Изобщо не мога да се концентрирам, даже в момента почти нищо не си спомням от темата за Симеон.
Трябва да се стегнем, ей !
Добре, че има и редовен изпит !
И аз съм така, спокоchikchirik написа:2 теми от Нова история и аз предвиждам 85% двойки хахаОф,само на мен ли вече ми е трудно да се концентрирам .... Започвам да преговарям и като видя ,че знам едва ли не дума по дума ми става скучно и затварям ... Затрворя ли ,ми става криво ,че не чета ... Оф ,баси сдуханото ......
Да,мога да кажа на кандидатстудентите ,за които това първи изпит ,че това ,което казваш е напълно вярноmachiavelli написа:Това че нищо не си спомняте не е проблем, при мен е така било винаги, но ида ли на изпит и всичко изниква веднага.
Аз си го обяснявам заради концетрацията. На изпита само това ти е на главата, само в зададената тема гледаш и се появяват датите, събитията и тн.
А не ли...вчера като си легнах се чудих половин час как се казва унгарският крал,който връща Белград и Браничево на Иван Асен 2-Андрей 2 или Адриян 2chikchirik написа:А най-гаднио е вечерта преди изпита ,като си легнете : не можете да заспите и само си преговаряте на ум ... Сещате се за една тема и започвате да преговаряте ,сдлед това за друга ... И се оказва,че ви е каша( НОРМАЛНО Е ) ... Но вие ставате ,отваряте темите и започва едно лудо учене като все едно никога не сте виждали тези темиНе правете тези грешки : ако се сетите за нещо и видите ,че ви се губи ,......се насилете да не станете : игнорирайте го и се помъчете да не мислите за това ,както и за учене изобщо
Антиосманска съпротива ....mihaela_a написа:Знаеш ли я темата какво да се притесняваш все пак,важното е да си спокоен(макар че аз още от сега се притеснявам).Дано се паднат лесни теми и да изкараме една 6-цаНякой има ли си любима темичка ?
Не сте взели теми от нова история ? как така ? Има толкова малко до изпита ,редно ли е ?lacuna_coil написа:"Държавно-политическо развитие на България през първата половина на IX в." , "Движение за църковна независимост през Възраждането" , "Антиосманска съпротива на българите през XV-XVII в." и Асеневци.![]()
Аз още съм на Възраждането. Като взема теми от Нова История, тогава ще допълня списъка.