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Това му е чарът, също като при ПенчоScorpion написа:Това го притеснява най-вероятно. Но той сам си знае най-добре...Jamesmagno написа:Ницше - императорът на комплексарите, воинът на самотния егоцентризъм
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Маниер на поведение ли имаш предвид или...?MERCES_LETIFER написа: Как оценяваш селф-имиджа си?![]()
Твърде лесно се доверявам на хората, наивна съм, често не прозирам какви са истинските намерения на човека отсреща. Нерядко греша в преценката си - както в положителната, така и в отрицателната.MERCES_LETIFER написа:Коя е най-голямата ти слабост?
Скромността.MERCES_LETIFER написа:А кое е най-силното ти оръжие?
Не, няма, тъй като не мога да пиша, нямам талант, не се и опитвам и не бих посмяла да снижа кой да е автор до моето (никакво) ниво.MERCES_LETIFER написа:Има ли книга, за която си възкликнала: "ах, сякаш аз съм я писала" ?
Прекалената обсесия, грижа и пилеене на време за поддържане на външния вид, а понякога може да граничи и със самовлюбеностMERCES_LETIFER написа:Какво е суетата?![]()
Донякъде задоволена, но винаги може и повечеMERCES_LETIFER написа:Доколко си щастлива/задоволена от живота си на този етап? А до колко надалеч си 'планирала' живота си?
В някои ситуации - да. Но нека не забравяме и всеобщата предубеденост, че 'красивото' непременно е и 'кухо', което е огромен минусMERCES_LETIFER написа:Смяташ ли, че по-красивите външно имат по-щастлив/интересен/приятен/лесен живот от останалите?![]()
Просто се сгромолясвам като труп и спя 11 - 12 часа.MERCES_LETIFER написа:Когато си имала много дълъг и уморителен ден, как релаксираш?
Не съм си водила дневник от 10 - годишна и не бих го направила. Някак 'детинско' ми е, дори и това с блоговете, затова и нямам такъв.MERCES_LETIFER написа:Би ли си водила дневник? Не публичен блог, а просто дневниче?...
Да, може. Противно на бихейвиористичните концепции, смятам, че всеки сам твори своята реалност, независимо от външните подкрепления или наказания. Щастието е въпрос на вътрешна нагласа.MERCES_LETIFER написа:Вярваш ли, че човек може да е истински щастлив, ако осезаемо му липсват... финансови средства?
Не съм ги броила. Може би малко повече момчета, отколкото момичета, но не знам на какво се дължи това. Може би донякъде е и въпрос на лично предпочитание.MERCES_LETIFER написа:От кой пол имаш повече приятели и защо според теб е така?![]()
- FightForFreedom
- Паисий
Дали предпочиташ примерно колата ти да има електрически двигател или двигател с вътрешно горене, който да върви на течен водород за гориво?
:shock: Амииии... Кой от двата е по - природосъобразен?
Интересен въпрос, но ако не смятаме природосъобразността на производството на машините, то въпросът е скучен. И двата вида двигатели докато работят не замърсяват с нищо околната среда, защото отделят само топлина, а водородният и вода. Ако говорим за цялостната картина- батерийте за електромобилите се произвеждат по един по-мръсен начин, отколкото би ни се искало, а водорода просто е по-сложен на хората като цяло, щото не извира от земята, нали се сещаш...
Събличала ли си се пред плакат на някой мъж?
Ноуп. А ти?
Не, а и нямам възможност, защото нямам плакати на мъже.
Още едно въпросче имам така аз тука да задам. Става дума за скромността и Поршето, би ли казала две думи за това как би ги съчетала?
:shock: Амииии... Кой от двата е по - природосъобразен?
Интересен въпрос, но ако не смятаме природосъобразността на производството на машините, то въпросът е скучен. И двата вида двигатели докато работят не замърсяват с нищо околната среда, защото отделят само топлина, а водородният и вода. Ако говорим за цялостната картина- батерийте за електромобилите се произвеждат по един по-мръсен начин, отколкото би ни се искало, а водорода просто е по-сложен на хората като цяло, щото не извира от земята, нали се сещаш...
Събличала ли си се пред плакат на някой мъж?
Ноуп. А ти?
Не, а и нямам възможност, защото нямам плакати на мъже.
Още едно въпросче имам така аз тука да задам. Става дума за скромността и Поршето, би ли казала две думи за това как би ги съчетала?
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Е, не съм ли скромна?FightForFreedom написа: Още едно въпросче имам така аз тука да задам. Става дума за скромността и Поршето, би ли казала две думи за това как би ги съчетала?
Ей ме пак.
Представи си, че си последният човек на Земята. Всъщност какво ти човек, последното живо същество. Как би се чувствала/постъпила?
Представи си, че си последният човек на Земята. Всъщност какво ти човек, последното живо същество. Как би се чувствала/постъпила?

-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Самотата е един от изначалните страхове на човека, включително и един от моите, затова се надявам да успея да запазя разсъдъка си и волята за живот. Ако това се случи, знам точно на каква кауза ще посветя остатъка от земното ми битие. Ще се постарая да събера на едно място (по възможност в някаква капсула, която ще съхрани съдържанието си от разните му там придодни, климатични и пр. влияния) всякакви културни, исторически и т. н. артефакти или поне подробна информация за тях, както и за човечеството от неговия генезис, преминавайки през развитието, традициите, културата му и стигайки до причините за неговото изчезване. Този пълен набор от ценности на цивилизацията ще бъде консервиран с някакво послание, защото (кой знае!) някой ден може би планетата ни ще бъде населена от други същества, които биха могли да са надарени и с разум, затова ми се ще опитът и историята на нашия вид да не загине и да се предаде някому.Boromir написа: Представи си, че си последният човек на Земята. Всъщност какво ти човек, последното живо същество. Как би се чувствала/постъпила?
Вече си представям началото на хрониката, в стил Саберхаген:
"Аз, Ваня Петкова, Последният историк на Човешката раса..."
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Ваня Петкова a.k.a НойBlood Countess написа:Самотата е един от изначалните страхове на човека, включително и един от моите, затова се надявам да успея да запазя разсъдъка си и волята за живот. Ако това се случи, знам точно на каква кауза ще посветя остатъка от земното ми битие. Ще се постарая да събера на едно място (по възможност в някаква капсула, която ще съхрани съдържанието си от разните му там придодни, климатични и пр. влияния) всякакви културни, исторически и т. н. артефакти или поне подробна информация за тях, както и за човечеството от неговия генезис, преминавайки през развитието, традициите, културата му и стигайки до причините за неговото изчезване. Този пълен набор от ценности на цивилизацията ще бъде консервиран с някакво послание, защото (кой знае!) някой ден може би планетата ни ще бъде населена от други същества, които биха могли да са надарени и с разум, затова ми се ще опитът и историята на нашия вид да не загине и да се предаде някому.Boromir написа: Представи си, че си последният човек на Земята. Всъщност какво ти човек, последното живо същество. Как би се чувствала/постъпила?
Вече си представям началото на хрониката, в стил Саберхаген:
"Аз, Ваня Петкова, Последният историк на Човешката раса..."
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Scorpion написа:Ваня Петкова a.k.a НойBlood Countess написа: "Аз, Ваня Петкова, Последният историк на Човешката раса..."
* Съжалявам за спама
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
Скучно ми е кога ще ми дойдете до работата? 
My will be done!!!