И аз днес бях на изпита в ЮЗУ. В нашатастая останахме пет-шест човека след като мина един час. Странно е за мен, че тази толкова интересна тема не се е харесала на повечето, на мен лично тя ми е любимата. Даже като влезе този, който казва коя тема се е изтеглила,аз се развиках "Леле браво бе", а другите в стаята навели глави започнаха да охкат и да се оплакват.
Както и да е , дано проверяващият не се вглежда толкова в краснописа ми, че иначе лошо, като се има в предвид, че само увода си го написах и на чернова,и на белова. После направо на беловата и станаха доста зачертвания, а и пък бързах. Направо се чудя някои хора как написват по 20 страници, аз едвам за 5 часа написах 8.
Само се чудя за това ,че съм изпуснал да спомена за Мелнишкото въстание от 1895 година, колко ще ме резнат ?
В ЮЗУ само една тема се пада. Лятото на основния изпит задължително ще е средновековна тема, от сега ви казвам, да си знаете. ДОсега винаги така е било, на един изпит от средновековие, на другия от новата история.