Журналисти 2009 ;)
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Антоний
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
- Курс: кандидат-студент
Re: Журналисти 2009 ;)
Абе, тоя сърбин значи е е*ахти пича! Ние дето ги плюем, че са по-големи БОКЛУЦИ от нас, гледай какво се оказа: Човека иска да му е чисто, както се казваше в една реклама... Да живей Троянска сливова 
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
-
moonlight_
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика и връзки с обществеността
.
Последно промяна от moonlight_ на 14 Апр 2009, 17:00, променено общо 1 път.
Az su6to imam ne6to podobno... dori tva mi e zaklu4enieto, 4e dokato problemite sa samo v ustata na horata,bokluci 6te ima v durjavata,samo dano durjavata ne stane bokluk...
Като не пожела да порасне,реши да се надуе ... :р
- Shawty
- От дъжд на вятър
Разбий ни всички, докажи богатата си и неизчерпаема обща к-раangeloff написа:ще отида и на двата изпита на 15.07.
"В миналото са корените на настоящето, към миналото човек се обръща и в жаждата си за знания, в желанието си да познава човешкия живот, също и в стремежа си да проникне в бъдещето." - Димитър Талев
-
love_blush
- От дъжд на вятър
Моля теShawty написа:Разбий ни всички, докажи богатата си и неизчерпаема обща к-раangeloff написа:ще отида и на двата изпита на 15.07..
- Антоний
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
Май съм си затрил картончето с входящия номер... 
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
- deni_val
- В началото бе словото
Абе хора,кажете кога ще излязат резултатите и къде ще бъдат публикувани.Иначе аз лично не съм много доволна от себе си,малко се спекох и един час стоях над 3 изречения,иначе написах лист и половина и да видим,по-важно е качеството,а не количеството,нали:)?Финалът ми беше следния "...И така,влезнахме в ЕС.Европа ни подаде ръка,повярва в нас,а ние вместо с чаша ракия и топла шкембе чорба,я почерпихме с океан от опаковки и найлонови торбички...",че е крайно време някой да почисти прашния ни Лъв...Нещо такова беше:)Как ви се струва? 
Човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му!
mi na men li4no mi haresva,osobeno tova s "pra6niqt luv"
a tova 4e e list i malko ne trqbva da te pritesnqva vajno e kakvo pi6e vutre
rezultatite izlizat poslednata sedmica na april
imame o6te vreme za nadejdi 
Евала Ви правя, много добре сте развили темата. Аз писах за боклука като цяло. Писах, че се среща най-често по пътищата, между блоковите пространства, детските площадки.... Ако не се вземат мерки България ще заприлича не на тоалетна, както чешки художник я беше изобразил, а на сметище, сметището на Европа........ Писах също така и за нерегламентираните сметища, които са често срещани..... хулих малко ромите, управляващите. Само това помна.
А и заклучението си го помна: България ще продължава да радва нас и чужденицете с прекрасната си природа, но и разочарова, заради задълбочилия се проблем с боклука. За съжаление това е истината, а та понякога боли. Когато си променим манталитета тогава и ситуацията ще се промени и България ще бъде чиста. А до тогава ще живеем като прасета сред собствените си отпадъци!!!
На мен ми хареса като цяло, надявам се и на проверяващите да им хареса. Приемам всякакви похвали и забелжки

А и заклучението си го помна: България ще продължава да радва нас и чужденицете с прекрасната си природа, но и разочарова, заради задълбочилия се проблем с боклука. За съжаление това е истината, а та понякога боли. Когато си променим манталитета тогава и ситуацията ще се промени и България ще бъде чиста. А до тогава ще живеем като прасета сред собствените си отпадъци!!!
На мен ми хареса като цяло, надявам се и на проверяващите да им хареса. Приемам всякакви похвали и забелжки
"ЛуД уМоРа НеМа, СаМо Се ПоТи......"
deni_val написа:Абе хора,кажете кога ще излязат резултатите и къде ще бъдат публикувани.Иначе аз лично не съм много доволна от себе си,малко се спекох и един час стоях над 3 изречения,иначе написах лист и половина и да видим,по-важно е качеството,а не количеството,нали:)?Финалът ми беше следния "...И така,влезнахме в ЕС.Европа ни подаде ръка,повярва в нас,а ние вместо с чаша ракия и топла шкембе чорба,я почерпихме с океан от опаковки и найлонови торбички...",че е крайно време някой да почисти прашния ни Лъв...Нещо такова беше:)Как ви се струва?
Финалът ти е много добър, на мен ми хареса
"ЛуД уМоРа НеМа, СаМо Се ПоТи......"
- deni_val
- В началото бе словото
Радвам се,че ти е харесал.Аз само него си харесвам...така да кажа...на 100 %.Като цяло писах за боклука в София(както като гледам повечето тук са направили).Абе ще видим,дано не им се сторят много еднообразни творбите ни
Иначе темата лично на мен не ми харесва,аз обичам да пиша за чувства-любов,омраза и т.н. "Страх" беше една много добра тема,но...каквото такова,на редовния пак сме там 
хаха и аз с това се успокоявам,че има още един
аз направих едно мн странно сравнение между политик и боклук...може би нещото което най ми харесва от творбата ми е:написах,че дори и да се вземе боклукът от кофите, то до тях мизерията си остава и ако Борисов и Станишев мият загорялата тенджера само от вътре ,то ние обикновените граждани я мием и от двете страни...не знам става ли за нещо и как проверяващите ще го приемат ,ама важното е ние да си ги харесваме

- deni_val
- В началото бе словото
Страшно еtedolinka написа:хаха и аз с това се успокоявам,че има още единаз направих едно мн странно сравнение между политик и боклук...може би нещото което най ми харесва от творбата ми е:написах,че дори и да се вземе боклукът от кофите, то до тях мизерията си остава и ако Борисов и Станишев мият загорялата тенджера само от вътре ,то ние обикновените граждани я мием и от двете страни...не знам става ли за нещо и как проверяващите ще го приемат ,ама важното е ние да си ги харесваме
![]()
-
moonlight_
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика и връзки с обществеността
Ух, мен сега малко ме хвана яд, защото като седнах на спокойствие и се сетих за множество други идеи, които можех да включа, но аз разгледах проблема основно като този на Бойко-за бездействието му и т.н. Сега ми изникват и още оригинални неща,ама е минало. Ха. И въпреки това мисля, че го написах добре, поне се надявам, ако не-другият път повече. Какво мислите за това, че писах от името на малко дете-един ден разходка из града и неговите наблюдения ? Това как разъждават по-възрастните хора, че за всичко е виновен Кмета на града, за това как едва ли не боклука е станал емблема на града, как всичко тъне в мизерия и т.н., защото няма кой да разчисти мръсотията... ?