То си е ясно,че трябва.
Даже не накратко, а общирно, то си е основна точка.
То си е ясно, но като ви го зададат "Политическо развитие на българската държава при цар Симеон" какво правим?machiavelli написа:"Политическо и културно развитие на българската държава при цар Симеон."
То си е ясно,че трябва.
Даже не накратко, а общирно, то си е основна точка.
Тази тема за "Българската култура - XV-XvII век" и аз мислех ,че е неразбираема и гадна ,но с няколко четения по-задълбочено става разбираема,дори приятнаsvd написа:Тази тема "Българската култура - XV-XvII век" има ли вероятност да се падне , защото е най най-неразбираемата тема ,която съм чел някога![]()
Също за Руско-турската война .. Някой беше писал по напред ,че не я слагали в пликовете - така ли е наистина?
Уводът ти трябва да съдържа кратка характеристика на Ранното възраждане.svd написа:Между другото темата за Паисий , ако се даде без "Ранно Българско възраждане" как трябва да почна?
Предварително благодаря за отговора
Мерси:)Scorpion написа:Официално - не, неофициално - да.
дам и аз съм в биологическия 2 етаж 259 стаяAnna-Molly написа:Оф аз съм в Биологическия, бахти![]()
Много скапано, някой друг има ли там ?
Ако така го зададат отпада вариантът за обширно писане на културния разцвет.Scorpion написа:То си е ясно, но като ви го зададат "Политическо развитие на българската държава при цар Симеон" какво правим?
Не е невъзможно - една за просветата и една за културата през Възраждането.ShadowsInBlue написа:Днес сънувах, че на предварителния изпит се падат 2 теми.. и двете теми бяха... за просветата! Треперете сега, суеверни люде