Български футбол - Първобитен футбол

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Заключено

Познайте, кой ще е шампионЪТ

Литекс
7
10%
Левски
36
52%
ЦСКА
15
22%
Черно море
1
1%
Локомотив Мездра
1
1%
Вихрен
0
Няма гласували
Сливен
3
4%
друг
6
9%

Общо гласове: 69

Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Re: Български футбол - Първобитен футбол

Мнение от Бeтон »

JudyRamone написа:Да , за съжаление е в Ловеч.
Бием рогатите!
Изображение
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Митака написа:
Фенове сме на отбора, винаги ще бъдем, то това е ясно. САМО ЧЕ ни беше много по-хубаво и бяхме много по-щастливи, когато Мъри ни беше треньор, защото тогава мачкахме наред. Всеки иска отборът му да е в най-добрата си форма , нали така? И след като Кокала нищо не прави, нормално е да искаме да се разкара. Верно ,че не може да има само победи, ма тва неговото на нищо не прилича...
Хмммм нещо не схващаш логиката.
Попитай хората от Запада.....доколкото си спомням беше казала,че познаваш някои от тях.
Според феновете на отборчето ви...цитирам едно от знамената ви....Лефски над всичко.
Ееееее това със скандиранията за Мъри не противоречили на това?
Ясно е,че искате той да ви е треньор,ама не мислиш,че в такъв момент е по-добре да се скандира за отбора отколко за некъв който в момента няма нищо общо с отбора ви?
Това идва от т.нар "туристи",които искат само победи и като дойде един такъв момент в който отбора не върви веднага свалят гащите(да ме извиняваш :D )
Еми не, това със скандиранията не противоречи на онова. :roll: но щом така смяташ -ок :)
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Когато съм си говорил с привърженици на Левски (включително и дискутираните западняци)...винаги отчетливата разлика, която са поставяли между червената и синята агитка е била, че "те видиш ли винаги си подкрепяли отбора до край" и при тях никога нямало да се чуе "Курви сте" и т.н.
За това е много срамна реакцията на сектор Б от мача...коментирахме го с Митака и по фейсбука...
В крайна сметка и нас ни беше хубаво при Йешич на пример...ама 2 години по-късно едвали някой ще взема да скандира името му...
От друга страна...в момента се наблюдава някаква тенденция...при всеки слаб мач да се вика "Мъъри Стоииилов"...аз лично започвам да се съмнявам..дали в Сектор "Б" ходят фенове на Левски или фенове на Мъри Стоилов...защото съм много сигурен, че сегашната му позиция и работодател нямат нищо общо с "ПФК Левски 1914 АД, Батков мадафака, отбора на народа, да живее победата"...
Не казвам, че това няма да се случи при сходно събитие на "Армията" , но пък в ЦСКА винаги, винаги, винаги са са искали резултати и феновете винаги са били взискателни и строги в наблюденията си към отбора...
Общо взето нашия гняв винаги е бил насочен към играчите, които не винаги играят токова сърцато...за това има "курви сте!!!"
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Оххх, всички ходят в Гранда.

Ивелин Попов след победата с Кипър бил там, Доко доко Сф там празнували победата си над рогатите.
http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=4 ... 1&cid=4299
Изображение
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

Бетон, това е малко нееееверна информациика, която се спуска от Пиара на Гранда...общо взето всяка вечер според него някой разпива в тоя гранд...
...вервам само на снимков матриал :) :) :)
Какт направи с Жан Клод ван Дам
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Искаш снимков матр'ял ли :)
Веднага мога да ти дам от личния файлов архив. 8)
Ама те са copyright и не ги публикувам. Адски ценни.
Изображение
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Дичоу написа:Когато съм си говорил с привърженици на Левски (включително и дискутираните западняци)...винаги отчетливата разлика, която са поставяли между червената и синята агитка е била, че "те видиш ли винаги си подкрепяли отбора до край" и при тях никога нямало да се чуе "Курви сте" и т.н.
За това е много срамна реакцията на сектор Б от мача...коментирахме го с Митака и по фейсбука...
В крайна сметка и нас ни беше хубаво при Йешич на пример...ама 2 години по-късно едвали някой ще взема да скандира името му...
От друга страна...в момента се наблюдава някаква тенденция...при всеки слаб мач да се вика "Мъъри Стоииилов"...аз лично започвам да се съмнявам..дали в Сектор "Б" ходят фенове на Левски или фенове на Мъри Стоилов...защото съм много сигурен, че сегашната му позиция и работодател нямат нищо общо с "ПФК Левски 1914 АД, Батков мадафака, отбора на народа, да живее победата"...
Не казвам, че това няма да се случи при сходно събитие на "Армията" , но пък в ЦСКА винаги, винаги, винаги са са искали резултати и феновете винаги са били взискателни и строги в наблюденията си към отбора...
Общо взето нашия гняв винаги е бил насочен към играчите, които не винаги играят токова сърцато...за това има "курви сте!!!"
Добре бе хора, едно не ми е ясно. Феновете на ЦСКА само ти и Митака ли сте, че да обобщавате кой срещу какво вика?! Първо ни нападате нас, после се опитвате да оправдаете същите си постъпки, само дет аз не съм чула некой от нашата агитка около мен в сектора да е крещял "курви". Да, имаше "айде размърдайте се , тичайте , играйте по-смело" и т.н, ама това беше ,защото нашите наистина се влачиха по терена и май въобще не им се играеше. Което е ЯКО ТЪПО!
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Митака написа:
Scarface написа:
Митака написа:
Scarface написа:Не исках да наблегна на тва колко положения е имал, а на 100%-та му успеваемост вчера.
Марио,Мариоооо кажи нещо за Лефски и за "голямата" му публика,която не спира да скандира Мъри Стоилов.
Тия дето го скандират явно са фенове на Мърлю,а не на Лефски,при положение,че той вече не е треньор на този отбор.
Ама така е....."белото" има огромно въздействие върху работата на мозъка :lol:
Какво толкова искаш да ти казвам...освен да ти кажа, че съм фен на Левски, но също така ме беше срам, че треньор ни беше Вили Вуцов (който според скромното ми мнение може да бъде треньор на разни средняци в "А" група, но не и на Левски), както и за Кокала, който понякога с поведението си направо срива имиджа на клуба. Сигурно сега ше извадиш аргумента, че щом си фен на даден отбор, трябва да го подкрепяш въпреки треньора му. Да, ама как да приемеш треньор, чиято инструкция за пазене на резултата се изразява в "Гъз, чисти! Пази резултата бе, да ти е*а майката!" :o кажи ми честно - тебе нямаше ли да те е срам, ако Любо Пенев се държеше по тоя начин?
Не Марио няма да ме е срам....теб срам ли те е примерно от Фъргюсън,когато нацели с обувка Бекъм....мислиш ли,че Сър се отличава с огромната си интелигентност?
Както и да е,футболът не е опера Марио!!!
Честно да ти кажа,ако иска Пенев дори може и шамари да им бие,не ми пука важното е ЦСКА да бие!
Нали уж това е идеологията на феновете на отбора ви.....Лефски е по-голям от всичко и от всеки?
Да,ама НЕ!!!!!!!
Едно е Юнайтед с Фъргюсън (очевидна разлика във всеки един аспект), друго е Левски с Кокала. Освен това Фъргюсън едва ли не превърна Юнайтед отново в гранд, но в случая не е тва важното. И резултатите, и самата игра на Левски паднаха доста в сравнение с това, което беше при Мъри. За 2 кръга ни дръпнахте с 4 точки, което е повод за притеснение. Годините при Мъри бяха най-славните за Левски в последните 20 години, но както и да е.
П.С. аз съм скандирал "Мъри Стоилов" само на мачове на Левски, но когато ни беше треньор, както и на националния, така че не знам защо изобщо питаш точно мен :roll:
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Марио фенът е фен когато подкрепя отбора си и в трудните моменти не само при победите.
Ние защо не скандирахме против Димитър Пенев,въпреки че изоставахме от Лефски и отпаднахме от Пирин,а?
Не се обръщам точно към теб добре го знаеш,просто явно ти си единствения представител като привърженик на Лефски тук :mrgreen:
Другото което е...ще отречеш ли,че масата от привържениците в Събота скандираха за Мърлю....и по-точно една наркоманска групировка,чиито девиз е .....Без битка няма победа.....ама без херца няма говеда.
Еми дерзайте господа лефскари и продължавайте да казвате,че няма по-голям от Лефски....както казах по-горе....Да,ама НЕ!!!!
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

JudyRamone написа: аз не съм чула некой от нашата агитка около мен в сектора да е крещял "курви".
http://vbox7.com/play:244c0eff некаде след 2:25
Ако не харесвате треньора си...защо не го псувате когато бие отборчета като Пирин и Спартак....
Защо Кокалеску е крив саааамо като падате...
Това е жалкото в случката...нашата ненавист към Сашотомовци...и всякаква друга измет не зависи от победите и загубите...
И дали ще падаме или бием с 3 на 0 винаги си се с чуват песничките за Лупи...
Защото Кокалеску...утре ако бие Литекс...ще има бурни овации...
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

http://vbox7.com/play:244c0eff некаде след 2:25
хаххахахаа верно.....първо се чува "курви сте" и след това започват Велев-курво :lol:
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Еми не. Пак казвам говоря за себе си.
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Митака написа:Марио фенът е фен когато подкрепя отбора си и в трудните моменти не само при победите.
Ние защо не скандирахме против Димитър Пенев,въпреки че изоставахме от Лефски и отпаднахме от Пирин,а?
Не се обръщам точно към теб добре го знаеш,просто явно ти си единствения представител като привърженик на Лефски тук :mrgreen:
Другото което е...ще отречеш ли,че масата от привържениците в Събота скандираха за Мърлю....и по-точно една наркоманска групировка,чиито девиз е .....Без битка няма победа.....ама без херца няма говеда.
Еми дерзайте господа лефскари и продължавайте да казвате,че няма по-голям от Лефски....както казах по-горе....Да,ама НЕ!!!!
Добре де, хубаво, скандирали са. Аз не съм скандирал нищо, така че мойто мнение не може да бъде от името на цялата агитка.
Иначе както вече казах - никога не съм харесвал нито Кокала, нито Вили Вуцов, но кво да направя, трябваше да се примиря с избора.
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

ми..значи правете си изводите към каква мърша се причислявате :) :) :)
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

JudyRamone написа:Еми не. Пак казвам говоря за себе си.
Кой говори за теб?
Аз лично говоря за тези фен-клубове,които парадират с това,че Лефски е най-великия,най-големия и т.н
Те са проблема,те не виждат,че едно говорят,а съвсем друго вършат.
И точно тези фенове са тези които наричат нас "курви".
Ама май точно те са такива с тези скандирания,за хора които в момента нямат нищо общо с Лефски.
Както и да е....съжалявам за израза курви,но тва е положението :D
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Заключено

Обратно към “Спорт”