beroeca, аз пък си изгубих картончето, така че ще дерзаем
Журналисти 2009 ;)
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Антоний
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
- Курс: кандидат-студент
Re: Журналисти 2009 ;)
Варненец, евала на човека, ходил е на курс за първа помощ и явно е внимавал. Радвам се че Г. Илиев се е отървал. Аз го харесвам и ме е яд, че в ЦСКА (моят любим отбор) не го оцениха подобаващо... Успех, играете страхотен футбол...
За Берое да не казвам колко ме е яд!! Такива като Томов, Банев, Христолов, да не изреждам още нямат място не само във футбола, но и в държавата ни като цяло!
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
- deni_val
- В началото бе словото
Не искам да те стресирам,но мисля,че ще е проблем,защото като си проверяваш оценката трябва да напишеш ЕГН-то си и вх.номер.Иначе ти предлагам да видиш в коя стая си бил и от кой до кой номер са в тази стая(мисля,че още ги пише в сайта) и от там да се опиташ да се сетиш кой е твоя номер.А вече в краен случай-пробвай ги всичките.Успех!beroeca написа:Леле,хора,изхвърлил съм си листа с входящия номер,а не го знам.Някакви идеи как да си проверя после оценката?
Човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му!
- beroeca
- От дъжд на вятър
Само затвор и нищо друго.Или пак ще се измъкнат като Кузов с условна

Победа без чест е огромна загуба!
- beroeca
- От дъжд на вятър
А някакъв шанс по тела да ми дадат информация?deni_val написа:Не искам да те стресирам,но мисля,че ще е проблем,защото като си проверяваш оценката трябва да напишеш ЕГН-то си и вх.номер.Иначе ти предлагам да видиш в коя стая си бил и от кой до кой номер са в тази стая(мисля,че още ги пише в сайта) и от там да се опиташ да се сетиш кой е твоя номер.А вече в краен случай-пробвай ги всичките.Успех!beroeca написа:Леле,хора,изхвърлил съм си листа с входящия номер,а не го знам.Някакви идеи как да си проверя после оценката?
- Варненец
- Пишеща машина
- Специалност: журналистика
- Курс: първи
Мерси,дано се възтанови най-бързо....Иначе този страничен рефер залсужава медал!!!Както и онзи кантонер,който всички забравиха...Който получи 300 лева,а намери 100 кратно повече.....Живеем в държава на абсурдитеАнтоний написа:Варненец, евала на човека, ходил е на курс за първа помощ и явно е внимавал. Радвам се че Г. Илиев се е отървал. Аз го харесвам и ме е яд, че в ЦСКА (моят любим отбор) не го оцениха подобаващо... Успех, играете страхотен футбол...
beroeca, аз пък си изгубих картончето, така че ще дерзаемЗа Берое да не казвам колко ме е яд!! Такива като Томов, Банев, Христолов, да не изреждам още нямат място не само във футбола, но и в държавата ни като цяло!
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
- Антоний
- Пишете, о, братя
Кузов гледахте ли го при Сашо Диков? Водещия го разпиля тоя недоклатения 
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
- deni_val
- В началото бе словото
За номера ли?Едва ли!А иначе провери както ти казах.В коя стая беше?beroeca написа:А някакъв шанс по тела да ми дадат информация?deni_val написа:Не искам да те стресирам,но мисля,че ще е проблем,защото като си проверяваш оценката трябва да напишеш ЕГН-то си и вх.номер.Иначе ти предлагам да видиш в коя стая си бил и от кой до кой номер са в тази стая(мисля,че още ги пише в сайта) и от там да се опиташ да се сетиш кой е твоя номер.А вече в краен случай-пробвай ги всичките.Успех!beroeca написа:Леле,хора,изхвърлил съм си листа с входящия номер,а не го знам.Някакви идеи как да си проверя после оценката?
- Варненец
- Пишеща машина
- Специалност: журналистика
- Курс: първи
Беорец пак ще ти трябва номерчеро..Виж си стаята и пробвай всичките номера
Иначе Кузов нямам думи з анеог.....Ей затова уважавам хора като Карбовски!!!
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
- beroeca
- От дъжд на вятър
291 на 3 етаж северно крилоdeni_val написа:За номера ли?Едва ли!А иначе провери както ти казах.В коя стая беше?beroeca написа:А някакъв шанс по тела да ми дадат информация?deni_val написа:Не искам да те стресирам,но мисля,че ще е проблем,защото като си проверяваш оценката трябва да напишеш ЕГН-то си и вх.номер.Иначе ти предлагам да видиш в коя стая си бил и от кой до кой номер са в тази стая(мисля,че още ги пише в сайта) и от там да се опиташ да се сетиш кой е твоя номер.А вече в краен случай-пробвай ги всичките.Успех!beroeca написа:Леле,хора,изхвърлил съм си листа с входящия номер,а не го знам.Някакви идеи как да си проверя после оценката?
beroeca написа:291 на 3 етаж северно крилоdeni_val написа:За номера ли?Едва ли!А иначе провери както ти казах.В коя стая беше?beroeca написа:А някакъв шанс по тела да ми дадат информация?deni_val написа:Не искам да те стресирам,но мисля,че ще е проблем,защото като си проверяваш оценката трябва да напишеш ЕГН-то си и вх.номер.Иначе ти предлагам да видиш в коя стая си бил и от кой до кой номер са в тази стая(мисля,че още ги пише в сайта) и от там да се опиташ да се сетиш кой е твоя номер.А вече в краен случай-пробвай ги всичките.Успех!beroeca написа:Леле,хора,изхвърлил съм си листа с входящия номер,а не го знам.Някакви идеи как да си проверя после оценката?
Виж кои номера са разпределени и за другите изпити, така ще ти е по-лесно
"ЛуД уМоРа НеМа, СаМо Се ПоТи......"
- deni_val
- В началото бе словото
Еее споко били сте само 25 човека,няма да ти е много трудно да опиташ с всичките номера
.От 09286 до 09759.Но ако ще се явяваш и на други изпити вече нз,може и да имаш проблем 
- beroeca
- От дъжд на вятър
На други изпити няма да ходя-само журналистика(там е истината за мен)!И май ще се проверяват наред номерата

- Антоний
- Пишете, о, братя
И аз обмислям нещо такова... защото днес отделих 1 час в търсене на проклетото картонче и така и не изскочи отнякъде...
А аз си мислех да го хвърлям
Успех и на двамата.

"ЛуД уМоРа НеМа, СаМо Се ПоТи......"
- deni_val
- В началото бе словото