Английска Филология
Колеги първа година, три пъти ура за Saussure!
Слава на бога падна се темата за теорията на Saussure на изпита по езикознание.
Когато Пенчева започна да пише главното S за Saussure на дъската, настъпиха овации каквито не съм чувал в клас до сега.
Честито на спечелилите и благодаря на хората в форума подхвърлили "слуха" че всяка година се пада тази тема
.
Слава на бога падна се темата за теорията на Saussure на изпита по езикознание.
Когато Пенчева започна да пише главното S за Saussure на дъската, настъпиха овации каквито не съм чувал в клас до сега.
Честито на спечелилите и благодаря на хората в форума подхвърлили "слуха" че всяка година се пада тази тема
Този път не написаха цялото му име, а само "Saussure's Theory of Language", иначе и ние щяхме да ликуваме на "Ferdinand"Wisp написа:Миналата година аплодисментите почнаха още на F-то, Багашева като започна да пише Фердинант и залата избухнеА да ви е честито и стискайте палци, че утре ще ни порят на Literature 19-20th Century.
Стискам ви палци за утре. Късмет!
ДНЕС излизат резултатите по Фонология,182А след 15 ч ...
На печелившите - честито!
UPDATE:
П.П.Събитието се отлага за светлата дата 14.02,резултатите демек.
14ч на същото място.
На печелившите - честито!
UPDATE:
П.П.Събитието се отлага за светлата дата 14.02,резултатите демек.
14ч на същото място.
Последно промяна от Optimist на 10 Фев 2006, 18:01, променено общо 1 път.
The empires of the future are the empires of the mind.
Има ли някой, който да ме успокои (да успокои, предполагам, и всички други първокурсиници като мен) за изпита по ЛТЗ? Да, знам, че казвате, че не е страшно - "само теория". Но тая теория е ужасна, пък и никога не съм я разбирала. Супер, изпита бил на български, да, ама аз и на български разбирам почти толкова, колкото ако беше и на китайски. Пък и е устен - УЖАС! И както дочух слухове за BG филология задочно на изпита им по лтз пак при Камбуров, с 90% 2ки, а когато някой каже нещо от учебника, са го питали - къде си го чел това, ами аз не съм съгласен! И такива ми ти работи за стряскане на първокурсници
Има ли шанс да го преживеем това? Tips and tricks how to do it? Thanks 
И ако трябва утре да избирам,
отново тебе аз ще избера.
ааа аз това го знам, моята група е първа и той каза,че може да се явим и на последния ден, един вид втори шанс. Проблема е иначе в изпита, в материала, който трява някак си да се научи....във всичко друго съпътстващо това "смъртоносно" преживявне 
И ако трябва утре да избирам,