Журналисти 2009 ;)

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
beroeca
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Re: Журналисти 2009 ;)

Мнение от beroeca »

Антоний написа:Кузов гледахте ли го при Сашо Диков? Водещия го разпиля тоя недоклатения :pirate:
Това съм го пропуснал,ама то при Сашо,малко....незнам.Да си дава мачовете и да си прави коментарите,а тези теми има си журналисти за това!
Победа без чест е огромна загуба!
Аватар
Антоний
Пишете, о, братя
Специалност: Журналистика

Мнение от Антоний »

Хуу де при положение, че при мен номерата са от 02369 до 02724 не съм особен ентусиаст...
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
Аватар
beroeca
От дъжд на вятър

Мнение от beroeca »

Антоний написа:Хуу де при положение, че при мен номерата са от 02369 до 02724 не съм особен ентусиаст...
Малко кофти,ама май няма друг начин....незнам.Нищо не ми идва на ум,освен:Успех,бате!
Аватар
Антоний
Пишете, о, братя

Мнение от Антоний »

Мерси, но преди да започна с това ще пробвам и други варианти... Утре ще изнамеря някакъв телефон и ще се обадя да питам дали има друг начин да се сдобия с номерчето си...
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
Аватар
gecka
В началото бе словото

Мнение от gecka »

avalanche освен червеното яке беше и със синя блузка или се бъркам? :P
Като ми почука лицемерието на вратата съм способна и себе си да намразя.Затова се чудя кое е по-лошо?! Да спиш със дявола? Или да страдаш по Господ!?
moonlight_
В началото бе словото
Специалност: журналистика и връзки с обществеността

Мнение от moonlight_ »

Моят финал беше нещо подобно : тъй като разказвачът, тоест аз, от името на 9 годишно хлапе се увлича по фотографията, аз написах : не можех да понасям миризмата, но направих последната си снимка за деня и се надявах чрез изкуството си да променя нещата (преди това писах, че леля му работи по някаква кампания ''Чиста България'' и поства снимки в Интернет, така все едно разбужда хорското мислене и т.н.) и че вярвам,че ще променя нещата, че го искам. Викам си, да не е прекалено наивно? Но тъй като е писано все едно от името на малко момиче, значи смятам, че мога да го напиша. А и по-добре да е с малко по-светъл тон. Иначе писах, че всичко зависи уж от Бойко и че ако разчитаме на него, нищо няма да се промени, но аз чрез изкуството си вярвам,че мога, нещо от типа. Как ви се струва ?
Аватар
beroeca
От дъжд на вятър

Мнение от beroeca »

moonlight_ написа:Моят финал беше нещо подобно : тъй като разказвачът, тоест аз, от името на 9 годишно хлапе се увлича по фотографията, аз написах : не можех да понасям миризмата, но направих последната си снимка за деня и се надявах чрез изкуството си да променя нещата (преди това писах, че леля му работи по някаква кампания ''Чиста България'' и поства снимки в Интернет, така все едно разбужда хорското мислене и т.н.) и че вярвам,че ще променя нещата, че го искам. Викам си, да не е прекалено наивно? Но тъй като е писано все едно от името на малко момиче, значи смятам, че мога да го напиша. А и по-добре да е с малко по-светъл тон. Иначе писах, че всичко зависи уж от Бойко и че ако разчитаме на него, нищо няма да се промени, но аз чрез изкуството си вярвам,че мога, нещо от типа. Как ви се струва ?
Според мен е добро откъм позитивизъм и надежда!Но друго ми направи впечатление-80% от пишещите във форума не са писали конкретно за боклука,а са пречупили темата през собствената си призма,което е оригиналността,която търсят проверяващите.Ще видим...
moonlight_
В началото бе словото
Специалност: журналистика и връзки с обществеността

Мнение от moonlight_ »

Аз пък писах буквално за боклука, смисъл за проблема, който е нашумял-за кризата, само че не сухо, а чрез различни сравнения и метафори, ''облякох'' иначе така неприятните отпадъци в различни образи, така както ги вижда детето. Описвах наблюденията му и това, което то смята-тоест малко по-позитивно, отколкото всъщност е, но съм писала директно по проблематиката и то умишлено. Надявам се и това да е добра стратегия.
Аватар
Inchetoo
В началото бе словото

Мнение от Inchetoo »

Оценките обаче май няма да станат ясни до 10 дни, ами в края на месеца. Сега излизали във ваканция до 25-и и чак след това ще започнат да проверяват... Тъкмо някои ще имате време да си намерите картончетата или пък да си налучкате номера. :lol:
Аватар
NikTa
Да живей словото
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от NikTa »

Inchetoo написа:Оценките обаче май няма да станат ясни до 10 дни, ами в края на месеца. Сега излизали във ваканция до 25-и и чак след това ще започнат да проверяват... Тъкмо някои ще имате време да си намерите картончетата или пък да си налучкате номера. :lol:
Oooo.... aко това е така, значи да излязат до края на месеца, е почти толкова вероятно, колкото Мистър Пропър да изчисти София само с едно намигване... :lol:

В смисъл, не виждам как за 4 дни ще проверят над 800 есета... :shock:
И каква е тая тяхна ваканция, по-голяма от нашата... :roll: Протестирам! :lol:
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!

"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
angeloff
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от angeloff »

Carmilla написа:Или мислиш, че всички освен теб са боклуци? ...крайно, прекалено крайно..
Не ми пъхай думи в устата.

Всички сме боклуци, защото няма общество. Твай.

Аз ще се самозапаля пред парламента и ще гладувам, но за да има смисъл един такъв протест, трябва други 10 000 от нищото да се вдигнат.

При липса на газ близо половин България беше с намалена мощност на тока, в същото време полицаи биха невинни хора, които си търсеха правата, изникна скандала с фразата в парламента, бездетните майки си остават бездетни и безпарични...И кво стана? Събраха се 3000 души и цъкаха недоволно, че 200 си показаха гнева и казваха "хулигани", и се отричаха от тях, сочеха ги с пръст и гледаха недоволно, сякаш с песни и танци се постига нещо. Нещата са много дълбоки..

А дали и другите са писали по моите направления, не си личи много, щото всички говорите за боклук и контейнери, кой кого до какво снимал. Аз пък днес се снимах до блок, построен в междублоково пространство.
Журналистика /редовно/ 1. курс
Аватар
beroeca
От дъжд на вятър

Мнение от beroeca »

angeloff написа:
Carmilla написа:Или мислиш, че всички освен теб са боклуци? ...крайно, прекалено крайно..
Не ми пъхай думи в устата.

Всички сме боклуци, защото няма общество. Твай.

Аз ще се самозапаля пред парламента и ще гладувам, но за да има смисъл един такъв протест, трябва други 10 000 от нищото да се вдигнат.

При липса на газ близо половин България беше с намалена мощност на тока, в същото време полицаи биха невинни хора, които си търсеха правата, изникна скандала с фразата в парламента, бездетните майки си остават бездетни и безпарични...И кво стана? Събраха се 3000 души и цъкаха недоволно, че 200 си показаха гнева и казваха "хулигани", и се отричаха от тях, сочеха ги с пръст и гледаха недоволно, сякаш с песни и танци се постига нещо. Нещата са много дълбоки..

А дали и другите са писали по моите направления, не си личи много, щото всички говорите за боклук и контейнери, кой кого до какво снимал. Аз пък днес се снимах до блок, построен в междублоково пространство.
Ако ти трябва огънче,само кажи!Капацитет!
:pukeleft: Незнам за другите,но мен лично ме дразниш доста.Не се заяждам,по принцип,ама пич,ти все си правия,другите са тъпи и ограничени и т.н.Слез малко при нас простосмъртните,че много станахте тия с висше!!!!!!!!!
angeloff
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от angeloff »

Ахахахах вие сте нечовеци. :salute:

Никъде от никого не съм се разграничил, това че вие в опита си да четете между редовете, не четете самите редове, и виждате съвсем различно от написаното, си е ваш проблем.
Журналистика /редовно/ 1. курс
Аватар
darika
От дъжд на вятър
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от darika »

angeloff написа: A дали и другите са писали по моите направления, не си личи много, щото всички говорите за боклук и контейнери, кой кого до какво снимал. Аз пък днес се снимах до блок, построен в междублоково пространство.

И аз писах предимно по направлението "сметта в пленарната зала" , но след думите на Петрова , че доминирането на политика в разработката не е плюс не съм сигурна , че е било правилен избор . Няма как да не признаеш , че има изключителни идеи , финали и начални изречения на останалите тук , а ако не смяташ така , то резултатите ще бъдат показателни...
Аватар
Варненец
Пишеща машина
Специалност: журналистика
Курс: първи

Мнение от Варненец »

angeloff написа:Ахахахах вие сте нечовеци. :salute:

Никъде от никого не съм се разграничил, това че вие в опита си да четете между редовете, не четете самите редове, и виждате съвсем различно от написаното, си е ваш проблем.
Ай пак се изказа.Ето с твоа"това си е ваш проблем" и от сорта доказваш за колко "велик" се имаш...Не те пзонавам,ама едва ли си нещо повече от поредния надут пуяк,който като стане напечено и насира гащите..... Поне такова впечатление оставяш у хората...Повече действия братле,по-малко думи...На думи всеки е велик!!!!И,ако искаш се запали не е нужно да те последват 10 000 хиляди,защото вече имаше такива случаи на самозапалили се,ама не ги псоелдваха 10 000...Ти,ако чакаш хората да те следват ей тъй има да чакаш!!!!
Понамали самочуствието и хората може и да почнат да ти четат даже и 1 ред от писаниците.
Иначе каза и верни неща,но,ако продължаваш така и аз няма да ти чета писаниците!!!
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”