Журналисти 2009 ;)

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
avalanche
В началото бе словото

Re: Журналисти 2009 ;)

Мнение от avalanche »

И аз си седях пет часа с венец на главата и яркочервено яке и никой не си ме позна, Art[less]... Следващия път трябва да сменим дрескода :)
Brooke
В началото бе словото

Мнение от Brooke »

Carmilla, ти беше девойката със сивата блузка, нали? :)
"No, there is not a thin line between love and hate. There is, in fact, a Great Wall of China with armed sentries posted every twenty feet between love and hate."
Аватар
Carmilla
Пишете, о, братя
Специалност: Журналистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Carmilla »

Дам, същата. :)
А ти? :) Хм...всъщност да не си от Плевен?
..Аз съм само прашинка в човешката лудост...и все пак добра прашинка...поне си следвам корените..
Аватар
Варненец
Пишеща машина
Специалност: журналистика

Мнение от Варненец »

Ай пак знаци,глупсоти,.......Мене цялот ми творение беше нашарено :lol: ИОначе какво мсилите за града ,който измсилих и в който живееше Торбичкото-"Боклукландия" :mrgreen: Един познат като му споменах каза да не ми го помсилят за оргинаничене....Затова питам и вас какво мислите :wink: Иначе не ми пука това ми дойде на акъла, това писах.....Пък,ако ще и оригиналничне да е :bounce:
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
Brooke
В началото бе словото

Мнение от Brooke »

Carmilla написа:Дам, същата. :)
А ти? :) Хм...всъщност да не си от Плевен?
Да, от Плевен съм, бях през едно място зад теб ;)
"No, there is not a thin line between love and hate. There is, in fact, a Great Wall of China with armed sentries posted every twenty feet between love and hate."
Аватар
Carmilla
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Carmilla »

И учиш в езиковата...сетих се :)
(за да не се чудиш - имаме общи познати.. с профили във фейсбук :Р)
..Аз съм само прашинка в човешката лудост...и все пак добра прашинка...поне си следвам корените..
Аватар
deskasmeska
От дъжд на вятър
Специалност: Логопедия

Мнение от deskasmeska »

Мойто пък беше приказка с развиващо се действие в Боклугария :bounce: :rr: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
Варненец
Пишеща машина
Специалност: журналистика

Мнение от Варненец »

deskasmeska написа:Мойто пък беше приказка с развиващо се действие в Боклугария :bounce: :rr: :lol: :lol:
Ххахаха какъв съвпадък :cyclops: :lol: Я раздухай каво ти представляваше прказката 8)
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
angeloff
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от angeloff »

Shawty написа:
angeloff написа:егати елементарната тема, 4 часа биха ми били малко.
Има ли тема, по която да не си компетентен?
Това е тема с минимум три направления, какъв олигофрен трябва да си, за да не можеш да развиеш 4 страници мисъл поне по две от направленията.
Има един стил в американската литература, 'stream of consciousness', много интересен похват чрез който много успешно се пишат есета и текстове...

Който смята, че темата е трудна, му напомням, че водещ на сутрешно шоу се става и със средно образование ;)
Журналистика /редовно/ 1. курс
Аватар
Антоний
Пишете, о, братя
Курс: кандидат-студент

Мнение от Антоний »

angeloff, незнам какъв човек си по принцип, но от постовете ти в тази тема ми се струва, че самочувствието ти идва в повечко... НО съм напълно съгласен с последния ти пост ;) No offence
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
Аватар
beroeca
От дъжд на вятър

Мнение от beroeca »

Е, в нашата зала нямаше такива машини- само 1 професор зад мен . Пък на теб ти дължа извинение, понеже до последно се чудих ти ли си или не.. ама в крайна сметка и ти нищо не каза . Важното е, че накрая ти пожелах успех :] .
Антоний, трябва да си извадим поука, че случайните неща винаги са по-продуктивни - то не бяха уговорки във форума, не бяха чудеса.. и накрая се видяхме на случаен принцип- благодарение на наблюдателността ти и на факта, че явно си приличам на снимките .

Aко говориш за този,който си мисля,е идеше ми да му шибна един шамар.Много комплексирано момченце.Дразнеше ме със самия си писклив гласец!А за другото:не се коси,СтЗ е малка-колко пъти ще се видим,бедна ти е фантазията!Я Космо,я Кампари :) :) :) :)
_____
Победа без чест е огромна загуба!
Аватар
Shawty
От дъжд на вятър

Мнение от Shawty »

beroeca написа:Е, в нашата зала нямаше такива машини- само 1 професор зад мен . Пък на теб ти дължа извинение, понеже до последно се чудих ти ли си или не.. ама в крайна сметка и ти нищо не каза . Важното е, че накрая ти пожелах успех :] .
Антоний, трябва да си извадим поука, че случайните неща винаги са по-продуктивни - то не бяха уговорки във форума, не бяха чудеса.. и накрая се видяхме на случаен принцип- благодарение на наблюдателността ти и на факта, че явно си приличам на снимките .

Aко говориш за този,който си мисля,е идеше ми да му шибна един шамар.Много комплексирано момченце.Дразнеше ме със самия си писклив гласец!А за другото:не се коси,СтЗ е малка-колко пъти ще се видим,бедна ти е фантазията!Я Космо,я Кампари :) :) :) :)
_____
Ххахахах, в Космоса 100%- даже обмисляме факта да запазим горе вип-а ей ся за събота, ама да видим дали ще съберем още ентусиасти, че мн взеха да учат напоследък всички :) .
"В миналото са корените на настоящето, към миналото човек се обръща и в жаждата си за знания, в желанието си да познава човешкия живот, също и в стремежа си да проникне в бъдещето." - Димитър Талев
Аватар
deni_val
В началото бе словото

Оценка от изпита по журналистика

Мнение от deni_val »

Искам да попитам кога ще излезнат оценките от предварителния изпит по журналистика и къде точно трябва да проверя каква оценка съм получила.Извинявам се ако вече има такава тема,но не съм я видяла.Спешно е!Моля ви помогнете :oops:
Човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му!
Аватар
tedolinka
В началото бе словото

Мнение от tedolinka »

Zdraveite, v4era pisah tuk no poneje za purvi put se reg v tozi forum i nz dali uspqh da pratq suob6tenieto,no kakto i da e :) ot dosta vreme sledq kakvo se pi6e tuk i vsi4kite ste mi mn gotini i mn sladki :) az su6to bqh na izpit v nedelq na men temata mi haresa pisah tolkova kriti4no 4e nz kakvo 6te mi donese tova... :) vpro4em kazvam se Tedi i sum ot Sf :P
Прикачени файлове
~ Vsicho koeto se povtarq,gubi svoqt char... ~
~ Vsicho koeto se povtarq,gubi svoqt char... ~
10570.jpg (19.72 KiB) Преглеждано 223 пъти
Като не пожела да порасне,реши да се надуе ... :р
lacuna_coil
Писаружяк

Re: Оценка от изпита по журналистика

Мнение от lacuna_coil »

Оценките би трябвало да излязат в 10-дневен срок.
Ето тук http://sites.uni-sofia.bg/ksk/ може да провериш каква ти е оценката, след като излязат резултатите. :D
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”