Личното ми мнение, е че темата не е тежка, но аз лично повече щях да се радвам на темата - "Аз, връстник на прехода", като цяло атмосферата беше добра, но имам предчувствие, че резултатите ще бъдат плачебни
Успех!
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Напълно подкрепям. :)Търговецът на кристал написа:Това с прехода е най, ама най-благодатната тема, която би могла да се падне в последните години (поне според мен).
Кофти, че са изтеглили другата - и наистина не мисля, че резултатите ще бъдат добри. Или ще има много отклонения в посока безподборни обиди и недоказани/недоказуеми твърдения, или ще има твърде задълбаващо вглеждане в кризата с боклука (т.е. еднопластово разглеждане на темата).
Много е трудно да се измъкнеш успешно от подобна формулировка. Но темата за прехода наистина е страхотна. :roll:
И на мен така. А темата, която се е паднала е благодатна за писане, обаче е много лесно да се отклониш от правия път и оценките сигурно ще са ниски.Avi написа:На мен ''Страх'' ми харесва като тема,а " Аз, връстник на прехода" изобщо.
Не го е казал точно така "поетът" - поживем увидим ми се струва,че е казАл.harisma написа:но както е казъл "поетът" "паживьом у видим"