Размисли и страсти с Blood Countess

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Re: Размисли и страсти с Blood Countess

Мнение от gogigagagagigo »

а на моя въпрос за Куч.ката не отговаряш :evil:
My will be done!!!
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Ах, Ванчи, много яка темичка се получава :) А на едно място избухнах в такъв неконтролируем хилеж и такива сълзи ми избиха :JC-hysterical: но кое точно, ще узнаеш на ушенце =]

И така. Да те подпитам и аз:

Как оценяваш селф-имиджа си? :rabbit:
Коя е най-голямата ти слабост?
А кое е най-силното ти оръжие?
Има ли книга, за която си възкликнала: "ах, сякаш аз съм я писала" ?
Какво е суетата? :wink:
Доколко си щастлива/задоволена от живота си на този етап? А до колко надалеч си 'планирала' живота си?
Смяташ ли, че по-красивите външно имат по-щастлив/интересен/приятен/лесен живот от останалите? :P
Когато си имала много дълъг и уморителен ден, как релаксираш?
Би ли си водила дневник? Не публичен блог, а просто дневниче?...
Вярваш ли, че човек може да е истински щастлив, ако осезаемо му липсват... финансови средства?
От кой пол имаш повече приятели и защо според теб е така? :compress:
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Jamesmagno написа:
Blood Countess написа:Най - близки до мен усещам Ницше и респективно - ницшеанството.
Аууу! Ш'тъ бия! Я се аргументирай венага! :bounce:
Какво по - точно те притеснява? Ако е концепцията, че волята за власт и господство е водеща в живота ни, то спи спокойно - не споделям този възглед.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

Jamesmagno написа:Ницше - императорът на комплексарите, воинът на самотния егоцентризъм
Това го притеснява най-вероятно. Но той сам си знае най-добре...
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

gogigagagagigo написа:а на моя въпрос за Куч.ката не отговаряш :evil:
Защо го цензурира на 'мацка' ли? Защото Димо е почетен член на клуба на котколюбците и сме се наговорили срещу гадните, лигавещи се бълхарници :twisted: .
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Значи е време за масов разстрел :roll: :twisted:
My will be done!!!
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Scorpion написа:
Jamesmagno написа:Ницше - императорът на комплексарите, воинът на самотния егоцентризъм
Това го притеснява най-вероятно. Но той сам си знае най-добре...
Това му е чарът, също като при Пенчо :lol: .

Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

MERCES_LETIFER написа: Как оценяваш селф-имиджа си? :rabbit:
Маниер на поведение ли имаш предвид или...?
MERCES_LETIFER написа:Коя е най-голямата ти слабост?
Твърде лесно се доверявам на хората, наивна съм, често не прозирам какви са истинските намерения на човека отсреща. Нерядко греша в преценката си - както в положителната, така и в отрицателната.
MERCES_LETIFER написа:А кое е най-силното ти оръжие?
Скромността.
MERCES_LETIFER написа:Има ли книга, за която си възкликнала: "ах, сякаш аз съм я писала" ?
Не, няма, тъй като не мога да пиша, нямам талант, не се и опитвам и не бих посмяла да снижа кой да е автор до моето (никакво) ниво.
MERCES_LETIFER написа:Какво е суетата? :wink:
Прекалената обсесия, грижа и пилеене на време за поддържане на външния вид, а понякога може да граничи и със самовлюбеност :roll: .
MERCES_LETIFER написа:Доколко си щастлива/задоволена от живота си на този етап? А до колко надалеч си 'планирала' живота си?
Донякъде задоволена, но винаги може и повече :) . Плановете ми се простират до разни образователно - научни степени някой ден, вършенето на мечтаната работа, изграждането на перфектното семейство и разни такива 'далееееечни' неща.
MERCES_LETIFER написа:Смяташ ли, че по-красивите външно имат по-щастлив/интересен/приятен/лесен живот от останалите? :P
В някои ситуации - да. Но нека не забравяме и всеобщата предубеденост, че 'красивото' непременно е и 'кухо', което е огромен минус :wink: .
MERCES_LETIFER написа:Когато си имала много дълъг и уморителен ден, как релаксираш?
Просто се сгромолясвам като труп и спя 11 - 12 часа.
MERCES_LETIFER написа:Би ли си водила дневник? Не публичен блог, а просто дневниче?...
Не съм си водила дневник от 10 - годишна и не бих го направила. Някак 'детинско' ми е, дори и това с блоговете, затова и нямам такъв.
MERCES_LETIFER написа:Вярваш ли, че човек може да е истински щастлив, ако осезаемо му липсват... финансови средства?
Да, може. Противно на бихейвиористичните концепции, смятам, че всеки сам твори своята реалност, независимо от външните подкрепления или наказания. Щастието е въпрос на вътрешна нагласа.
MERCES_LETIFER написа:От кой пол имаш повече приятели и защо според теб е така? :compress:
Не съм ги броила. Може би малко повече момчета, отколкото момичета, но не знам на какво се дължи това. Може би донякъде е и въпрос на лично предпочитание.

Аватар
FightForFreedom
Паисий

Мнение от FightForFreedom »

Дали предпочиташ примерно колата ти да има електрически двигател или двигател с вътрешно горене, който да върви на течен водород за гориво?
:shock: Амииии... Кой от двата е по - природосъобразен?
Интересен въпрос, но ако не смятаме природосъобразността на производството на машините, то въпросът е скучен. И двата вида двигатели докато работят не замърсяват с нищо околната среда, защото отделят само топлина, а водородният и вода. Ако говорим за цялостната картина- батерийте за електромобилите се произвеждат по един по-мръсен начин, отколкото би ни се искало, а водорода просто е по-сложен на хората като цяло, щото не извира от земята, нали се сещаш...

Събличала ли си се пред плакат на някой мъж?
Ноуп. А ти?
Не, а и нямам възможност, защото нямам плакати на мъже.

Още едно въпросче имам така аз тука да задам. Става дума за скромността и Поршето, би ли казала две думи за това как би ги съчетала?
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

FightForFreedom написа: Още едно въпросче имам така аз тука да задам. Става дума за скромността и Поршето, би ли казала две думи за това как би ги съчетала?
Е, не съм ли скромна? :shock: Все пак мечтая за някакво си скапано Порше, а не за Maybach Exelero, например :mrgreen: :P .

Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Ей ме пак. :geek:

Представи си, че си последният човек на Земята. Всъщност какво ти човек, последното живо същество. Как би се чувствала/постъпила?
Изображение
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Boromir написа: Представи си, че си последният човек на Земята. Всъщност какво ти човек, последното живо същество. Как би се чувствала/постъпила?
Самотата е един от изначалните страхове на човека, включително и един от моите, затова се надявам да успея да запазя разсъдъка си и волята за живот. Ако това се случи, знам точно на каква кауза ще посветя остатъка от земното ми битие. Ще се постарая да събера на едно място (по възможност в някаква капсула, която ще съхрани съдържанието си от разните му там придодни, климатични и пр. влияния) всякакви културни, исторически и т. н. артефакти или поне подробна информация за тях, както и за човечеството от неговия генезис, преминавайки през развитието, традициите, културата му и стигайки до причините за неговото изчезване. Този пълен набор от ценности на цивилизацията ще бъде консервиран с някакво послание, защото (кой знае!) някой ден може би планетата ни ще бъде населена от други същества, които биха могли да са надарени и с разум, затова ми се ще опитът и историята на нашия вид да не загине и да се предаде някому.
Вече си представям началото на хрониката, в стил Саберхаген:
"Аз, Ваня Петкова, Последният историк на Човешката раса..." 8)

Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

Blood Countess написа:
Boromir написа: Представи си, че си последният човек на Земята. Всъщност какво ти човек, последното живо същество. Как би се чувствала/постъпила?
Самотата е един от изначалните страхове на човека, включително и един от моите, затова се надявам да успея да запазя разсъдъка си и волята за живот. Ако това се случи, знам точно на каква кауза ще посветя остатъка от земното ми битие. Ще се постарая да събера на едно място (по възможност в някаква капсула, която ще съхрани съдържанието си от разните му там придодни, климатични и пр. влияния) всякакви културни, исторически и т. н. артефакти или поне подробна информация за тях, както и за човечеството от неговия генезис, преминавайки през развитието, традициите, културата му и стигайки до причините за неговото изчезване. Този пълен набор от ценности на цивилизацията ще бъде консервиран с някакво послание, защото (кой знае!) някой ден може би планетата ни ще бъде населена от други същества, които биха могли да са надарени и с разум, затова ми се ще опитът и историята на нашия вид да не загине и да се предаде някому.
Вече си представям началото на хрониката, в стил Саберхаген:
"Аз, Ваня Петкова, Последният историк на Човешката раса..." 8)
Ваня Петкова a.k.a Ной :wink:
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Scorpion написа:
Blood Countess написа: "Аз, Ваня Петкова, Последният историк на Човешката раса..." 8)
Ваня Петкова a.k.a Ной :wink:
:rofl:s
* Съжалявам за спама :oops:

gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Скучно ми е кога ще ми дойдете до работата? :)
My will be done!!!
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”