Парламентарни избори 2009 г.

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор

За кого ще гласувате на предстоящите парламентарни избори?

ГЕРБ
19
27%
АТАКА
9
13%
РЗС
0
Няма гласували
Синята коалиция
19
27%
НДСВ
6
8%
БСП
7
10%
ДПС
1
1%
Зелените
6
8%
Други
4
6%

Общо гласове: 71

Аватар
Шепот
Стенограф
Специалност: Книгоиздаване
Курс: трети
Обратна връзка:

Re: Парламентарни избори 2009 г.

Мнение от Шепот »

Тия последните три поста са като виц, обаче. :lol: Много ме изкефиха. :lol:
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика
Курс: първи

Мнение от FMI »

Всъщност!

В Библията ни се казва, че хората сме като овце - имаме нужда от някой, който да ни води, иначе се скитаме. Исус казва за себе си "Аз съм добрият пастир; добрият пастир живота си дава за овцете."(Евангелие от Йоан 10:11) И Той в действителност даде живота си за нас, овцете. Да следваме Неговия пример: да имаме готовност да дадем живота си за хората около нас - но не само семейство и приятели - това означава да си лидер.

"Който е наемник, а не овчар, и не е стопанин на овцете, вижда вълка, че иде, и, като оставя овцете, бяга; и вълкът ги разграбва и разпръсва. Той бяга защото е наемник, и не го е грижа за овцете. Аз съм добрият пастир, и познавам Моите, и Моите Мене познават, също както Отец познава Мене, и Аз познавам Отца; и Аз давам живота Си за овцете."
Евангелие от Йоан 10:12-15
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

FMI написа:Всъщност!

В Библията ни се казва, че хората сме като овце - имаме нужда от някой, който да ни води, иначе се скитаме. Исус казва за себе си "Аз съм добрият пастир; добрият пастир живота си дава за овцете."(Евангелие от Йоан 10:11) И Той в действителност даде живота си за нас, овцете. Да следваме Неговия пример: да имаме готовност да дадем живота си за хората около нас - но не само семейство и приятели - това означава да си лидер.

"Който е наемник, а не овчар, и не е стопанин на овцете, вижда вълка, че иде, и, като оставя овцете, бяга; и вълкът ги разграбва и разпръсва. Той бяга защото е наемник, и не го е грижа за овцете. Аз съм добрият пастир, и познавам Моите, и Моите Мене познават, също както Отец познава Мене, и Аз познавам Отца; и Аз давам живота Си за овцете."
Амин

Това в каква връзка го казваш?
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Добре че не съм вярващ, иначе такива като теб щяха да ме записват...
Каза FMI в една друуга тема...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика
Курс: първи

Мнение от FMI »

Дичоу написа:
Добре че не съм вярващ, иначе такива като теб щяха да ме записват...
Каза FMI в една друуга тема...
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 56#p558756
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Аватар
Bethany
Да живей словото

Мнение от Bethany »

Политика и религия - две напълно несъвместими понятия!
Обичай родината си ,не защото е силна или богата ,а защото е ТВОЯ!!!
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Няма ли да включите в анкетата "Ред, законност и справедливост" ?
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

За тебе поздрав с последния епизод на Family guy.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Methuselah написа:Няма ли да включите в анкетата "Ред, законност и справедливост" ?
Тя според мен заслужено спада към други. Този клоун, който от комунист става син, от син земеделец, а сега си играе и на консреватор заслужава ли отделно място? :)
Knights of the Cross
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър
Специалност: Журналистика
Курс: втори

Мнение от proUSA »

Съгласен съм с Томи.
Яне Димката пусна димна граната на Националната конференция на НИС през септември 2003 в Плождив. Две години след това им стана коалиционен партниор. Неговата формация е като "Новото бреме", "НИЕ", "Екип" и всякакви партии фантоми.
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Ох, гледам ги как се изяждат в парламента за мажоритарния елемент и как пак е все тая кой какво казва, защото червените са много. К'о прайм? :?
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Аз разбрах, че Я. Янев го бил преложил това.
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

ники написа:Аз разбрах, че Я. Янев го бил преложил това.
На Яне в момента червеното не му е малко... Абсолютен фарс, хаос, простотия, за дрегери се говореше, за ламарини, за гъзове, за хомосексуализъм... Еба ти парламента.

Добавено:

Честито да ни е. Педерасти.
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Вярно е - и според мен си е червен агент, на когото подхвърлят по малко информация на час по лъжичка за прах в очите на хората.
Knights of the Cross
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

бяха гласувани от "червеното мнозинство"... но нали сега ние ще гласуваме и можем да обезсмислим всичко каквото надробиха днес!!!...но пак ще гласуват само твърдите електорати(по малката част от народа) и нищо няма да се промени...ще изкочат лумпенчетата повтарящи заучени анархистични фрази и ще рекат, че няма за кой да се гласува...гласувайте така, че тези които са сгафили повече да не видят парламента(а не да влизат с -10 мандата) та следващите да имат не 1, а 100 на ум...нека най-накрая завъртим скапания демократичен механизъм, а не да продължаваме да чакаме да дойдат хората "за които си заслужава да гласуваме"(такива не съществуват по простата причина, че всеки народ си заслужава политиците) ...шибаната ирония е, че тези които не гласуват могат да вкарат в парламента над 200 депутати!!! още по шибаната ирония е че по стария(вече) избирателен закон можехме да вкараме 240! мажоритарно избрани депутати, ха плювайте политиците повече от народа, аз немога...
Ubi concordia, ibi victoria!
Публикувай отговор

Обратно към “България”