КСК 2009 - География
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: КСК 2009 - География
Днес разбрах, че всичко е проверено и протоколите са написани даже. 
Значи да очакваме скоро и резултатите

" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
а кога ще ги побликуват?
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Това никой не знае. Но предполагам, че до петък ще стане ясно. Ако не - най-късно в понеделник. Дерзайте. 
- Spondaic
- Да живей словото
- Курс: втори
Е то петъка мина още преди да беше писалKRSOne написа:Това никой не знае. Но предполагам, че до петък ще стане ясно. Ако не - най-късно в понеделник. Дерзайте.
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
Мисля, че става въпрос за петък 17 април, а не за вчера

" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
- Spondaic
- Да живей словото
При положение, че човека каза, че са провелени, си мисля за публикуване не би трябвало да им отнеме цяла седмица. Ако нещо да хода да им помагам

"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
- Spondaic
- Да живей словото
Теб друго ще те "ударя"Kremcheto написа:удари едно рамо, ако ходиш
Здравейте всички!
По въпроса с преписването - определено е възможно за онези, на които им стиска ... едно момиче пред мен си преписа цялата тема за водите и то съвсем необезпокоявано.
По въпроса с преписването - определено е възможно за онези, на които им стиска ... едно момиче пред мен си преписа цялата тема за водите и то съвсем необезпокоявано.
razbira se i az prepisax cqlata tema duma po duma.ne zavijdaite !
-
momo_
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
и от какво е преписала ако не е таина?
ти можеш да завиждаш на тези, които са успели да се подготвят достатъчно добре, за да се справят сами
иначе си беше направила компактни пищови за абсолютно всички теми ..... голям зор беше докато намери онази, която й трябваше
иначе си беше направила компактни пищови за абсолютно всички теми ..... голям зор беше докато намери онази, която й трябваше
-
lacuna_coil
- Писаружяк
На мен ми разказаха една история. Тя е следната :
преди няколко години едно момиче си платило на някакъв от СУ да й каже какво ще се падне по на изпита по география (как прозвуча "някакъв"
). И той й казал няколко теми (3-4), които задължително трябва да знае за изпита.
Наистина се паднала тема, за която я предупредили. Но какво направила тя ? Вместо да си научи въпросните теми, си направила пищов. Познайте какво станало ? Хванали я да преписва !
Честно казано предпочитам да седя по цял ден в нас и да уча дългите теми, отколкото да си направя пищов и да ме хванат, проваляйки си кандидат-студентския изпит.
преди няколко години едно момиче си платило на някакъв от СУ да й каже какво ще се падне по на изпита по география (как прозвуча "някакъв"
Наистина се паднала тема, за която я предупредили. Но какво направила тя ? Вместо да си научи въпросните теми, си направила пищов. Познайте какво станало ? Хванали я да преписва !
Честно казано предпочитам да седя по цял ден в нас и да уча дългите теми, отколкото да си направя пищов и да ме хванат, проваляйки си кандидат-студентския изпит.