Български футбол - Първобитен футбол

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Заключено

Познайте, кой ще е шампионЪТ

Литекс
7
10%
Левски
36
52%
ЦСКА
15
22%
Черно море
1
1%
Локомотив Мездра
1
1%
Вихрен
0
Няма гласували
Сливен
3
4%
друг
6
9%

Общо гласове: 69

Митака
Форумно зомби

Re: Български футбол - Първобитен футбол

Мнение от Митака »

Дичоу написа:Митак...ясно, че няма да се разберем с по едно изречение...за това се готви за ферман :)
1) Цялата тази идея даден фенклуб да си има колонка, в която да поучава мен или когото и да е било...не ми се нрави
В крайна сметка трябва да има организация...ОК нека има и иерархия, но не трябва да има някой, който постоянно да нарича другите а)туристи б)семкаджии в)дупедавци и т.н
НИКОЙ, НИКОЙ, НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ГОВОРИ ОТ ИМЕТО НА СЕКТОР Г...нито "Армейци", нито USF, нито Дучи...не разбирам каква е тая мания накой да ме поучава и да ми казва на какво да се радвам, кого да почитам и кого не..за да имам правото да се нарека "Армеец"
2) ОК...тъй и тъй обаче се прави...но...честно...човека дето ги пише тия е пълен дебил. Тия статийки целят еди кой си да се почувства гузно...да му стане кофти, че е такъв голям фен на Юнайтед и да отиде на ЦСКА...
С две думи...фенклуб хората...тези тъф ладс/м8с/кежуал/корави пичове не искат просто ей така да останат само "коравите" на стадиона...за да са "корави"...те искат да има публика...някой от горе да ги гледа как си правят пого...кой си е купил нов "Фред Перник" и те така...Искат в "Г" да има хора, които самите те не искат да са там (а да гледат Юнайтед примерно)...за да може да ги заклеймят като "Туристи" , "Семкаджии", хора които нямат място в "Г"...така фенклуб хората ще станат по-тъф,по-лад,по-корави,по-кежуали....
3) Преди години (мачовете с Леверкузен, Хамбургер и т.н) имаше знаме на "Фен клуб Ню Йорк"...те какви са?
4) Стига сте деляли хората...не е добре...всички сме ЦСКАри....който обича клуба за мен е добре дошъл...па нека е от Койнаре....Амстердам или Токио....просто за мене понятия като по-ЦСКАр и най-ЦСКАр няма...
1-во. Честито за победата.
2-ро Митак,като се казва селянин се има предвид манталитет повярвай ми,и заради постъпките ик на стадиона.
Примерно днес отидохме на стадиона в 6,знамената вече бяха наредени.....и започнах да пристигат тези хора и започнаха да си взимат знамената като за спомен.Каза им се недейте това е за хореото....той те пита ама какво е това?Това е съвсем нормално нали?Старахме се да направим нещо красиво и после некъв от Руси или Ихтиман или нещо такова да дойде и да го съсипе.Е няма да стане.
Да има хора,които се правят на корави ладове с Перитата,Шърманите и т.н,но това са малка част повярвай ми.Повечето са верни фенове на ЦСКА и следват навсякъде отбора...
Еми общо взето това е....некакви отзиви за хореото :P
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Честита победа, момчета. Днес приятно се изненадах от многото хора на стадиона. Дано скоро пак да видим таквоа присъствие.

А днес много ми хареса това:

Питат ме защо ли,
Левфски пак са втори :)
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

За хореото....
Липсваше му оригиналност (много ми напомни на синьото хорео на дербито от края 2007 - с флаговете и миналото дерби със "Армейци" и факлите отзад)...
Но пък изпълнението беше както си трявба...
Мача го гледах от ложите...и, честно...сектор "Г" не ме е радвал така от много време....беше просто....прекрасен
И осъзнах...че нямам работа в ложите...чувствах се като детето на джунглата...пуснато при маса от превдогазета...
Само Кольо Гилъна ме радваше как псуваше чернилките от Славия цял мач :) :) :)
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

@ Ники......хубавото на песента беше,че се пя от целия сектор....а и А и В бяха доста активни :shock:
@ ДичоуМитака) Митак,видя ли се надписа пред факлите?
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
pink floyd
Пишеща машина
Специалност: право

Мнение от pink floyd »

Относно support your local team:
Няма лошо да подкрепяш чужди отбори, зависи какво е ценно за теб във футбола: красивата игра, победата, атмосферата, идеята...
Много от най-големите и доказали се през годините фенове на нашите отбори се радват и на Ман, Челси, Рома, Юве - това не обезценява любовта им към своя отбор. Важното е да се обича, майната му кой тим.
---
В моята душа обаче има само един отбор и не ми пука нито за манчестъри, нито за барселони. Иначе какво излиза: Абе много обичам жена си, ама и Клаудия Шифър обичам, понеже била несъмнено по-красива и от световна величина.
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

Аз пък над local team-а и над предпочитанията си към определени чужди отбори поставям красивия футбол. Може и да ми е противен определен клуб, но когато играе красиво, дори срещу любим мой отбор, аз се наслаждавам на това. И... не, не съм мазохист :lol:
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Днес скандиранията на мача в Перник ми напълниха душата. Супер смях :) Честита победа армейци. Гледам, че Локото също си вършат работата :)
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Хаха, аз нямам кво да кажа...изиграхме може би най-слабия си мач за тоя сезон. А просто не знам как може да има хора, които да ми обясняват как Камбуров не бил за националния отбор. Аз не си спомням в българското първенство някой за 6 мача да е задминал водещия голмайстор, който е играл цял полусезон. Фен съм му, честно :drunken:
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Направи ви луди. Голям играч.
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

ники написа:Днес скандиранията на мача в Перник ми напълниха душата. Супер смях :) Честита победа армейци. Гледам, че Локото също си вършат работата :)
Кое от всички Ники?
Да не е....да ви е.а майката? :lol:
Тотален смяяяяясс!!!
А за Левски какво да кажа.....доколкото ми казаха,имало е 15 чисти дузпи за тях и е трябвало да има 3 червени картона за Локото....шанс съдията пак е свирил против Левски.
А в Пеунииииик имаше безброй чисти дузпи за Миньор,нали? :lol:
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Митака написа:Да не е....да ви е.а майката? :lol:
Именно, именно :d
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Ееееее, лески падна един път и ореваха маалата. Ега ти. Сякаш другите отбори не губят. Ай сиктир.
Браво на Локото :bounce:
Изображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Да, буферите рулират безаварийно! :mrgreen:
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Не знам Докото колко рулират, аз по това време бях на латино карнавал ала Рио Де Жанейро на Витошка :)
Но като прочетох подробности и се зарадвах.
Изображение
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Еми кво да кажа...Камбуров имаше три положения и ги вкара :o
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Заключено

Обратно към “Спорт”