Шантави сънища
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Re: Шантави сънища
Ми по принцип имам мн странни сънища. Преди сънувах мн кошмари и се притеснявах да не съм болна от нещо... Сега мн рядко сънувам кошмари. Последния ми беше как некви същества ми пипат краката, докато спя /никога, ама никога, не си отвивам краката като спя!/, мн гадно. А иначе един от най- шантавите ми сънища е като малка си спомням, сънувам как чистя един гоблен в стаята си и чувам котешко мяучене. Отивам до прозореца и две котки са застанали над моята, която лежи между тях, а двете котки са хванали нож и вилица и я ядът. Беше гаден сън
. 
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
сънувах, че играя стани богат он-лайн.... въпросите бяха много гадни, нито един не знаех. накрая някак си откривах отговора обаче точно тогава тъпия ники сменяше въпросите с други.... много ми беше гадно
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- darky
- Пишеща машина
- Специалност: НУПЧЕ
- Курс: трети
- Обратна връзка:
сънувах масово самоубийство на класа ми когато бях 7-ми клас .. ;р
we all need help
we all need help

- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
darky написа:сънувах масово самоубийство
I wanna fall from the stars straight into your arms
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
аз пък сънувах, че ми гори дясното зърно.
на другата вечер сънувах, че съм личен асистент на уил смит, който е инвалид в количка.
на другата вечер сънувах, че съм личен асистент на уил смит, който е инвалид в количка.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!
ПОМОЩ
ПОМОЩ
Peace is a lie. There is only passion.
Аз рядко сънувам или по-скоро въобще не помня какво сънувам, обаче наскоро сънувах как с Владимир Путин пием на 1 маса - аз му наливам ракия, а той - пие, пие ... По едно време извади пистолет и го насочи към мен, хукнах да бягам, а той с пистолета ме гони и стреля ... и се събудих...
Къв беше тоя сън не знам
Ама е 1 от малкото, които въобще помня
И образът на Путин ярко се открояваше в съня, мн ми е странно защо точно той ??
Къв беше тоя сън не знам

INTERFEN написа:Аз рядко сънувам или по-скоро въобще не помня какво сънувам, обаче наскоро сънувах как с Владимир Путин пием на 1 маса - аз му наливам ракия, а той - пие, пие ... По едно време извади пистолет и го насочи към мен, хукнах да бягам, а той с пистолета ме гони и стреля ... и се събудих...![]()
Къв беше тоя сън не знамАма е 1 от малкото, които въобще помня
И образът на Путин ярко се открояваше в съня, мн ми е странно защо точно той ??
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- blackout
- Летящите Пръсти
- Специалност: право
Ако е горяло със син пламък, значи си имал газове.Smoking Mirror написа:аз пък сънувах, че ми гори дясното зърно
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Обратна връзка:
еротик дриймсSmoking Mirror написа:аз пък сънувах, че ми гори дясното зърно.
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Снощи сънувах, че играя пейнтбол с бивши жени...и се бях укрил на снайпер позиция и ги направих на нищо...докато некав килър не ми свети маслото...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- toni spbb
- От дъжд на вятър
А да на един празник някакъв голям мъж ме гонеше с нож и като ми забоде ножа в гърба се събудих 
Δεν υπάρχει τίποτα prettier από το ένα μάτι της Σόφιας.
- toni spbb
- От дъжд на вятър
allshallperish написа:Ми по принцип имам мн странни сънища. Преди сънувах мн кошмари и се притеснявах да не съм болна от нещо... Сега мн рядко сънувам кошмари. Последния ми беше как некви същества ми пипат краката, докато спя /никога, ама никога, не си отвивам краката като спя!/, мн гадно. А иначе един от най- шантавите ми сънища е като малка си спомням, сънувам как чистя един гоблен в стаята си и чувам котешко мяучене. Отивам до прозореца и две котки са застанали над моята, която лежи между тях, а двете котки са хванали нож и вилица и я ядът. Беше гаден сън.
Аз ако си отвия краката докато спя не мога да заспя
Δεν υπάρχει τίποτα prettier από το ένα μάτι της Σόφιας.
- deichevster
- Да живей словото
- Специалност: Инженеръ
Аз редовно сънувам някакви глупости,ма до обяд обикновено ги забравям.Иначе ето един незабравим:
Прибирам се към нас,при което вървя пеш от майната си.Някъв човек ме среща и ми вика "нали нямаш нищо против да вървим двамата натам" и аз се съгласих.И вървим ние през някаква безлюдна индустриална зона,говорим си някви работи,забравил съм кви вече,при което усещам че тоя почва да ми извива ръцете зад гърба за да ми ги върже и да ме изнасили
(сънувал съм го тоя сън миналата година и се съмнявам че бих могъл да бъда цел на сексуален маниак).При което аз се изкопчих,и търтих да бягам към нас,като незнайно що пътя до нас беше по някаква пътечка през някви убийствено зелени хълмчета,все едно от някой филм извадени.И се събудих докато бягах към нас и си се разсмях на тъпия сън.
Прибирам се към нас,при което вървя пеш от майната си.Някъв човек ме среща и ми вика "нали нямаш нищо против да вървим двамата натам" и аз се съгласих.И вървим ние през някаква безлюдна индустриална зона,говорим си някви работи,забравил съм кви вече,при което усещам че тоя почва да ми извива ръцете зад гърба за да ми ги върже и да ме изнасили
Хомосексуализмът в крайна сметка модерен ли е,или модераторски...
- chaplata
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: втори
Все бях сънувал глупости, но тоя сън беше уникален...
Работя в нещо като мазе, правя дискове с музика. На цялото бюро има огромно количество дискове - към 200 бройки може би... Излизам навън да пия кола. Когато се връщам си откривам бюрото празно. "А!"- викам си, "къде са дисковете?!" Чувам диалектната реплика на чистачката "Епа я ги изфърлИх"
Лелеее, щях да откача. Излизам на улицата (Солунска) и почвам да ровя по кофите
Омазан в разни обелки от домати, остатъци от храна, ама не си намирам дисковете. Накрая ги виждам в една зелена кофа на Булпак и си пъхвам главата и ръцете в нея. Точно се зарадвам, че съм ги открил, и се опитвам да се измъкна. Но съм се заклещииил
Викам помощ, някакви женски гласове (продавачки от съседните магазини), нещо ме теглят за краката, бре, няма изваждане. По едно време политам по гръб назад и кофата ме захлупва. Някакви ла*на ме омазват по лицето. Почвам да викам и да се треса, накрая нещо прасва кофата с все сила и отхвърчам като тапа от вино назад. Накрая падам върху един пожарен кран (като тия червените лондонските) и от него плисва струя ледена вода...
Събудих се в положение, при което задникът ми беше на земята, а краката и главата - на леглото барабар с одеалото
Работя в нещо като мазе, правя дискове с музика. На цялото бюро има огромно количество дискове - към 200 бройки може би... Излизам навън да пия кола. Когато се връщам си откривам бюрото празно. "А!"- викам си, "къде са дисковете?!" Чувам диалектната реплика на чистачката "Епа я ги изфърлИх"
Събудих се в положение, при което задникът ми беше на земята, а краката и главата - на леглото барабар с одеалото