Бетоне, пусни снимка на приятелкатаБeтон написа:Колкото и е работата на лаптопа, толкова й е карането.rachence написа:Интересна снимка... Колежката ти се смее, ама като катастрофира... дано поне има възможност да плаче
Снощи на Военния клуб понеже знам перфектно, колко държи червеното, се натискахме с приятелката, минава една патрулка и се подсмихваха![]()
![]()
![]()
![]()
Но момчетата видяха, че съм сериозен пич, ако беше някой друг направо щяха да го спрат. Естествено в акта не може да се пише - правят еди що си на кръстовището... друго може да се измисли, но си е чисто нарушение. Но обективно погледнато много ясно, че ще спрат някой измекяр, а не мен.
п.п. Извинявам се, ама да караш Мерцедес с такъв селски плетен елек... Сори - от притежание на пари до проява на стил има Балкан разлика.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мерцедес направо могат да я съдят, че плюе по имиджа на автомобилът им.
Снимки на потребители vol. 5
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Re: Снимки на потребители vol. 5
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
Димо лориката се закопчава.
Второ - този щит не се държи така докато си на колесница.
Трето - трябва да си с туника и със сандали за тази броня.
И последно донеси ми и на мен една сегментата и един скутум към нея
Второ - този щит не се държи така докато си на колесница.
Трето - трябва да си с туника и със сандали за тази броня.
И последно донеси ми и на мен една сегментата и един скутум към нея
My will be done!!!
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Да разбирам, че плюеш по А класата ли? С какъв двигател е? Да не е 160 CDI, 59 коня, 1.7 Дизел, че те са куци магарета.L'Inspecteur написа:Ех Бетоне...
Мерцедеса е А-класа 99-та набор, а лаптопа го е сложила колкото за снимката.
А ти колко си сериозен, та чак полицаи не те спират... Те S-класите с 4 еднакви цифри на регистрацията ги спират, пък тебе- не
Ако става дума за визията - добър интериор, отвън никак не е зле, все пак си е мерцедес и подтекста ми беше, че не върви с жилетка да караш такава кола, въпреки че отиваш на планина. Климатика ли не бачка?
Пък аз не визирах чак толкова конкретната случка, по-скоро в нея видях прилики с неща, които наблюдавам, а и не само аз, ежедневно - използване на мобилен телефон по време на движение, четене на вестник, пиене на кафе, бъркане в носа и други телесни кухини и тн.
А колкото до КАТ - като искат да ме спрат, ще ме спрат, какво сега? Нещо ненормално ли има? И като престъпник ли трябва да се чувствам при евентуално мое нарушение? Спокоен съм, защото знам, че правя едно нарушение, което далеч не е каране в пияно състояние, говорене по телефон без хендсфри, не ползване на колани, минаване на червено, отнемане на предимство... а само... превишена скорост.
Не казвам къде, как и с колко, че пълно е навсякъде с моралисти, а дереджето ни - същото. Един излязъл от завоя в Дружба със 150, че келеме си беше, вярно... Реакциите сред обществеността - "ужаст, убийте го с камъни". Да, но тук мога да кажа, че същото може да се случи и на майстор в спорта при форсмажорна ситуация - спукване на гума, поява на ненадейно препятствие и пр., а реакциите ще бъдат същите - "той е ненормаляк". Във F1 и WRC няма ли излитане от завоите, а говорим за каква класа на пилотите? А да си чукваш "от време на време" особено ако е шеф на банка или кмет - това е със стил.
no comment
Сега тръгнали да правят добавки в закона за ограничения, налагани на водачите със стаж до 1 година. Сетила се Мара, да се побара! И сетете се - навсякъде в Инернет цари бурно недоволство сред новоизлюпените "шофери", на всичкото отгоре ги подкрепя мощна агитка от далеч по-възрастни, но на техния акъл.
Пффффф... ще се оправим. Точно утре.
Съжалявам, че изместих темата, но това са важни неща и при най-малката искричка паля веднага.
Снимките с яренцето и ризниците - кефят, въпреки че горе прочетох за неточности при екипирането.

- Methuselah
- Легендарен флуудър
тцтц не щеш да покажеш мацката, а?
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
цяла София те познава, човече.Но момчетата видяха, че съм сериозен пич, ако беше някой друг направо щяха да го спрат.
бтв и аз искам снимка на мацката!
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Вие сте по-зле и от 9-ти клас.
Като кажа нещо по дадена конкретика, често пъти в хумористичен стил се хващат за бъзиците, а не какво съм искал да кажа всъщност. Тук вие сте същите. Покрай окраските в дадената ситуация, те че така бяха, така... ОК, но вложих смисъл, оказал се дълбок явно за вас.
Като кажа нещо по дадена конкретика, често пъти в хумористичен стил се хващат за бъзиците, а не какво съм искал да кажа всъщност. Тук вие сте същите. Покрай окраските в дадената ситуация, те че така бяха, така... ОК, но вложих смисъл, оказал се дълбок явно за вас.

- Angel
- Живее, за да пише
- Специалност: Информационни системи
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
И какво като оправят тези неща в закона, ти май хич не си се интересувал и не си слушалБeтон написа:Сега тръгнали да правят добавки в закона за ограничения, налагани на водачите със стаж до 1 година. Сетила се Мара, да се побара! И сетете се - навсякъде в Инернет цари бурно недоволство сред новоизлюпените "шофери", на всичкото отгоре ги подкрепя мощна агитка от далеч по-възрастни, но на техния акъл.
Пффффф... ще се оправим. Точно утре.
Съжалявам, че изместих темата, но това са важни неща и при най-малката искричка паля веднага.
Снимките с яренцето и ризниците - кефят, въпреки че горе прочетох за неточности при екипирането.
Аз и майка ми, която е на 50 години, повтарям ти, на 50 години, започнахме шофьорски курс по едно и също време, аз взех книжка след нея, заради кандидат-студентските изпити миналата година, и какъв закон искат да въведат сега ... такъв, според който аз ще съм ограничена до максимум, да не мога да взимам решения сама зад волана, а майка ми, която с незнам какъв късмет взе книжка, и която кара, адски зле
и да е по темата ...
A is for always thinking of others!
N is for numerous kind acts!
G is for going above and beyond!
E is for endless devotion!
L is for how much you are loved!
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Дам... И вие сте били хубавиAngel написа: http://i247.photobucket.com/albums/gg12 ... C00024.jpg отдавна беше, ама беше хубаво
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Обратна връзка:
Angel, сега ако кажеш и ти кое си... 

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- Angel
- Живее, за да пише
- Специалност: Информационни системи
- Обратна връзка:
черната ест.
нищо, че по душица съм си русичка ^_^
A is for always thinking of others!
- rachence
- Паисий
- Обратна връзка:
Така, като гледам...си била и най-чаровнатаAngel написа:черната ест.нищо, че по душица съм си русичка ^_^
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
@Angel
Нищо ненормално не виждам.
Първо да кажа, че докато "проходя", съм карал с баща си и не съм карал след 22 ч. и не съм карал над ограничението и не съм карал с над 1600 кубиков двигател и въобще всичките неща са ми били налице, които ги въвеждат сега. И са напълно нормални за един млад водач. Просто курсовете са бошлаф работа, дори и да не си купиш книжка. Ако си мислиш - вземам книжка и съм цар/царица, говори лошо за теб. Именно заради такава предубеденост у повечето стават зулуми, същинската причина за добавките в закона.
А колкото до това, че 50-60-70 годишни не са ограничени по тези правила, виж сега... некой дедо няма да се надървя след дискотека за разлика от келеме на 19 години, което решава да си удължи пишката, а не е дорасло да се прави на големия шофер. Сещаш ли се?
А че примерно дедото току-що взел книжка си е трап и примерно ще създава разни проблемчета през деня, но не животозависещи (в общия случай)... според мен всеки трябва да преценява потенциални опасности и сам да си се пази.
Ееее наскоро... зелено, старт, набирам в лявата лента 90-100, напред вдясно каруца и учебна кола зад нея, аха набита в кола отзад. Просто си предположих, че ще направят най-кьопавия номер да ме подсекат и така тръгнаха да правят. Свиря, отказаха се. Аз не движа като тях с 20-30, че да спра на момента. После правих недвусмислени жестове през отвореното стъкло: Are you crazy? /мн. ч./
Ето ги пропуските:
- не се гледа в огледалата
- не се преценява скорост на МПС
- при изпреварване на бавнодвижещо се ППС не се набиваш в него, защото после трудно се ускорява
- създаване на предпоставки за произшествие
4 каръщини в една ситуация
Нямам повече коментари за нивото на обучение.
Нищо ненормално не виждам.
Първо да кажа, че докато "проходя", съм карал с баща си и не съм карал след 22 ч. и не съм карал над ограничението и не съм карал с над 1600 кубиков двигател и въобще всичките неща са ми били налице, които ги въвеждат сега. И са напълно нормални за един млад водач. Просто курсовете са бошлаф работа, дори и да не си купиш книжка. Ако си мислиш - вземам книжка и съм цар/царица, говори лошо за теб. Именно заради такава предубеденост у повечето стават зулуми, същинската причина за добавките в закона.
А колкото до това, че 50-60-70 годишни не са ограничени по тези правила, виж сега... некой дедо няма да се надървя след дискотека за разлика от келеме на 19 години, което решава да си удължи пишката, а не е дорасло да се прави на големия шофер. Сещаш ли се?
А че примерно дедото току-що взел книжка си е трап и примерно ще създава разни проблемчета през деня, но не животозависещи (в общия случай)... според мен всеки трябва да преценява потенциални опасности и сам да си се пази.
Ееее наскоро... зелено, старт, набирам в лявата лента 90-100, напред вдясно каруца и учебна кола зад нея, аха набита в кола отзад. Просто си предположих, че ще направят най-кьопавия номер да ме подсекат и така тръгнаха да правят. Свиря, отказаха се. Аз не движа като тях с 20-30, че да спра на момента. После правих недвусмислени жестове през отвореното стъкло: Are you crazy? /мн. ч./
Ето ги пропуските:
- не се гледа в огледалата
- не се преценява скорост на МПС
- при изпреварване на бавнодвижещо се ППС не се набиваш в него, защото после трудно се ускорява
- създаване на предпоставки за произшествие
4 каръщини в една ситуация
Нямам повече коментари за нивото на обучение.

- Methuselah
- Легендарен флуудър
срам го е сигурно - не ни обръща внимание xDradja написа: бтв и аз искам снимка на мацката!