Това съм го пропуснал,ама то при Сашо,малко....незнам.Да си дава мачовете и да си прави коментарите,а тези теми има си журналисти за това!Антоний написа:Кузов гледахте ли го при Сашо Диков? Водещия го разпиля тоя недоклатения
Журналисти 2009 ;)
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- beroeca
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
Re: Журналисти 2009 ;)
Победа без чест е огромна загуба!
- Антоний
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
Хуу де при положение, че при мен номерата са от 02369 до 02724 не съм особен ентусиаст...
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
- beroeca
- От дъжд на вятър
Малко кофти,ама май няма друг начин....незнам.Нищо не ми идва на ум,освен:Успех,бате!Антоний написа:Хуу де при положение, че при мен номерата са от 02369 до 02724 не съм особен ентусиаст...
- Антоний
- Пишете, о, братя
Мерси, но преди да започна с това ще пробвам и други варианти... Утре ще изнамеря някакъв телефон и ще се обадя да питам дали има друг начин да се сдобия с номерчето си...
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
avalanche освен червеното яке беше и със синя блузка или се бъркам? 
Като ми почука лицемерието на вратата съм способна и себе си да намразя.Затова се чудя кое е по-лошо?! Да спиш със дявола? Или да страдаш по Господ!?
-
moonlight_
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика и връзки с обществеността
Моят финал беше нещо подобно : тъй като разказвачът, тоест аз, от името на 9 годишно хлапе се увлича по фотографията, аз написах : не можех да понасям миризмата, но направих последната си снимка за деня и се надявах чрез изкуството си да променя нещата (преди това писах, че леля му работи по някаква кампания ''Чиста България'' и поства снимки в Интернет, така все едно разбужда хорското мислене и т.н.) и че вярвам,че ще променя нещата, че го искам. Викам си, да не е прекалено наивно? Но тъй като е писано все едно от името на малко момиче, значи смятам, че мога да го напиша. А и по-добре да е с малко по-светъл тон. Иначе писах, че всичко зависи уж от Бойко и че ако разчитаме на него, нищо няма да се промени, но аз чрез изкуството си вярвам,че мога, нещо от типа. Как ви се струва ?
- beroeca
- От дъжд на вятър
Според мен е добро откъм позитивизъм и надежда!Но друго ми направи впечатление-80% от пишещите във форума не са писали конкретно за боклука,а са пречупили темата през собствената си призма,което е оригиналността,която търсят проверяващите.Ще видим...moonlight_ написа:Моят финал беше нещо подобно : тъй като разказвачът, тоест аз, от името на 9 годишно хлапе се увлича по фотографията, аз написах : не можех да понасям миризмата, но направих последната си снимка за деня и се надявах чрез изкуството си да променя нещата (преди това писах, че леля му работи по някаква кампания ''Чиста България'' и поства снимки в Интернет, така все едно разбужда хорското мислене и т.н.) и че вярвам,че ще променя нещата, че го искам. Викам си, да не е прекалено наивно? Но тъй като е писано все едно от името на малко момиче, значи смятам, че мога да го напиша. А и по-добре да е с малко по-светъл тон. Иначе писах, че всичко зависи уж от Бойко и че ако разчитаме на него, нищо няма да се промени, но аз чрез изкуството си вярвам,че мога, нещо от типа. Как ви се струва ?
-
moonlight_
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика и връзки с обществеността
Аз пък писах буквално за боклука, смисъл за проблема, който е нашумял-за кризата, само че не сухо, а чрез различни сравнения и метафори, ''облякох'' иначе така неприятните отпадъци в различни образи, така както ги вижда детето. Описвах наблюденията му и това, което то смята-тоест малко по-позитивно, отколкото всъщност е, но съм писала директно по проблематиката и то умишлено. Надявам се и това да е добра стратегия.
- Inchetoo
- В началото бе словото
Оценките обаче май няма да станат ясни до 10 дни, ами в края на месеца. Сега излизали във ваканция до 25-и и чак след това ще започнат да проверяват... Тъкмо някои ще имате време да си намерите картончетата или пък да си налучкате номера. 
- NikTa
- Да живей словото
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Oooo.... aко това е така, значи да излязат до края на месеца, е почти толкова вероятно, колкото Мистър Пропър да изчисти София само с едно намигване...Inchetoo написа:Оценките обаче май няма да станат ясни до 10 дни, ами в края на месеца. Сега излизали във ваканция до 25-и и чак след това ще започнат да проверяват... Тъкмо някои ще имате време да си намерите картончетата или пък да си налучкате номера.
В смисъл, не виждам как за 4 дни ще проверят над 800 есета...
И каква е тая тяхна ваканция, по-голяма от нашата...
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
-
angeloff
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Не ми пъхай думи в устата.Carmilla написа:Или мислиш, че всички освен теб са боклуци? ...крайно, прекалено крайно..
Всички сме боклуци, защото няма общество. Твай.
Аз ще се самозапаля пред парламента и ще гладувам, но за да има смисъл един такъв протест, трябва други 10 000 от нищото да се вдигнат.
При липса на газ близо половин България беше с намалена мощност на тока, в същото време полицаи биха невинни хора, които си търсеха правата, изникна скандала с фразата в парламента, бездетните майки си остават бездетни и безпарични...И кво стана? Събраха се 3000 души и цъкаха недоволно, че 200 си показаха гнева и казваха "хулигани", и се отричаха от тях, сочеха ги с пръст и гледаха недоволно, сякаш с песни и танци се постига нещо. Нещата са много дълбоки..
А дали и другите са писали по моите направления, не си личи много, щото всички говорите за боклук и контейнери, кой кого до какво снимал. Аз пък днес се снимах до блок, построен в междублоково пространство.
Журналистика /редовно/ 1. курс
- beroeca
- От дъжд на вятър
Ако ти трябва огънче,само кажи!Капацитет!angeloff написа:Не ми пъхай думи в устата.Carmilla написа:Или мислиш, че всички освен теб са боклуци? ...крайно, прекалено крайно..
Всички сме боклуци, защото няма общество. Твай.
Аз ще се самозапаля пред парламента и ще гладувам, но за да има смисъл един такъв протест, трябва други 10 000 от нищото да се вдигнат.
При липса на газ близо половин България беше с намалена мощност на тока, в същото време полицаи биха невинни хора, които си търсеха правата, изникна скандала с фразата в парламента, бездетните майки си остават бездетни и безпарични...И кво стана? Събраха се 3000 души и цъкаха недоволно, че 200 си показаха гнева и казваха "хулигани", и се отричаха от тях, сочеха ги с пръст и гледаха недоволно, сякаш с песни и танци се постига нещо. Нещата са много дълбоки..
А дали и другите са писали по моите направления, не си личи много, щото всички говорите за боклук и контейнери, кой кого до какво снимал. Аз пък днес се снимах до блок, построен в междублоково пространство.
-
angeloff
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Ахахахах вие сте нечовеци.
Никъде от никого не съм се разграничил, това че вие в опита си да четете между редовете, не четете самите редове, и виждате съвсем различно от написаното, си е ваш проблем.
Никъде от никого не съм се разграничил, това че вие в опита си да четете между редовете, не четете самите редове, и виждате съвсем различно от написаното, си е ваш проблем.
Журналистика /редовно/ 1. курс
- darika
- От дъжд на вятър
- Курс: първи
- Обратна връзка:
angeloff написа: A дали и другите са писали по моите направления, не си личи много, щото всички говорите за боклук и контейнери, кой кого до какво снимал. Аз пък днес се снимах до блок, построен в междублоково пространство.
И аз писах предимно по направлението "сметта в пленарната зала" , но след думите на Петрова , че доминирането на политика в разработката не е плюс не съм сигурна , че е било правилен избор . Няма как да не признаеш , че има изключителни идеи , финали и начални изречения на останалите тук , а ако не смяташ така , то резултатите ще бъдат показателни...
- Варненец
- Пишеща машина
- Специалност: журналистика
- Курс: първи
Ай пак се изказа.Ето с твоа"това си е ваш проблем" и от сорта доказваш за колко "велик" се имаш...Не те пзонавам,ама едва ли си нещо повече от поредния надут пуяк,който като стане напечено и насира гащите..... Поне такова впечатление оставяш у хората...Повече действия братле,по-малко думи...На думи всеки е велик!!!!И,ако искаш се запали не е нужно да те последват 10 000 хиляди,защото вече имаше такива случаи на самозапалили се,ама не ги псоелдваха 10 000...Ти,ако чакаш хората да те следват ей тъй има да чакаш!!!!angeloff написа:Ахахахах вие сте нечовеци.![]()
Понамали самочуствието и хората може и да почнат да ти четат даже и 1 ред от писаниците.
Иначе каза и верни неща,но,ако продължаваш така и аз няма да ти чета писаниците!!!
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......