Български футбол - Първобитен футбол
Модератори: ники, Methuselah
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Re: Български футбол - Първобитен футбол
Най ме радва как е озаглавена статията в Спирт1: "Пуф-паф, пуф-паф, ту-тууу!"

ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Футбола не се брои на положения, нали така?Scarface написа:Еми кво да кажа...Камбуров имаше три положения и ги вкара

- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Не исках да наблегна на тва колко положения е имал, а на 100%-та му успеваемост вчера.
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Марио,Мариоооо кажи нещо за Лефски и за "голямата" му публика,която не спира да скандира Мъри Стоилов.Scarface написа:Не исках да наблегна на тва колко положения е имал, а на 100%-та му успеваемост вчера.
Тия дето го скандират явно са фенове на Мърлю,а не на Лефски,при положение,че той вече не е треньор на този отбор.
Ама така е....."белото" има огромно въздействие върху работата на мозъка
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Предстои мегадербито на българския футбол!
ЛИТЕКС - Левски.
Колеги, още трима човека събирам, може и цесекари и въобще всички против Левски Подуяне. Горивото си го делиме. (При още трима човека двупосочно ще излезе по-малко от автобуса в една посока)
Аре да повикаме, този мач решава всичко. Така е било през годините винаги.
п.п. офертата важи и за колеги, които пътуват от (и за) Ботевград, Правец, Ябланица, (дори Златна Панега) и най-малката схлупена къшла по трасето до Ловеч.
Екстри - комфортно пътуване, музика по избор на пасажерите (FM Radio, CD MP3, from iPod) и още и още.
ЛИТЕКС - Левски.
Колеги, още трима човека събирам, може и цесекари и въобще всички против Левски Подуяне. Горивото си го делиме. (При още трима човека двупосочно ще излезе по-малко от автобуса в една посока)
Аре да повикаме, този мач решава всичко. Така е било през годините винаги.
Последно промяна от Бeтон на 13 Апр 2009, 14:22, променено общо 3 пъти.

- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Какво толкова искаш да ти казвам...освен да ти кажа, че съм фен на Левски, но също така ме беше срам, че треньор ни беше Вили Вуцов (който според скромното ми мнение може да бъде треньор на разни средняци в "А" група, но не и на Левски), както и за Кокала, който понякога с поведението си направо срива имиджа на клуба. Сигурно сега ше извадиш аргумента, че щом си фен на даден отбор, трябва да го подкрепяш въпреки треньора му. Да, ама как да приемеш треньор, чиято инструкция за пазене на резултата се изразява в "Гъз, чисти! Пази резултата бе, да ти е*а майката!"Митака написа:Марио,Мариоооо кажи нещо за Лефски и за "голямата" му публика,която не спира да скандира Мъри Стоилов.Scarface написа:Не исках да наблегна на тва колко положения е имал, а на 100%-та му успеваемост вчера.
Тия дето го скандират явно са фенове на Мърлю,а не на Лефски,при положение,че той вече не е треньор на този отбор.
Ама така е....."белото" има огромно въздействие върху работата на мозъка
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Не Марио няма да ме е срам....теб срам ли те е примерно от Фъргюсън,когато нацели с обувка Бекъм....мислиш ли,че Сър се отличава с огромната си интелигентност?Scarface написа:Какво толкова искаш да ти казвам...освен да ти кажа, че съм фен на Левски, но също така ме беше срам, че треньор ни беше Вили Вуцов (който според скромното ми мнение може да бъде треньор на разни средняци в "А" група, но не и на Левски), както и за Кокала, който понякога с поведението си направо срива имиджа на клуба. Сигурно сега ше извадиш аргумента, че щом си фен на даден отбор, трябва да го подкрепяш въпреки треньора му. Да, ама как да приемеш треньор, чиято инструкция за пазене на резултата се изразява в "Гъз, чисти! Пази резултата бе, да ти е*а майката!"Митака написа:Марио,Мариоооо кажи нещо за Лефски и за "голямата" му публика,която не спира да скандира Мъри Стоилов.Scarface написа:Не исках да наблегна на тва колко положения е имал, а на 100%-та му успеваемост вчера.
Ама така е....."белото" има огромно въздействие върху работата на мозъкакажи ми честно - тебе нямаше ли да те е срам, ако Любо Пенев се държеше по тоя начин?
Както и да е,футболът не е опера Марио!!!
Честно да ти кажа,ако иска Пенев дори може и шамари да им бие,не ми пука важното е ЦСКА да бие!
Нали уж това е идеологията на феновете на отбора ви.....Лефски е по-голям от всичко и от всеки?
Да,ама НЕ!!!!!!!
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Алоооооо......това е Левски..отбора на народа...той може да казва каквото си иска...

ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
пу-пу пепел ми на устата....аз наистина забравих за кой отбор говоримДичоу написа:Алоооооо......това е Левски..отбора на народа...той може да казва каквото си иска...![]()
![]()
За тях всичко е позволено
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Митака , ае сега. Баси тъпата теория извади.
По тая логика аз трябва да обичам Бербатов само щот играе за Националния. Е да, ама на мен ми се драйфа от него. Така че логиката ти не струва.
По тая логика аз трябва да обичам Бербатов само щот играе за Националния. Е да, ама на мен ми се драйфа от него. Така че логиката ти не струва.
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Стига сте спамили.
На дневен ред е мачът Литекс - Ляфски.
По форумите просто много се говори за него.
На дневен ред е мачът Литекс - Ляфски.
По форумите просто много се говори за него.

Цитирай ми изречението с което си направи изводите за моята теория.JudyRamone написа:Митака , ае сега. Баси тъпата теория извади.
Обича се клуба,не отделните личности,или поне така трябва да бъде.
И аз не харесвам някои от цветнокожите в ЦСКА и един "българин" с турско име,ама не ми пука за тях.
Аз обичам клуба,не играчите.
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Да , за съжаление е в Ловеч.
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ето го:Митака написа:Цитирай ми изречението с което си направи изводите за моята теория.JudyRamone написа:Митака , ае сега. Баси тъпата теория извади.
Обича се клуба,не отделните личности,или поне така трябва да бъде.
И аз не харесвам някои от цветнокожите в ЦСКА и един "българин" с турско име,ама не ми пука за тях.
Аз обичам клуба,не играчите.
Фенове сме на отбора, винаги ще бъдем, то това е ясно. САМО ЧЕ ни беше много по-хубаво и бяхме много по-щастливи, когато Мъри ни беше треньор, защото тогава мачкахме наред. Всеки иска отборът му да е в най-добрата си форма , нали така? И след като Кокала нищо не прави, нормално е да искаме да се разкара. Верно ,че не може да има само победи, ма тва неговото на нищо не прилича...Тия дето го скандират явно са фенове на Мърлю,а не на Лефски,при положение,че той вече не е треньор на този отбор.
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Хмммм нещо не схващаш логиката.Фенове сме на отбора, винаги ще бъдем, то това е ясно. САМО ЧЕ ни беше много по-хубаво и бяхме много по-щастливи, когато Мъри ни беше треньор, защото тогава мачкахме наред. Всеки иска отборът му да е в най-добрата си форма , нали така? И след като Кокала нищо не прави, нормално е да искаме да се разкара. Верно ,че не може да има само победи, ма тва неговото на нищо не прилича...
Попитай хората от Запада.....доколкото си спомням беше казала,че познаваш някои от тях.
Според феновете на отборчето ви...цитирам едно от знамената ви....Лефски над всичко.
Ееееее това със скандиранията за Мъри не противоречили на това?
Ясно е,че искате той да ви е треньор,ама не мислиш,че в такъв момент е по-добре да се скандира за отбора отколко за некъв който в момента няма нищо общо с отбора ви?
Това идва от т.нар "туристи",които искат само победи и като дойде един такъв момент в който отбора не върви веднага свалят гащите(да ме извиняваш
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов