1-во. Честито за победата.Дичоу написа:Митак...ясно, че няма да се разберем с по едно изречение...за това се готви за ферман
1) Цялата тази идея даден фенклуб да си има колонка, в която да поучава мен или когото и да е било...не ми се нрави
В крайна сметка трябва да има организация...ОК нека има и иерархия, но не трябва да има някой, който постоянно да нарича другите а)туристи б)семкаджии в)дупедавци и т.н
НИКОЙ, НИКОЙ, НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ГОВОРИ ОТ ИМЕТО НА СЕКТОР Г...нито "Армейци", нито USF, нито Дучи...не разбирам каква е тая мания накой да ме поучава и да ми казва на какво да се радвам, кого да почитам и кого не..за да имам правото да се нарека "Армеец"
2) ОК...тъй и тъй обаче се прави...но...честно...човека дето ги пише тия е пълен дебил. Тия статийки целят еди кой си да се почувства гузно...да му стане кофти, че е такъв голям фен на Юнайтед и да отиде на ЦСКА...
С две думи...фенклуб хората...тези тъф ладс/м8с/кежуал/корави пичове не искат просто ей така да останат само "коравите" на стадиона...за да са "корави"...те искат да има публика...някой от горе да ги гледа как си правят пого...кой си е купил нов "Фред Перник" и те така...Искат в "Г" да има хора, които самите те не искат да са там (а да гледат Юнайтед примерно)...за да може да ги заклеймят като "Туристи" , "Семкаджии", хора които нямат място в "Г"...така фенклуб хората ще станат по-тъф,по-лад,по-корави,по-кежуали....
3) Преди години (мачовете с Леверкузен, Хамбургер и т.н) имаше знаме на "Фен клуб Ню Йорк"...те какви са?
4) Стига сте деляли хората...не е добре...всички сме ЦСКАри....който обича клуба за мен е добре дошъл...па нека е от Койнаре....Амстердам или Токио....просто за мене понятия като по-ЦСКАр и най-ЦСКАр няма...
2-ро Митак,като се казва селянин се има предвид манталитет повярвай ми,и заради постъпките ик на стадиона.
Примерно днес отидохме на стадиона в 6,знамената вече бяха наредени.....и започнах да пристигат тези хора и започнаха да си взимат знамената като за спомен.Каза им се недейте това е за хореото....той те пита ама какво е това?Това е съвсем нормално нали?Старахме се да направим нещо красиво и после некъв от Руси или Ихтиман или нещо такова да дойде и да го съсипе.Е няма да стане.
Да има хора,които се правят на корави ладове с Перитата,Шърманите и т.н,но това са малка част повярвай ми.Повечето са верни фенове на ЦСКА и следват навсякъде отбора...
Еми общо взето това е....некакви отзиви за хореото