зимна сесия 2006

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

имам 6+ по физикохимия 8) наиситна съм доволна но ми остават още 3 изпита
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Temporary написа:Сега остава лингвистиката...
При Живчо? Ако вържеш две-три приказки пуска, а ако знаеш повече, даже и 6 може да имаш :lol: Имаш късмет, че не си френска, нас за 6ици ни караше да говорим на френски :roll: Добре, че не бях толкоз умна и си спрях амбициите до 5 :lol:
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

айдее, и алгебрата я преборих - за 1 бройка да ме скъсат на писмения :) а след 2-3 дена ми е устният, надявам се там да изкарам нещо добро като оценка :)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

Значи все пак си успял ... Браво :)
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

И аз днеска съм много доволна,че изкарах 6 на изпита по един от най-любимите ми предмети досега 8) До тук добре,ама ми остават още 4 изпита :twisted:
Като птичка в небесата :)
Аватар
gonzo
В началото бе словото

Мнение от gonzo »

абе хора искам да ви питам някой има ли впечатления от доц.Иван Димитров-обща и възр.психология
Аватар
Гост
Пишеща машина

Мнение от Гост »

Crematory написа:
Temporary написа:Сега остава лингвистиката...
При Живчо? Ако вържеш две-три приказки пуска, а ако знаеш повече, даже и 6 може да имаш :lol: Имаш късмет, че не си френска, нас за 6ици ни караше да говорим на френски :roll: Добре, че не бях толкоз умна и си спрях амбициите до 5 :lol:

И аз имах 5 при Живко... Няма страшно, ако си учила ще изкараш... :)
А някой да е имал старогръцка литература???
Аватар
BeBsaNchO
В началото бе словото

Мнение от BeBsaNchO »

И аз да се похваля с три 6-тички :) Остава един кошмарен изпит в понеделник .. Тая славистика ще ми види сметката май.. а тоя старобългарски :cry: Който е запознат, знае за какво става на въпрос ..
Успех на всички :)
Lorie
Летящите Пръсти

Мнение от Lorie »

Днес излязоха резултатите от първия изпит: Добър 4.
Абе можеше и да е по- добре ама айде вече е минало, поне няма да ми се налага пак да ги уча тия 225 страници и за септемврийската сесия :D :D
Изображение
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Днес стана ясен резултатът по МО.Развих си перфектно въпроса, а имам 4... :cry: МНого съм сдухана - меко казано!!! :evil: Най- лесният изпит- егати...А досега имах по всичко 6...Въобще някой чел ли ги е тия писмени работи!?Дълбоко ме съмнява... :cussing:
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

got написа:Въобще някой чел ли ги е тия писмени работи!?Дълбоко ме съмнява... :cussing:
Не съм твоята специалност, но и аз си задавам този въпрос за разни мои изпити и курсови работи. Особено за курсовите работи пък мисля, че никой не ги чете. Или пък в момента съм в някакво такова настроение невярващо в нищо :lol:
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master

Мнение от Berserker »

got написа:Днес стана ясен резултатът по МО.Развих си перфектно въпроса, а имам 4... :cry: МНого съм сдухана - меко казано!!! :evil: Най- лесният изпит- егати...А досега имах по всичко 6...Въобще някой чел ли ги е тия писмени работи!?Дълбоко ме съмнява... :cussing:
sorry готи, нищо свързано с МО не се чете, обикновено преподавателите редят на няколко купчини работите и пишат наред, има много изпити на които сме преписвали буква по буква учебника и 4 еднакви работи са имали съответно 6,5,4,3....... успех с другите изпити
Изображение

Изображение
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Знам...знам...то е ясно - кой ще се занимава.Изобщо не се интересувам от това колко е някаква си цифра.На мен зорът ми е за стипендията...и ми падат шансовете...Ама аз се надявам все още, де... :P
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Равносметката до сега е четири 4ки и една 2ка.Сега ако и на останалите 3 изпита изкарам 4ки правя рекорд :twisted:
Аватар
arielle
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от arielle »

равносметки ли правим?! :D ако е за проучването, и аз мога да се похваля и съм мн горда.. само дето след първите три изпита ме домързя страшно и сега не зная как ще изкарам останалите три :lol:
"Тайната на щастието се крие в това да се радваш на чудесата на света, ала никога да не забравяш за двете капки олио в лъжичката" ("Алхимикът")
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”