зимна сесия 2006
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
айдее, и алгебрата я преборих - за 1 бройка да ме скъсат на писмения
а след 2-3 дена ми е устният, надявам се там да изкарам нещо добро като оценка 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- Гост
- Пишеща машина
Crematory написа:При Живчо? Ако вържеш две-три приказки пуска, а ако знаеш повече, даже и 6 може да имашTemporary написа:Сега остава лингвистиката...Имаш късмет, че не си френска, нас за 6ици ни караше да говорим на френски
Добре, че не бях толкоз умна и си спрях амбициите до 5
И аз имах 5 при Живко... Няма страшно, ако си учила ще изкараш...
А някой да е имал старогръцка литература???
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Не съм твоята специалност, но и аз си задавам този въпрос за разни мои изпити и курсови работи. Особено за курсовите работи пък мисля, че никой не ги чете. Или пък в момента съм в някакво такова настроение невярващо в нищоgot написа:Въобще някой чел ли ги е тия писмени работи!?Дълбоко ме съмнява...
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
sorry готи, нищо свързано с МО не се чете, обикновено преподавателите редят на няколко купчини работите и пишат наред, има много изпити на които сме преписвали буква по буква учебника и 4 еднакви работи са имали съответно 6,5,4,3....... успех с другите изпитиgot написа:Днес стана ясен резултатът по МО.Развих си перфектно въпроса, а имам 4...МНого съм сдухана - меко казано!!!
Най- лесният изпит- егати...А досега имах по всичко 6...Въобще някой чел ли ги е тия писмени работи!?Дълбоко ме съмнява...
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- arielle
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
равносметки ли правим?!
ако е за проучването, и аз мога да се похваля и съм мн горда.. само дето след първите три изпита ме домързя страшно и сега не зная как ще изкарам останалите три 
"Тайната на щастието се крие в това да се радваш на чудесата на света, ала никога да не забравяш за двете капки олио в лъжичката" ("Алхимикът")